Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, fren said:

Meni je sasvim realno da brat dobije srčani udar od stresa. Jebem ti, ovo gore od svakog Farga.

meni ni najmanje

• +1 1
Posted

I meni se čini da njima slučaj klizi iz ruku, ako je brat sakrio telo biće teško otkriti lokaciju.

Ja mislim da oni prave brljotine od samog starta i da su trebali da reše slučaj u prva dva dana, imali su GPS na vozilu jebote, samo je trebalo da pročešljaju deponiju čim su saznali da su se tu zaustavljali.

• +1 7
Posted (edited)

Nekako nemam sumnju da su njih dvojica krivci.

Ipak, policijski posao je ispada dosta traljav bio.

Tako neinteligentni su uspeli da premeste telo dok je čitavo mesto pod opsadom, i to kad su već bili glavni osumnjičeni. :isuse:

I što više razmišljam, onaj gnusni deo o davljenju mi nema nikakvog smisla.

Zašto bi to priznali bez tela i dokaza?

Edited by mraki
  • +1 5
Posted

Verovatno i nisu priznali ,mada svejedno mogu promeniti iskaz na sudjenju ako se telo ne pronadje . Policija je zasrala i sada grebe na sve strane ,verovatno uvlače cele porodice  stvaraju pritisak ne bi li dobili neku informaciju .

Deteta nema i to je tragedija ,ovo će razvlaciti još par dana do neke nove vesti …

• +1 3
Posted

Oni sada bukvalno osim isforsiranog priznanja nemaju nista, zar ne ?

Znaci, ova dvojica, ako im sutra advokati kazu da povuku priznanje..oni to mogu da urade i ovi nasi bambusi ostaju sa rukama u dzepovima..pitam drage pravnike sa foruma ?

• +1 2
Posted

Da ne bude  samo da im produžuju pritvor dok im ne “pozli “ kao ovom bratu .

Posted (edited)

Jos ce se mnogo detalja otkriti koji ce doneti pravu sliku, ali na osnovu svih podataka do sada, moja verzija price ide ovako:

1) Majka je ispustila iz vida dete malo duze nego sto kaze, dovoljno vremena da dete odseta, mozda zaintrigirana leptirom, mackom ili psom, i izasla je kroz sumu pravo na put, sto nije vidljivo okom iz mesta gde je majka bila. Za ovo je dovoljno svega par minuta, tako da majka mozda i govori istinu

2) Dvojica radnika ne idu brzo, ali udaraju dete. Dete je osamuceno, mozda i mrtvo na mestu, i njih dvojica staju da vide sta je bilo sa detetom. Pijani su, ne rezonuju dobru, i stavljaju dete u kola sa planom da krenu napred pa da vide sta ce.

3) Usput, pocinje strah da ih savladava, u prvom momentu su planirali pravo u bolnicu ili policiju, ali su ubedjeni da je dete vec mrtvo. U ovom momentu nema zlocina za suvozaca, a za vozaca samo voznja u pijanom stanju da su otisli pravo u policiju. Pocinje strah da ih savladava, bojazan za posao, svesni su da su popili i da ce da bude i alko test, i prave plan da samo ostave dete na deponiji, ubedjeni da je dete mrtvo. Suvozac je neinteligentan i neobavesten, pristaje na plan bojeci se da je i on napravio neki prekrsaj.

4) Sutradan, kad su se otreznili pocinju da pricaju a sta ako smo ostavili zivo ili osamuceno dete? Obojica, ili jedan od njih odlazi do deponije da proveri da dete nije zivo. Dete nazalost nije prezivelo, a oni prebacuju dete na drugu lokaciju, uplaseni sada vec da priznaju ceo zlocin jer znaju da ce da dobiju dozivotnu robiju.

5) Cela drzava se digla na noge, Vucic saopstava vest. Dvojica radnika su detaljno ispitani, i njima je sve mutno i nejasno oko desavanja, olako priznaju i da su dokrajcili odnosno zadavili dete, sto moze a i ne mora da bude istina. Jedan se brani cutanjem, najverovatnije onaj koji je premestio dete jer mu je neko sugerisao u medjuvremenu ili je sam shvatio da ce kazna da bude manja dokle god se telo ne nadje.

Edited by JohnnyD
  • +1 3
Posted
5 minutes ago, SNARC said:

Oni sada bukvalno osim isforsiranog priznanja nemaju nista, zar ne ?

Znaci, ova dvojica, ako im sutra advokati kazu da povuku priznanje..oni to mogu da urade i ovi nasi bambusi ostaju sa rukama u dzepovima..pitam drage pravnike sa foruma ?

Otprilike. Ova priznanja data u policiji nemaju nikakvu težinu, na sudu ide ispočetka iznošenje dokaza, mogu da kažu da su dali priznanja pod prinudom.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted (edited)
7 minutes ago, JohnnyD said:

Jedan se brani cutanjem, najverovatnije onaj koji je premestio dete

Po vestima iz medija ćutanjem se brani onaj drugi, dakle ne onaj čijeg oca i brata su uhapsili.

Edited by vememah
Posted
8 minutes ago, bejzbolka said:

Ja njegova gostovanja redovno gledam jer su mi fascinantna.

On ne krivi policiju, nego kaže da je sve pošlo naopačke kada je uvedena tužilačka istraga, jer oni (tužioci) nemaju pojma.

I ja ga pratim kao hipnotisana. Verbalna dijareja, sklonjen posle Sablje, daje uživo uputstva kriminalcima kako prikriti zločin… da se krstiš i levom i desnom.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, pt 2.0 said:

On ne krivi policiju, nego kaže da je sve pošlo naopačke kada je uvedena tužilačka istraga, jer oni (tužioci) nemaju pojma.

I ja ga pratim kao hipnotisana. Verbalna dijareja, sklonjen posle Sablje, daje uživo uputstva kriminalcima kako prikriti zločin… da se krstiš i levom i desnom.

U pravu je za tužioce, ali policija je još gora. Tu su negde.

• Hvala 1
Posted

Bojim se da će posle ovoga pokušati da se iščupaju iz slučaja kako god. Verovatno će i režimski tabloidi dobiti neku drugu temu za razglabanje po ceo dan. A ovamo brljotine da zadrže vodu dok majstori odu. Ko se danas seća da za ubistvo onog dečaka na njivi niko nije odgovarao niti je pronađeno telo?

• +1 2
Posted
33 minutes ago, gsb said:

Zasto mislite, da u EPSu, zdravstvu, drzavnoj upravi zaposljavaju kretene, a u policiji profesionalce?

Da bi postao inspektor moraš da prodjes i položiš ozbiljan prijemni ispit. Partijska linija nije presudna. Dodatno dosta znam policajaca koji su protiv SNS