Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted (edited)

Zašto je sumnja da su oni ubice sad baš neka far fetched zavera u svetlu ovakvog nedostatka dokaza i tela?

Pa koliko je ljudi širom sveta nevino osuđeno, zar mislite da je zaista nemoguće da se desi i našoj policiji da nekog nevinog ozbiljno osumnjiči?

Edited by Spooky
  • +1 1
Posted (edited)

UDALA SE MINISTARKA IRENA VUJOVIĆ: Sudbonosna DA rekla načelniku SBPOK-a Ninoslavu Cmoliću! EKSKLUZIVNE slike sa venčanja (...)

Ministarka Vujović privatni život krije od očiju javnosti, ali je Kurir došao u posed fotografija sa venčanja upriličenog 18. decembra [2022].

kurir.rs/vesti/politika/4080502/udala-se-ministarka-irena-vujovic-sudbonosna-da-rekla-nacelniku-sbpok-a-ninoslavu-cmolicu-foto

Edited by vememah
Posted
1 minute ago, vememah said:

kurir.rs/vesti/politika/4080502/udala-se-ministarka-irena-vujovic-sudbonosna-da-rekla-nacelniku-sbpok-a-ninoslavu-cmolicu-foto

bas je lijepo vidjeti da se dvoje mladih i pametnih ljudi nadju zajedno i da im sa ljubavlju napreduje i karijera

lol

cmolic se pominje negdje i u sky prepisci, na to sam naisla nekidan guglajuci, ali zaboravila sam u vezi sa cime

Posted
4 hours ago, vememah said:

Ju koje govno....ovo mi je promaklo 

Kome je čudno, ko su to nama? 

• +1 3
Posted (edited)

Kada je ubijena Tijana Juric, ubicu su identifikovali koristeci triangulaciju.. Da li su ovi ljudi bili toliko bistri da ne nose telefon sa sobom u momentu kada su se resavali tela ili premestali isto..da li tamo uopste imaju dobru pokrivenost signalom..Ali ne kapiram kako biraju lokacije na kojima traze telo..metodom ofrlje ?

Edit - Ovaj car je bio dovoljno bistar da zeni Irenu Vujovic a prica o nekome sa visine..jebem te kosmose

Edited by SNARC
  • +1 2
Posted

Ako je kretanje automobila zabeleženo na GPS zaista onakvo kakvo je predstavljeno, ja nemam sumnju da jesu udarili dete kolima. Čak verujem i da su sakrili telo. Međutim, sve ostalo je pod velikim znakom pitanja, pre svega onaj deo sa davljenjem i mislim da je plod pritiska "odozgo" da im se sudi za delo za koje je predviđena teža kazna. 

• +1 9
Posted
4 minutes ago, bejzbolka said:

Ako je kretanje automobila zabeleženo na GPS zaista onakvo kakvo je predstavljeno, ja nemam sumnju da jesu udarili dete kolima. 

Kako ako je vozilo maltene mililo (milelo?) po putu? Mislim, najbolja moguća opcija je da je da su je udarili i da je na mestu ostala mrtva i tjt što se nje tiče bilo je gotovo sve u sekundi. 

• +1 1
Posted
11 minutes ago, Patty Lee said:

Kako ako je vozilo maltene mililo (milelo?) po putu? Mislim, najbolja moguća opcija je da je da su je udarili i da je na mestu ostala mrtva i tjt što se nje tiče bilo je gotovo sve u sekundi. 

Rečeno je da su išli oko 20 na sat. Dovoljna brzina da se obori i odrastao čovek. Posle toga su navodno stali par puta, između ostalog i na deponiju. Opet kažem, ništa od toga nije dovoljno dobar dokaz za sud, ali ovo pričam neko svoje uverenje šta je najrealnije da se dogodilo.

• +1 1
Posted
30 minutes ago, Patty Lee said:

Vozilo sa dva odrasla čoveka i alatom ima najmanje tonu, dovoljno je da se kreće tom brzinom od 15-20 km/h pa da ubije dete od dve godine. 

• +1 7
Posted

Lokalni momci su poznati po opreznoj voznji.

Ako se udari pri brzini od 30 kilometara na sat pogine ih 10 odsto, pri udaru od 40 kilometara na sat prosečno 20 odsto pogine, sa 50 na sat gine 40 odsto, sa 60 - 80 odsto, a sa 80 ginu svi.

• +1 1
Posted (edited)

@reg Da, to je “najbolji”, najjednostavniji, najčistiji scenario. Ovaj ostatak priče može da se objasni time da im je murija pomogla da se “sete” buđenja plakanja davljenja… da bi bilo teško ubistvo umesto teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja… telo neće da kažu gde je jer su možda naknadno shvatili (tj. dovoljno je da je ovaj što ga je pomerio shvatio) da su u boljem položaju ako nikad ne bude nađeno.

Edited by Patty Lee
  • +1 2
Posted
1 minute ago, Patty Lee said:

@reg Da, to je “najbolji”, najjednostavniji, najčistiji scenario. Ovaj ostatak priče može da se objasni time da im je murija pomogla da se “sete” buđenja plakanja davljenja… da bi bilo teško ubistvo umesto teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja… telo neće da kažu gde je jer su možda naknadno shvatili (tj. dovoljno je da je ovaj što ga je pomerio shvatio) da su u boljem položaju ako nikad ne bude nađeno.

Ja sam tome sklona da poverujem, sto je i bolja opcija za to nesrecno dete od onoga sto su posle dodavali jer policija je trebalo da odmah delo okvalifikuje kao ubistvo jer... Vuchic.

Posted
2 hours ago, SNARC said:

Ovaj car je bio dovoljno bistar da zeni Irenu Vujovic a prica o nekome sa visine..jebem te kosmose

3303678_unnamed-2_ls.jpg.27ea78991eecfb2af3521c558be1fc6d.jpg

Posted

Nazalost mozda je jedini razlog zbog  kog ne govore gde je telo je da je dete mozda "iscezlo"kao u slucaju Belivuk.Cak me i plasi,da su mozda dosli na ideju vodjeni tim.Jednostavno mozda to ne mogu da priznaju jer je to onda dize monstruznost na visi nivo.Mozda imaju utisak da je i ubistvo koliko toliko "ljudski"cin,ali sa tim znaju da svaka empatija,i ako postoji nestaje sa tim saznjanjem,ako je nesto tako ucinjeno

• +1 1