radisa Posted April 7 Posted April 7 8 minutes ago, Tsai said: Umro brat osumnjicenog u pritvoru WTF! Hm, da nisu probali Tedovu metodu™ pa se otelo kontroli? Uf, ovo klizi ka sve gorem i gorem...
Ted Posted April 7 Posted April 7 13 minutes ago, bejzbolka said: Ako su već rešili da priznaju delo, što bi uopšte skrivali telo? Znači priznaješ ubistvo deteta, svestan si da nećeš izaći nikad iz zatvora, šta imaš onda da izgubiš ako se nađe telo? Još jedan od razloga zašto mi ne pije vodu priča da se sve odigralo kako se prezentuje u medijima i da su oni stvarno priznali da je tako bilo. Ne verujem da su oni baš tako neinteligentni. Neobrazovani verovatno, ali ne znači da su glupi, čim kriju šta je sa telom. može da bude nakoliko razloga. primera radi da imaju svest o tome da je dosta teško dokazati ubistvo bez tela. ne može da se isključi definitivno ni ovo što ti navodiš. čitav slučaj obiluje nizovima naoko nelogičnih radnji (što ga čini težim za istragu, jer se uvek traži logično ili racionalno obašnjenje za neki sled događaja ili motivaciju). što ne mora da znači da je sve to pogrešno ili da se odigralo na drastično drugačiji način.
elementary Posted April 7 Posted April 7 Ova naša policija kao ona iz Simpsonovih ,ni kijavicu ne bi uhvatili .Okliznuo se izgleda i pao … 1
bejzbolka Posted April 7 Posted April 7 1 minute ago, Ted said: može da bude nakoliko razloga. primera radi da imaju svest o tome da je dosta teško dokazati ubistvo bez tela. ne može da se isključi definitivno ni ovo što ti navodiš. Zato i kažem, ako je tako, onda nisu uopšte glupi, čak su i lukavi. Daju priznanje u policiji, pa posle povuku na sudu, a dokaza nema. 4
Lancia Posted April 7 Posted April 7 (edited) 42 minutes ago, vememah said: Neverovatno kakav sve svet postoji i jos dodje do neke funkcije, kako, jbt?¿ Edited April 7 by Lancia 5
Ted Posted April 7 Posted April 7 3 minutes ago, radisa said: WTF! Hm, da nisu probali Tedovu metodu™ pa se otelo kontroli? Uf, ovo klizi ka sve gorem i gorem... ne verujem, slučaj je naveliko medijski eksponiran 1
radisa Posted April 7 Posted April 7 Just now, Ted said: ne verujem, slučaj je naveliko medijski eksponiran Pa jbg, jako je čudno da mu je tokom noći baš pozlilo, i da tek tako umre...SVe i da je bilo tako, sad će još više da se šire teorije zavere... NJima će slučaj da isklizne iz ruku... 4
Popular Post fren Posted April 7 Popular Post Posted April 7 Meni je sasvim realno da brat dobije srčani udar od stresa. Jebem ti, ovo gore od svakog Farga. 12
ToniAdams Posted April 7 Posted April 7 bukvalno me ne bi čudilo da je neko bitan zgazio dete a da na ove sada to svaljuju uz pomoć batina. mislim ne kažem da je bilo tako, ali već je bizarno na hiljadu i jedan način. 4
Ayatollah Posted April 7 Posted April 7 Just now, fren said: Meni je sasvim realno da brat dobije srčani udar od stresa. Jebem ti, ovo gore od svakog Farga. Brat je mlađi 10 godina od osumnjičenog, u pitanju je čovek od 40 godina. U tim godinama nije baš tako uobičajena naprasna smrt. 8
*edited by mod Posted April 7 Posted April 7 28 minutes ago, bejzbolka said: Ako su već rešili da priznaju delo, što bi uopšte skrivali telo? Znači priznaješ ubistvo deteta, svestan si da nećeš izaći nikad iz zatvora, šta imaš onda da izgubiš ako se nađe telo? Još jedan od razloga zašto mi ne pije vodu priča da se sve odigralo kako se prezentuje u medijima i da su oni stvarno priznali da je tako bilo. Ne verujem da su oni baš tako neinteligentni. Neobrazovani verovatno, ali ne znači da su glupi, čim kriju šta je sa telom. Verovatno kriju da im je neko pomagao oko tela. To je jedino što mi pada na pamet
Lancia Posted April 7 Posted April 7 2 minutes ago, fren said: Meni je sasvim realno da brat dobije srčani udar od stresa. Jebem ti, ovo gore od svakog Farga. Da, i oni su tamo imali cudan govor. 1
Tsai Posted April 7 Posted April 7 16 minutes ago, radisa said: WTF! Hm, da nisu probali Tedovu metodu™ pa se otelo kontroli? Uf, ovo klizi ka sve gorem i gorem... Kad je Vucic juce rekao da ce da se zalaze za smrtnu kaznu, ovakav scenario mi je prosao kroz glavu
Ayatollah Posted April 7 Posted April 7 8 minutes ago, Ted said: ne verujem, slučaj je naveliko medijski eksponiran Ja baš verujem da je to bio slučaj, ali to niko nikad neće zvanično priznati. Čuj, pozlilo mu iznenada u pola tri ujutro u policijskoj stanici. Ti stvarno misliš da ovi što rade u policiji na ovom slučaju imaju veći IQ i empatiju od ovih koji su osumnjičeni, pa da zaključe da nije baš pametno da ih provuku kroz toplog zeca da im otkriju gde je telo? Nemaju ništa osim priznanja, a trpe svakodnevni pritisak političara da se pronađe telo i slučaj reši do kraja. Kao dokaz IQ-ja policije evo ti na ovoj strani reakcija na Smoličeve insinuacije o Vlasima. 8
Recommended Posts