Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

Za neki mir u svojoj glavi zakljuchicu ovako - ne znam hoce li im i DNK male naci/podmetnuti u autu, sad vishe nishta ne moze da se iskljuchi.

Dete je mozda i stradalo odmah od udara auta, a ovi bacili telo na deponiju.

Policija je i pored GPSa ofrlje pregledala deponiju. Oni deluje da shta god treba da se pregleda, prvo zovu bager.

Nisu uhvatili ovoga u sred noci im je premeshtao telo.

Pricha se tu zavrshava, telo verovatno nece ni naci.

Teren se ceshlja sa prisutnim chovekom koji je vec na listi osumnjichenih u tom trenutku. Ne da je bitno za dokaze, ali je ilustrativno za kvalitet istrage.

U policiji ih tuku i izvlache priznanja, policija je pod pritiskom a i kad nisu premlacivanja su bila standard i po SFRJ u policiji... nismo napredovali kao drushtvo od tad i to je to.

Ceo sluchaj u svakoj tachki ima pechat autoritarne drzave, nepostojanja detaljnih planova rada za ovako neshto, o-ruk i ad hoc metoda itd.

U drugom scenariju mogli su da nagrajaju i roditelji, da se nisu okrenuli na ove ljude iz vodovoda (koji vrv i jesu autom ubili dete), proshli bi kao oni Englezi u Portugalu, svi su mislili da su oni ubili svoje dete. Samo bi josh zavrshili u zatvoru ili ko zna shta (umesto onog brata od 40 godina).

Zavrshish kao u onom komentaru, ne da verujesh u lazi nego da ne znash u shta da verujesh ali znash da mso temeljno sjebani kao drushtvo mentalno, moralno, obrazovno, i generalno po svakom kriterijumu.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
3 minutes ago, vememah said:

blic.rs/vesti/hronika/uzivo-najnovije-vesti-o-ubistvu-danke-ilic-brat-ubice-umro-u-policiji/555tn59

Al pazi ti to, priznao isto vece da je pomogao da se sakrije telo, vodio ih na vise lokacija(?!), nigde ne mogu da nadju telo. Sta vam nije jasno gradjanine?

• +1 2
Posted (edited)

@Rowanoke  Za ETF znam pouzdano da je tezak prijemni I SKORO svi etfovci su protiv Vucica, ali EPS, a i MTS su u losem stanju. Zasto? Proces selekcije. Vise nije ni nepotizam, nego gola poslusnost ka vrhu (pogledati pod Mali Senta).

Edited by gsb
  • +1 1
Posted

@Mel ja sam sada 100% ubedjen da ove nisu nahvatali da bi imali priznanje (posthumno ili ne) nekog iz porodice.

Posted
8 minutes ago, vememah said:

Kako saznajemo, on je policiju vodio na više lokacija tokom jučerašnjeg dana ali ni na jednoj nije nađeno telo.

Pa jbt Sunce..koliko je ovo besmisleno sve. Ili zaista ovi nemaju nista i setaju sa potencijalno krivima po sumama u zelji da ce nabasati na nesto..ili je svako sposoban da ovde jebava policiju kako mu se cefne. 

Sreca pa su ovde vecinom glupi Vlasi a ne Hanibali Lektori.

• +1 2
Posted
1 minute ago, Shan Jan said:

@Mel ja sam sada 100% ubedjen da ove nisu nahvatali da bi imali priznanje (posthumno ili ne) nekog iz porodice.

Mislish nisu tu noc pratili ovoga? Ja mislim neki javashluk, jer ako je to shto ti kazesh, onda se dovodi u pitanje i da li su ti ubili dete uopshte.

Najverovatnije da jesu jer imash onaj GPS (valjda), ali telo fali, i pochece svi ako vec nisu da prichaju da je ovo samo svaljeno na njih jer su se zatekli na licu mesta.

Posted

Ma nema sanse da su obojica brace priznali, jedan da je ubio, drugi da mu je pomagao da sakrije telo i eto tek tako ni jedan se ne seca gde su to telo bacili. Ovo je iznudjena papazjanija 1/1, jedino se malo zajebali pa precerali u izvlacenju istine od ovog mladjeg pa je umro prirodnom smrcu.

• +1 2
Posted
Just now, Shan Jan said:

Ma nema sanse da su obojica brace priznali, jedan da je ubio, drugi da mu je pomagao da sakrije telo i eto tek tako ni jedan se ne seca gde su to telo bacili. Ovo je iznudjena papazjanija 1/1, jedino se malo zajebali pa precerali u izvlacenju istine od ovog mladjeg pa je umro prirodnom smrcu.

To da, nesto sumnjam da mu je porodica pomagala.

Posted
16 minutes ago, vememah said:

blic.rs/vesti/hronika/uzivo-najnovije-vesti-o-ubistvu-danke-ilic-brat-ubice-umro-u-policiji/555tn59

Pa onda ga ipak jesu ispitali?

I koji moj je vodio policiju na više lokacija? Osim ako nisu raskomadali telo pa je zakopali na 6 mesta. Ali svejedno ih nije odveo nigde gde su našli bilo šta, znači i on ih vozi kao majmune. Pardon, vozio kao majmune.

1 hour ago, Tsai said:

Nesto mi zao roditelja, kakvi god da su, ostali bez oba sina u trenu

Nemoj da žališ, i otac je priveden zbog pomaganja u odlaganju tela.

Jedno potencijalno glupo pitanje: koliko je pouzdan onaj podatak sa GPS-a o brzini od 20 kilometara na sat? U smislu, je moguće da tu postoje veća odstupanja? Gašić je na onoj konferenciji rekao da imaju prilično preciznu putanju gde su se kretali, tačnost je +/- 5 metara. Rekao je i da se vozilo kretalo 20 kilometara na čas sve vreme dok su se vrzmali ispred dvorišta odakle je dete nestalo, onda nailazi otac i posle toga se udaljavaju velikom brzinom. Ali je l moguće da je brzina zapravo bila mnogo veća? U vreme kad se je navodno došlo do udaranja? 

• +1 1
Posted

Da, da, voza policiju i isto vece umire prirodnom smrcu u pritvoru. Nesto se mnogo potresao za nekog ko tako hladnokrvno zajebava narodnu miliciju. Plus, kako to voza narodnu miliciju ako je priznao sve, samo eto ne moze da se seti gde su tacno bacili telo?

Aman, ovo je previse ocigledno koliko god mozda mrzeli ove ljude.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Patty Lee said:

Pa onda ga ipak jesu ispitali?

I koji moj je vodio policiju na više lokacija? Osim ako nisu raskomadali telo pa je zakopali na 6 mesta. Ali svejedno ih nije odveo nigde gde su našli bilo šta, znači i on ih vozi kao majmune. Pardon, vozio kao majmune.

Pa i onaj drugi ih je vodio po lokacijama, i ja bih ih vodila po lokacijama bar te ne tuku dok ste po lokacijama, jbt sahranili su vec jednog od batina.

Posted
9 minutes ago, Shan Jan said:

Ma nema sanse da su obojica brace priznali, jedan da je ubio, drugi da mu je pomagao da sakrije telo i eto tek tako ni jedan se ne seca gde su to telo bacili.

Pametno opažanje.

Posted
26 minutes ago, Ayatollah said:

Nađi na ovoj temi da je bilo ko tvrdio da je ekspert za bilo koju od navedenih oblasti, ili da te moderacija banuje na jedno dve nedelje zbog trolovanja...

cekaj hoces da kazes da ove komentare na 90 strana topika daju nekvalikovani ljudi????? 

Nemoguce! 

hahahaha znaci trolovanje kad se ukaze na lupetanje forumasa ali dobar dodatak temi ako se kaze 

:ONI SU NJEGA UBILI TO MI SUMLJIVO: 

:MAJKA ZNA NESTO: 

:ZNA SE KAKO SE ZAPOSLJAVA U POLICIJI: 

:SVI SU NESPOSOBNI: 

necu vise uznemiravati topic SANU, mada moze i moderacija preventivno da banuje. 

Srdacan pozdrav! 

Posted
12 minutes ago, Shan Jan said:

Sorry, ništa ja tebe ne razumem, iznuđena u kom smislu? U smislu da su priznanja potpuno izmišljena? A ova dvojica su neki random mučenici koji su se našli u pravo vreme na pravom mestu pa su odabrani za žrtvene jarce, šta?

Posted
10 minutes ago, Mel said:

Pa i onaj drugi ih je vodio po lokacijama, i ja bih ih vodila po lokacijama bar te ne tuku dok ste po lokacijama, jbt sahranili su vec jednog od batina.

Tvoja teorija je da ovi ljudi danima vode policiju od jednog do drugog potoka njive deponije itd. jer je to predah od batina?