Mel Posted April 7 Posted April 7 Just now, Patty Lee said: Tvoja teorija je da ovi ljudi danima vode policiju od jednog do drugog potoka njive deponije itd. jer je to predah od batina? Moja teorija ako uopste imam teoriju je da eventualno jedan od tih koji vodaju zna gde je telo.
vememah Posted April 7 Posted April 7 I preminuli brat osumnjičenog je izgleda radio u vodovodu, sudeći po FB profilu.
Shan Jan Posted April 7 Posted April 7 5 minutes ago, Patty Lee said: Sorry, ništa ja tebe ne razumem, iznuđena u kom smislu? U smislu da su priznanja potpuno izmišljena? A ova dvojica su neki random mučenici koji su se našli u pravo vreme na pravom mestu pa su odabrani za žrtvene jarce, šta? Ne bi me uopste cudilo. Odakle tebi uverenje da nije tako? Nije ti cudno da svi redom priznaju i da su ubili i davili i sakrivali i premestali... ma samo sto ne priznaju da su pravili atentat na vucica al eto, uprkos svim tim priznanjima, niko da se seti gde su sakrili to telo, jos vode od jednog do drugog mesta, maltene deluje da se mole da ce slucajno da nabasaju na to telo pa da ih puste na miru. Pa i da ne mozes da nadjes, valjda znas gde je, tu odvedes policiju i nek oni kopaju do dna Zemlje. 5
Patty Lee Posted April 7 Posted April 7 5 minutes ago, Mel said: Moja teorija ako uopste imam teoriju je da eventualno jedan od tih koji vodaju zna gde je telo. Aha, sad tek vidim, i ti i @Shan Jan ste u priči o preminulom bratu, sorry, ne čitam vas pa nisam odmah povezala ni šta ni što mi pričate. Never mind, carry on.
Shan Jan Posted April 7 Posted April 7 BTW, bljuc vec u svim vestima o ovome prica kao o ubici. Ubica priznao, ubicin brat preminuo, ubicin otac priveden... Tako da mozemo da se rasturamo, sve je reseno, hvala vucicu i laku noc. Ne mora ni da se cimaju sudije, vec je presudjeno. 2
arheolog1981 Posted April 7 Posted April 7 2 minutes ago, Shan Jan said: Ne bi me uopste cudilo. Odakle tebi uverenje da nije tako? Nije ti cudno da svi redom priznaju i da su ubili i davili i sakrivali i premestali... ma samo sto ne priznaju da su pravili atentat na vucica al eto, uprkos svim tim priznanjima, niko da se seti gde su sakrili to telo, jos vode od jednog do drugog mesta, maltene deluje da se mole da ce slucajno da nabasaju na to telo pa da ih puste na miru. Pa i da ne mozes da nadjes, valjda znas gde je, tu odvedes policiju i nek oni kopaju do dna Zemlje. Jel ti promaklo da su osumnjičene vodili na rekonstrukciju na mesto gde su udarili dete gde se vidi kako ovi pokazuju šta se i kako desilo? Na korak smo od raznoraznih debila sa TikTok da je dete oteto a ovi podmetnuti kao žrtvena jagnjad. Zadržimo bar malo dostojanstva. I opet smo upali u zamku tabloida, i ja sasvim očigledno. Jedni pišu da nije ni ispitan, drugi da ih je vodio na više lokacija i sad na osnovu njihovog pisanja slažemo mozaik. Pravimo pitu od govana takoreći 3 3
vememah Posted April 7 Posted April 7 Izjava zamenika načelnika Uprave kriminalističke policije Zorana Šašića iz Kurira: Spoiler "2 SATA OPISIVAO KAKO JE UBIJENA DANKA" Zamenik načelnika UKP: Jedan je počeo da priča, PA ZAĆUTAO! Telo tražimo na 3 lokacije Zoran Šašić, zamenik načelnika UKP-a, izjavio je danas da će potraga za telom Danke Ilić (2) iz Bora, koja je pre više od deset dana ubijena nakon što je na nju naleteo auto, biti nastavljena dok se telo devojčice ne pronađe. Šašić je naveo i da se potraga vrši na nekoliko lokacija i da je za sada ovo delo okvalifikovano kao teško ubistvo učinjeno na svirep način. Zamenik načelnika UKP-a Zoran Šašić, istakao je i da će pronalazak tela Danke Ilić mogao doneti i nove dokaze o uhapšenima za koje se sumnjiči da su pomagali u prikrivanju dokaza. - Dokazi su prikupljeni i obezbeđeni. Krivično delo je već okvalifikovano kao teško ubistvo koje je učinjeno na svirep način. Pronalazak tela će nam doneti nove dokaze o osumnjičenima i nove dokaze o uhapšenima za koje se sumnja da su pomagali posle izvršenja krivičnog dela - kaže Šašić. Ističe da za sada postoje tri lokacije gde se vrši pretraživanje, ali i da postoji problem sa jednim od osumnjičenih za Dankino ubistvo, jer je za sada odlučio da se brani ćutanjem. - Različite informacije su kružile kroz javnost. Pretraga je devet dana i nastavlja se i ovog trenutka išla je u više pravaca. Mnogo građana je dostavljalo informacije o viđenju deteta, ali nijedan od pravaca potrage nije ometao druge pravce potrage. Imamo tri lokacije gde vršimo pretraživanje. Osumnjičeni su priznali krivično delo, i detaljno opisali krivično delo. Tokom saslušanja je jedno lice više od 2 sata opisivalo izvršenje krivičnog dela, dok je drugo lice, nakon što je počeo sa priznanjem i opisivanjem, kasnije odlučio da se brani ćutanjem - kaže Šašić. Zamenik načelnika UKP kaže i da će se pretraga za telom Danke Ilić nastaviti sve dok ne bude pronađeno. Govoreći o prostoru koji je devojčica prošla od momenta kada je izašla iz dvorišta do mesta gde je udarena, Šašić kaže da je razdaljina 20 metara. - Razdaljina je oko 20 metara od mesta gde je Danka izašla do mesta gde su je udarili. Majka i otac su sarađivali sa policijom sve vreme - rekao je Zoran Šašić gostujući na "Happy TV". Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, saslušani su u petak uveče, a juče im je određen pritvor. Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana. Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo ubijene devojčice. Oni bi danas trebalo da budu saslušani. Dejan Dragijević juče je u pratnji policije doveden ispred kuće u kojoj živi u selu Zlot, dok je cisterna ispumpavala septičku jamu oko kuće u potrazi za telom Danke Ilić, ali ništa nije pronađeno. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su ubice Danke Ilić mislile da će proći nekažnjeno i da je smrtna kazna jedina adekvatna za ovaj zločin. kurir.rs/crna-hronika/4375926/zoran-sasic-o-potrazi-za-telom
Mel Posted April 7 Posted April 7 2 minutes ago, arheolog1981 said: Jel ti promaklo da su osumnjičene vodili na rekonstrukciju na mesto gde su udarili dete gde se vidi kako ovi pokazuju šta se i kako desilo? Na korak smo od raznoraznih debila sa TikTok da je dete oteto a ovi podmetnuti kao žrtvena jagnjad. Zadržimo bar malo dostojanstva. I opet smo upali u zamku tabloida, i ja sasvim očigledno. Jedni pišu da nije ni ispitan, drugi da ih je vodio na više lokacija i sad na osnovu njihovog pisanja slažemo mozaik. Pravimo pitu od govana takoreći Mislim da deluje vrlo jasno da ovi jesu naleteli na dete kolima, ali ja lichno sad vishe nisam tako ubedjena ni u shta od dodatnih detalja ukljuchujuci ni to da je cela porodica pomagala. Onaj brat mozda jeste pomogao oko tela, mozda nije...
reg Posted April 7 Posted April 7 (edited) 1 hour ago, arheolog1981 said: Jebote sad čitam da su preminulog tek danas trebali da ispitaju Ovo su jednostavno veliki propusti, ne mogu da verujem da neko tako opušteno pristupa nakon svega. Svaka logika nalaže da se privedeni ispita istog trenutka... Pritvor je u Srbiji, između ostalog, sredstvo pritiska, posebno za krivična dela gde se očekuje uslovna osuda. Znam za par slučajeva osumnjičenih za lakša krivična dela u privredi (npr. davanje mita) gde su priznavali posle par dana u pritvoru, iako su znali da nema drugih dokaza. Oni koji rade krivicu verovatno znaju mnogo više takvih slučajeva. Imaš i slučaj onog čoveka sa protesta koji je nosio vešala sa Vučićem i priznao delo nakon par dana u pritvoru. Trudim se što manje da pratim vesti, tako da sam se o ovom slučaju najviše informisao preko topika. Koliko vidim, za sada jedina poznata činjenica jeste da je dete nestalo i da je brat jednog od osumnjičenih umro u pritvoru. Edited April 7 by reg 5 1
Shan Jan Posted April 7 Posted April 7 6 minutes ago, arheolog1981 said: Jel ti promaklo da su osumnjičene vodili na rekonstrukciju na mesto gde su udarili dete gde se vidi kako ovi pokazuju šta se i kako desilo? Na korak smo od raznoraznih debila sa TikTok da je dete oteto a ovi podmetnuti kao žrtvena jagnjad. Zadržimo bar malo dostojanstva. I opet smo upali u zamku tabloida, i ja sasvim očigledno. Jedni pišu da nije ni ispitan, drugi da ih je vodio na više lokacija i sad na osnovu njihovog pisanja slažemo mozaik. Pravimo pitu od govana takoreći Izvini ali i ti biras iz medija sta ces da verujes a sta ne. Kao sto rece @reg jedno sigurno je da je dete nestalo i da je brat osumnjicenog umro u pritvoru.
zmanic Posted April 7 Posted April 7 Slažem se sa ovim mišljenjem od 9m10s do 45', posle toga "Gvantanamo nagadjanja"
radnik Posted April 7 Posted April 7 1 minute ago, Mel said: Mislim da deluje vrlo jasno da ovi jesu naleteli na dete kolima, ali ja lichno sad vishe nisam tako ubedjena ni u shta od dodatnih detalja ukljuchujuci ni to da je cela porodica pomagala. Onaj brat mozda jeste pomogao oko tela, mozda nije... "Kad uđeš u pogrešan voz, svaka stanica će ti biti pogrešna" Ja nesto kontam da je greska taj prvi korak, kad bi njega promenili sve kasnije nelogicnosti bi se prilicno lako uklopile. Ne sumnjam da su ova 2 krivci.
Spooky Posted April 7 Posted April 7 Ja bogami sumnjam. Potpuno mi zvuči moguće da je policija pod pritiskom da nađe krivca što pre pritisla ove koji su im zbog kretanja bili najsumnjiviji i dobila lažno priznanje i onda kreće problem što ne mogu naći telo koje je po priči iz priznanja i GPS kretanja moralo biti na deponiji. I od tada kreće papanizanija gde ovi pod pritiskom izmišljaju nove moguće lokacije za telo, optužuju jedni druge, optužuju porodicu, priča se komplikuje... 1
ljuttko Posted April 7 Posted April 7 Apropo preminulog brata , u blicu je mislim bio kratak razgovor sa ocem njih dvojice, pre nego što je i on uhapšen i mladji sin, sutradan posle prvog hapšenja . Otac se žalio da će se i on razboleti od srca i žena mu, da je stariji miran čovek koji sigurno nije počinio takvo delo a da je mladji sin već imao srčani udar. Ne mogu sad da nadjem gde je taj tekst posle gomile toga što se objavljuje. Pitanje je da li je i prenesen tačno ili čak izmišljen ali na to će da s esvede, čovek imao slabo srce, od uzbudjenja puklo opet, aj zdravo ( šta se zaista dešavalu na ispitivanju i da li je on išta rekao ili znao nikad nećemo saznati ) 4
Carolostadien Posted April 7 Posted April 7 Mislim da je srčani imao ovaj koji je ubojica, ne brat. Ali opet može ukazivati na određenu obiteljsku sklonost. Inače, meni više ništa nije jasno. Ne sumnjam da su oni ubojice i ne želim u neke sfere ludih zavjera, ali apsolutno nimalo mi nije jasno zašto nitko neće reći gdje je tijelo. Priznali su i više što su trebali, nema toga zbog čega bi dobili veću kaznu. Ima, naravno, zamislivih gorih stvari koje su mogli raditi, ali nije da je davljenje dvogodišnjeg djeteta manje strašno u bilo kojem smislu.
Recommended Posts