Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, arheolog1981 said:

Jebote sad čitam da su preminulog tek danas trebali da ispitaju :isuse:

Ovo su jednostavno veliki propusti, ne mogu da verujem da neko tako opušteno pristupa nakon svega. Svaka logika nalaže da se privedeni ispita istog trenutka...

Hm, osim u slucaju da je tokom noci trebao da nauči gradivo?

• +1 2
Posted

Nesto mi zao roditelja, kakvi god da su, ostali bez oba sina u trenu

• +1 7
  • -1 1
Posted

Ne znam ko je i da li je kriv ali da ti umre brat osumnjicenog prvo vece u pritvoru... jbt ili su nesposobni nasilnici ili su samo nasilnici. Ne do Bog da bilo ko od nas se nadje izmedju vucica i krvi gladnog naroda, ne bi smo bolje prosli bili nevini ili ne. Koji tamni vilajet od zemlje.

• +1 6
Posted (edited)

Edited by Moonwalker
Posted
34 minutes ago, Rowanoke said:

Da bi postao inspektor moraš da prodjes i položiš ozbiljan prijemni ispit. Partijska linija nije presudna. Dodatno dosta znam policajaca koji su protiv SNS

Не знам за раније, али сам за Вулина поуздано обавештен да ниједно запослење није могло да прође без аминивања од стране њега или њему блиских. Чисто сумњам да је керамичар другачији, пошто је са собом довео гомилу људи "са брда" и дао има важна места.

А да не причамо сако о запошљавању, ко и како одлучује о напредовању, врло је јасно. 

• +1 4
Posted
14 minutes ago, Drako said:

Drako radi, kao i njegova zena, 24 godine u zdravstvu i preturili smo preko glave sve moguce vlasti i sve su se isto ponasale, gurajuci svoje partijce na rukovodeca mesta dok smo mi rmbali radeci ono za sta smo se skolovali.

Ali, najmanje pola onih koji su dobili posao za to vreme preko stranaka, i to svih mogucih, je boleo polni organ za iste te stranke, jednostavno, medicinsko osoblje nema sanse da se zaposli u zdravstvenu ustanovu ako nije clan vladajuce stranke, i to je striktno ustanovljeno za vreme dos-a.

Cenite da svi lekari i tehnicari mogu da se zaposle u privatnim klinikama, posebno bez iskustva?

Ne bih se dalje nastavljao, posebno ne na ovoj temi, a vi samo udrite po svima, siroko vam polje, cenim da je svako na ovom forumu vrhunski ekspert iz svoje oblasti.

Niko nije rekao da su svi zaposleni u zdravstvu nekompetentni, ali da vlada vrhunski profesionalizam prilikom izbora i promocije kadrova i da je stručnost glavno merilo, i nije baš tačno. Evo, i sam kažeš da je partijska pripadnost jedini kriterijum za zapošljavanje, i što je najgore, iz tvog pisanja deluje da nemaš baš neki naročiti problem sa tim, a koliko znam ni većina drugih lekara nema neki problem sa tim. Za napredovanje u hijerarhiji je isključivi kriterijum takođe partija, ovo znam neposredno iz prve ruke, nema ko šta da mi priča da nije. 

I nemoj da potežeš argument ko je kakav ekspert iz svoje oblasti, barem ne na ovom forumu, mogao bi se iznenaditi ekspertskom strukturom ovdašnjih forumaša.

Neću ni ja dalje u offtopic, možemo preći na Zdravstvo sa ovim, a može i moderacija da prebaci tamo. 

• +1 9
Posted

Samo da kazem da niko ne kaze da ne postoje dobri policajci, lekari, sudije... ali isto tako ima gooooomila onih koji su tu uprkos neznanju, spremni na svasta, jer znaju ko ih je postavio. 

• +1 4
Posted

Pricate sa "strucnjakom u svojoj oblasti" koji je ovde agitovao protiv vakcine, samo ignor

• +1 6
  • Haha 2
  • Hvala 1
Posted
11 minutes ago, Ayatollah said:

Niko nije rekao da su svi zaposleni u zdravstvu nekompetentni, ali da vlada vrhunski profesionalizam prilikom izbora i promocije kadrova i da je stručnost glavno merilo, i nije baš tačno. Evo, i sam kažeš da je partijska pripadnost jedini kriterijum za zapošljavanje, i što je najgore, iz tvog pisanja deluje da nemaš baš neki naročiti problem sa tim, a koliko znam ni većina drugih lekara nema neki problem sa tim. Za napredovanje u hijerarhiji je isključivi kriterijum takođe partija, ovo znam neposredno iz prve ruke, nema ko šta da mi priča da nije. 

I nemoj da potežeš argument ko je kakav ekspert iz svoje oblasti, barem ne na ovom forumu, mogao bi se iznenaditi ekspertskom strukturom ovdašnjih forumaša.

Neću ni ja dalje u offtopic, možemo preći na Zdravstvo sa ovim, a može i moderacija da prebaci tamo. 

Ako je ovo tacno, onda su mi mnoge stvari jasnije.

Posted

Austrijski i švajcarski mediji prenose najnovija dešavanja.

Posted

Vuchic hoce uvodjenje smrtne kazne u Srbiji, uvedena smrtna kazna u Srbiji...

Doduse imali smo i onog dedicu sa petardom pre neki dan, verujem da nije prvi ni drugi koga je sredila policija ili zatvorenici ili i jedni i drugi...

• +1 4
Posted (edited)

Dalibor Dragijević [koji je preminuo u policiji noćas] priznao je juče da je pomogao bratu Dejanu [jednom od dvojice optuženih za zločin] da se reši tela Danke, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, on je policiju vodio na više lokacija tokom jučerašnjeg dana ali ni na jednoj nije nađeno telo.

blic.rs/vesti/hronika/uzivo-najnovije-vesti-o-ubistvu-danke-ilic-brat-ubice-umro-u-policiji/555tn59

Edited by vememah
  • Haha 3