February 6, 20169 yr Ova je bas bas dobra, cenim da je pri samom dnu WTA liste jer bismo je u suprotnom verovatno zapazili ranije :D
February 6, 20169 yr Ova je bas bas dobra, cenim da je pri samom dnu WTA liste jer bismo je u suprotnom verovatno zapazili ranije :D Ko ti je kriv kad ne gledas reklame za akva centre po rubnim beogradskim naseljima.
February 7, 20169 yr Priznajem, to nisam gledao ali jesam mnogo njenih meceva preko raznih lajv strimova, zbog kladjenja, i izgleda jedno 13 puta gore na terenu nego na ovoj slici :D
February 7, 20169 yr Author Bar teniserke ne moramo da gledamo sa šminkom i fotosopom. Na terenu se sve lepo vidi.
February 7, 20169 yr I ja sam je gledao u Montereju, nije ovako izgledala. Zato je valjda nisam prepoznao.
February 7, 20169 yr Ja gledao reklamu onoliko.. :D Al lepša mi glava na reklami, na ovoj slici su joj usne u fazonu "pačji kljun", mada je telo u fullu... ;) sent...using...
February 9, 20169 yr Ko ti je kriv kad ne gledas reklame za akva centre po rubnim beogradskim naseljima. Zar u toj reklami nije ona Dunja Sunkic,rangirana ispod 1000 mesta a jednako dobra riba
February 9, 20169 yr Odem da izguglam tu Šunjku i iskoči ova Vajdova, 1.117 na wta https://youtu.be/JJ_531kAEuk?t=67 Na turniru u Paliću imaju dobar skauting