Jump to content
IGNORED

Beč

bags

Recommended Posts

Posted

Slučaj rešen nakon eskalacije.

Nakon što je u firmi objasnila šta se desilo, neko iz departmana koji se bavi relokacijama je iscimao magistrat.

Da li ta osoba ima veze u magistratu ili je razlog veliko ime austrijske firme, ne znam, ali smo od njihovog vikanja i "odgovor za termin ćete čekati 2 nedelje, ne može ranije" te "ne možete doći dan pre jer onda neko drugi nema termin zbog vas!" (A njihova je greška što su poslali poziv za subotu), došli do toga da nema nikakve frke da se dođe dan pre, uz potvrdu na email.

Jebem li ga šta da mislim.

Meni je i dalje čudno što je ovakav propust napravljen od strane sistema jer to nisam očekivao u AT.

A još čudnije mi je to što se oni na nas istresoše a očigledno je greška s njihove strane...

Ovo drugo me je zapravo najviše iznerviralo.

Jebiga, greška se desila ali čemu prebacivanje odgovornosti i istresanje na onoga ko ništa s tim nema i još je da kažemo - oštećena strana.

Čudno...

Valjda jer je ponedeljak pa su svi nervozni... 🤷‍♂️

• +1 1
Posted

Ljudi koji rade u ma35 su otprilike na prinudnom radu poslani sa ams-a. 3 meseca traje obuka da mozes odraditi samostalno najjednostavnije zahteve. Prosecno ljudi u zadnjoj deceniji ostaju tamo nekih 6,7 meseci.

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

i bez toga uvek možeš u 17. becirk u bife lepa brena. ili u šniclvirt, tamo mislim da ne radi niko ko nije iz svilajnačkih sela.  :ph34r:

beč je vrlo strava grad, nezasluženo potcenjen.

Posted
1 hour ago, Eleniko said:

i bez toga uvek možeš u 17 15. becirk u bife lepa brena

:whistle:

1 hour ago, Eleniko said:

beč je vrlo strava grad, nezasluženo potcenjen.

Pre bih rekao da je precenjen sa svim ovim listama gde kao najbolje mesto za zivot. Mada treba biti iskren i  priznati da ima pravih dragulja u svakom pogledu u ovom gradu.

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Koliko para za nove etikete :D?

• Haha 1
Posted
44 minutes ago, Moonwalker said:

Koliko para za nove etikete :D?

Ali zato mi sa stomakom sad imamo svoji sliku...

• +1 1
  • Haha 7
Posted (edited)

Aj' što je lik s detetom musketar, ali zašto žena sa štakom nosi fantomku?

Edited by zorglub
  • Haha 3
Posted

Čekaj, ovo dole su stare?! :laugh:

• +1 1