Shan Jan Posted April 6 Posted April 6 Just now, Downforce said: Nema krvi. Bar po Cmolicu jutros na Prvoj. Sve sto oni za sada imaju ispade da su izjave Ja sad video u vestima da su skupili neki DNK iz auta za koji se sumnja da je od devojcice. Jebote koja neozbiljnost, ako ova dvojica nisu krivi to znaci da je devojcica negde drugde, mozda i ziva i u opasnosti, dok nasa drzava skoruje populisticke poene.
Mercuzzio Posted April 6 Posted April 6 1 minute ago, Shan Jan said: Ja sad video u vestima da su skupili neki DNK iz auta za koji se sumnja da je od devojcice. Jebote koja neozbiljnost, ako ova dvojica nisu krivi to znaci da je devojcica negde drugde, mozda i ziva i u opasnosti, dok nasa drzava skoruje populisticke poene. Ili to ili dva niskointeligentna alkoholičara koji rade u državnoj službi, već 2 nedelje uspevaju da nadmudre policiju uklanjanjem forenzičkih dokaza iz i sa automobila, prebacuju telo devojčice, učestvuju u potrazi za devojčicom... 3
Downforce Posted April 6 Posted April 6 (edited) Pri tom momenat gde je jedan od njih pozvan od strane svog direktora da ucestvuje u potrazi... Katastrofa. Jadni ti ljudi koji zapravo imaju neku strucnost i pokusavaju nesto da urade sada. Sa ovom gomilom kretena koja ide okolo i posipa govnima po medijima i samom terenu. Edited April 6 by Downforce 1
pbg12345 Posted April 6 Posted April 6 cini mi se da olako zaboravljamo sta je danas srbija, sta je srpska policija, ko tamo radi, sa kakvim kvalifikacijama i sa kakvim instrukcijama ja im ne verujem apsolutno nista ne zato sto sam sklon verovanju u nekakve teorije zavere, vec sto nam generalno, a ni u ovom slucaju konkretno ne nude nijedan razlog zbg kog bi imao poverenja u tu drzavnu sluzbu sve ovo sto oni izjavljuju je zapravo skandalozno ako jeste tacno, ovako kako je predstavljeno javnosti, ubice su morale biit uhvacene u roku od 48h i cemu je zaboga sluzilo ono zaludjivanje sa austrijskom policijom, snimkom one dve zene sa devojcicom u nekom trenutku su tvrdili da je to sa velikom verovatnocom mala danka to se prosto nikako ne uklapa sa onim sto nam sada iznose o ova dva radnika vodovoda 4 1
arheolog1981 Posted April 6 Posted April 6 24 minutes ago, Shan Jan said: Ja sad video u vestima da su skupili neki DNK iz auta za koji se sumnja da je od devojcice. Jebote koja neozbiljnost, ako ova dvojica nisu krivi to znaci da je devojcica negde drugde, mozda i ziva i u opasnosti, dok nasa drzava skoruje populisticke poene. Nije krv jedini način da se nađe DNK. Ostavite policiju neka radi svoj posao, i dobro je što nema nikakvog curenja informacija. I ajde batalite teorije zavere i to da su svi policajci nesposobni glupavi SNS-ovci. Znam nekoliko inspektora i u BG i SM, vrhunski stručnjaci. Kao i svuda, ima izuzetno sposobnih i poštenih ljudi nevezano što je država propast 4 3
kralj Posted April 6 Posted April 6 8 minutes ago, arheolog1981 said: Nije krv jedini način da se nađe DNK. Ostavite policiju neka radi svoj posao, i dobro je što nema nikakvog curenja informacija. I ajde batalite teorije zavere i to da su svi policajci nesposobni glupavi SNS-ovci. Znam nekoliko inspektora i u BG i SM, vrhunski stručnjaci. Kao i svuda, ima izuzetno sposobnih i poštenih ljudi nevezano što je država propast Sasvim je moguće da si u pravu, ali na osnovu čega tvrdiš da je neko vrhunski stručnjak (pod pretpostavkom da mu nisi kolega)?
bejzbolka Posted April 6 Posted April 6 (edited) 2 hours ago, Ayatollah said: Sada Cmolić, koji je dugogodišnji policijac i kome je u opisu posla da radi sa takvim svetom, kaže kako nikada nije sretao ljude takvog profila. Ako je to stvarno tačno, onda bi on trebao da odmah napusti policiju, jer bi to značilo da nema nikakvog dodira sa policijskim poslom. No, ja slutim da je nešto drugo u pitanju, a to je da profi policajac ne sme javno da kaže da se sa takvim likovima sreće svaki dan, jer to onda narušava nezvanični narativ u državi i društvu o tome kako smo mi najdivniji, najempatičniji, najduševniji, itd. narod koji živi na ovoj planeti. A i opravdava policiju zbog toga što još uvek nemaju nikakve dokaze. Pa onda u fazonu kao ne znate vi kolko je zajebano ispitati ovu dvojicu. Priča je preslikana kao za ubistvo pevačice. Isto su tvrdili da je ono neka porodica čudaka, sve zli geniji, vračare, putuju astralno i šta sve ne. Samo da opravdaju to što 15 dana nakon pronalaska tela nisu pretresli kuću Marjanovića. Tako i sad, mene niko ne može da ubedi da oni dobro vode ovu istragu. Kažu da su ova dvojica sumnjivi od prvog dana, a nisu ih držali pod prismotrom, nego su se lagano kretali po Boru i premeštali telo dok je oko njih na stotine policajaca sa dronovima, termovizijskim kamerama i šta sve ne. Edited April 6 by bejzbolka 9
morgana Posted April 6 Posted April 6 (edited) 23 minutes ago, б1lme3 said: cini mi se da olako zaboravljamo sta je danas srbija, sta je srpska policija, ko tamo radi, sa kakvim kvalifikacijama i sa kakvim instrukcijama ja im ne verujem apsolutno nista ne zato sto sam sklon verovanju u nekakve teorije zavere, vec sto nam generalno, a ni u ovom slucaju konkretno ne nude nijedan razlog zbg kog bi imao poverenja u tu drzavnu sluzbu sve ovo sto oni izjavljuju je zapravo skandalozno ako jeste tacno, ovako kako je predstavljeno javnosti, ubice su morale biit uhvacene u roku od 48h i cemu je zaboga sluzilo ono zaludjivanje sa austrijskom policijom, snimkom one dve zene sa devojcicom u nekom trenutku su tvrdili da je to sa velikom verovatnocom mala danka to se prosto nikako ne uklapa sa onim sto nam sada iznose o ova dva radnika vodovoda ali pres je bio blagoglagoljiv! skandalozne su im izjave. ne znam da li su ubice mogli otkriti brze ali dopustiti da se posljednjih dana istrage majka onoliko vrijedja, a znajuci da ona nije krivac, stvarno je bijedno. Edited April 6 by morgana 1 1
Popular Post Uskebasi Posted April 6 Popular Post Posted April 6 Vrhunski stručnjaci sami sebi osporavaju stručnost onim sto zvanično iznose u javnost. Dakle, od vrhunskih stručnjaka smo dobili informaciju da su samo 2 auta napustila teritoriju sela, da su ubice drugi dan po nestanku pali na poligrafu, da su u autu nadjeni dnk tragovi, ali da je par iq 70 alkoholicara u sred potpune blokade sela, helikoptera, dronova, amber alerta... opušteno išlo i premeštalo telo sa jednog mesta na drugo. 13
pt 2.0 Posted April 6 Posted April 6 18 minutes ago, б1lme3 said: cemu je zaboga sluzilo ono zaludjivanje sa austrijskom policijom, snimkom one dve zene sa devojcicom Cmolić tvrdi u emisiji koju sam gledala da je majka na tom snimku videla Danku, te da su morali da slede taj trag, ali da je jedna grupa sve vreme bila zadužena za granu istrage sa sumnjivim radnicima vodovoda. @all meni nije jasno to što navodite o iznuđenom priznanju za ubistvo… zašto bi policija imala poriv da ni iz čega sklapa konstrukciju o jezivom ubistvu i izdnuđuje takvo priznanje? uz pretpostavku da se telo pronadje, kolike su mogućnosti obdukcije nakon 12+ dana…? @Ayatollah moguće je da ih Cmolić nije sretao u svojoj izmaštanoj biografiji. Deluje kao partijski poguran pozornik Bukvić koji voli da se slika za medije.
Uskebasi Posted April 6 Posted April 6 6 minutes ago, pt 2.0 said: @all meni nije jasno to što navodite o iznuđenom priznanju za ubistvo… zašto bi policija imala poriv da ni iz čega sklapa konstrukciju o jezivom ubistvu i izdnuđuje takvo priznanje? @Ayatollah Zato što bez priznanja da je dete bilo živo nakon sto je udarena automobilom, jedan bi bio osudjen na 2 godine, a drugi na 6 godina zatvora. 2
pt 2.0 Posted April 6 Posted April 6 1 minute ago, Uskebasi said: Zato što bez priznanja da je dete bilo živo nakon sto je udarena automobilom, jedan bi bio osudjen na 2 godine, a drugi na 6 godina zatvora. Ti, dakle, misliš da je njima smešteno da su ubice?
*edited by mod Posted April 6 Posted April 6 Vrlo verovatno jesu ubice, ono što je moguće je da se vrši pritisak na njih da daju izjave koje omogućavaju što strožu kaznu. Što se tiče tela, ako je u pitanju poljoprivredno domaćinstvo i ako je istraga krenula u pravcu drugih članova porodice kao potencijalnih pomagača, bojim se da ga nikada neće naći. To bi objasnili zašto stalno pominju deponiju bez da žele da kažu gde je telo jer ne žele da uvuku nekog od pomagača.
Uskebasi Posted April 6 Posted April 6 2 minutes ago, pt 2.0 said: Ti, dakle, misliš da je njima smešteno da su ubice? Na osnovu onoga sto policija saopštava ne postoji nijedan dokaz, osim priznanja, da je izvrseno krivicno delo ubistva. Tesko delo protiv bezbednosti javnog saobracaja nije ubistvo. Opet kazem, ako se radi o alkoholicarima sa niskim iq, veoma je lako iznuditi priznanje 4
Recommended Posts