Timmy Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 (edited) Azarenka? :o Edited September 7, 2015 by Timmy
Timmy Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 U jbte. Meni ona bas odvratna :( I izgledom i urlikanjem i stavovima.
Timmy Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Još si zelen mladi veseljače :) Da, bas sam zelen :D
Zli Gli Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Za sad sam dobar 50e na Andersonu u prva dva seta, a bice jos 15 ako uzme i treci. Idi Kevine, pocisti pirgavog smaraca! Azarenka je ogavna u svakom smislu, vi mora da se drogirate :D
Timmy Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Gledao sam Mareja prvi set koji je dobio. Sad pogledam rezultate kad ono Korak smo bliži očekivanom finalu i spektaklu. Azarenka je ogavna u svakom smislu, vi mora da se drogirate :D Zli brat zna :) Vi ostali ne znam sta da vam kažem. Ali mi je drago što postoje različiti ukusi koji sve pokrivaju, pa i ovu ružnu :p
koksy Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Azarenka je ogavna u svakom smislu, vi mora da se drogirate nisi mogao da odćutiš, ha? paz' sad: sise!
Timmy Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Pre skrenem pogled nego što dodjem do sisa :( A gde je sad Tola kad treba neko objektivan da presudi :D
nenad Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 ma kakva azarenka, za nju je serena vrh riba.
Mil@n Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 ma kakva azarenka, za nju je serena vrh riba. Ne znam, te ribe što mogu da me mlate 1on1 su me uvek manje ložile. :D Azarenka nije najprivlačnija na svetu to sigurno, ali je visoka cura, zgodna, a naravno da nije ružna, barem ne toliko da bi se sklanjao pogled sa njene face... Tako da - Azarenka approved. Evo slika, baš je odvratna :(
Recommended Posts