Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, namenski said:

A da se ti ipak nisi malo zaigrao?

Mislim, razumem tvoju rezignaciju, ali dal' zaista, ali zaista mislis to sto si napisao?

Ti i takvi izvesni ljudi - a ima ih svuda i u svakom sistemu bi - dalekobilo - mogli specijalnim ispitnim metodama :isuse: da tebe ili mene ili bilo koga, navedutm da prizna da je ubio Kenedija, zapalio Reichstag, naslikao Mona Lizu...

U svakom slucaju, ne dao ti, ni bilo kome, bog da ih upoznas...

I, onako, medju nama: sta bi mislio o sudu koji bi takvo priznanjetm prihvatio kao dokaz, bez obzira o kakvim se sumnjivcima radi?

Ali već su priznali delo. To priznanje se već desilo.

Misliš da ne bi koristila metoda™ da se priseti gde je telo?

Posted
2 hours ago, Ayatollah said:

Kažeš, niko drugi osim Punta nije prolazio. Kako bi onda dokazao da li je dete udario Punto ili Panda, ako ni na jednom od njih nema tragova udarca? Ili neki treći auto koji nisu snimile kamere?

Ne znam više ništa, mučno je što uopšte pokušavamo da uđemo tim imbecilima u mozak i razmišljamo iz njihovog ugla.

Pitanje je kako takvi notorni alkoholičari (kako policija kaže) mogu uopšte da rade u vodovodu i da zaduže službena kola. Ispada da je samo bilo pitanje vremena kad će ubiti nekog.

Posted (edited)
6 minutes ago, Партибрејкер said:

Ne znam više ništa, mučno je što uopšte pokušavamo da uđemo tim imbecilima u mozak i razmišljamo iz njihovog ugla.

Pitanje je kako takvi notorni alkoholičari (kako policija kaže) mogu uopšte da rade u vodovodu i da zaduže službena kola. Ispada da je samo bilo pitanje vremena kad će ubiti nekog.

Pomenuto je da su mozda verni SNSu pa neces ih onda dirati nego evo ti kola i vozi...

(cista spekulacija btw, mozda je tako nesto u pitanju...)

Edited by Mel
  • +1 1
Posted
2 minutes ago, Tihajeza said:

Ali već su priznali delo. To priznanje se već desilo.

Misliš da ne bi koristila metoda™ da se priseti gde je telo?

Nije ni vreme, ni mesto, a i pravnici bi mogli da kazu koju...

Ne znam za to priznanje, Ted je, koliko sam ga razumeo, a jesam govorio o priznanju dobijenom, da ne kazem iznudjenom od strane nekih, izvesnih, vansistemskihtm ljudi bez prisustva sluzbenih lica, sto je - bez uvrede - sramno i pomisliti, a kamoli zagovarati...

Sto se boldovanog tice, mogao/la si 'ladno da upotrebis odgovarajuci izraz, a to je - tortura...

Koja pocinje obicnim policijskim samarom, a zavrsava se, pa - samo nebo je granica.

Bez prave, istinske pravne drzave.

Sve u svemu, o kakvom se god zlocinu radilo, primena metodatm ostavlja samo jedno, jedino, davnasnje, ali mnogo bitno pitanje: a kakva je onda, u cemu je razlika izmedju ispitivaca i ispitivanih...

Posted
4 minutes ago, Партибрејкер said:

Kada sam se preselio u kuću došla su dvojica iz Telekoma da mi priključe telefon, iz kola su izašli pridržavajući jedan drugog, došli do razvodne kutije, konstatovali da je sve već povezano i teturajući ušli u kola i otisli.

Jesenas mi je dolazio odžačar iz JKP kome nisam dozvolio da se popne na krov nego sam ga oterao i rekao da dodje sutra ranije dok se ne uradi.

Jedino su me elektrosumadinci uvek pohodili trezni.

Posted
22 minutes ago, namenski said:

A da se ti ipak nisi malo zaigrao?

Mislim, razumem tvoju rezignaciju, ali dal' zaista, ali zaista mislis to sto si napisao?

Ti i takvi izvesni ljudi - a ima ih svuda i u svakom sistemu bi - dalekobilo - mogli specijalnim ispitnim metodama :isuse: da tebe ili mene ili bilo koga, navedutm da prizna da je ubio Kenedija, zapalio Reichstag, naslikao Mona Lizu...

U svakom slucaju, ne dao ti, ni bilo kome, bog da ih upoznas...

I, onako, medju nama: sta bi mislio o sudu koji bi takvo priznanjetm prihvatio kao dokaz, bez obzira o kakvim se sumnjivcima radi?

znam da imaju pravo na human tretman, zakonit proces itd

a znam i da je malena Danka imala pravo na život, pa više života nema, nego je završila na deponiji i ko zna gde, delom tih neljudi koji su to i priznali

znam i da mi se grlo stegne svaki put kad vidim fotografiju deteta

ako me pitaš šta mislim, pa mislim da će čak i od ovog pravnog sistema da dobiju beskrajno bolji tretman i odnos od onoga koji su pokazali prema nemoćnom detetu i koji zaslužuju

• +1 2
  • Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

Sto je neko napisao stranicama unazad.Kako je moguce da ovakva patologija dozivi 50g a da tokom zivota to ne ispolji nigde.To je meni "fascinatno"Njihovi postupci su toliko nenormalni i neubicajeni da je prosto nemoguce da oni nisu neke gadosti radili.Neko je pomenuo rat,mozda su bili na ratistu.Kod mene u varosici ima covek koji je po pricama tokom rata svakakve gadosti radio.Za sve ove godine mira,nikakav ekces nije napravio.Cak i kad ga sretnete izgleda previse doborcudno,a teska patologija

Posted
5 minutes ago, Ted said:

znam da imaju pravo na human tretman, zakonit proces itd

Svako, apsolutno svako ima pravo na human tretman i zakonit proces ili kako se to vec zove...

Drustvo koje taj mnogo vazan, bitan, sustinski princip zaobidje, pocne da ga primenjuje selektivno - ima ozbiljan problem...

Ostatak posta ne bih da komentarisem, svako ima prava na emocionalnu reakciju, mada bi, mozda, imalo smisla (na)praviti razliku izmedju pravde i osvete... :) 

• +1 1
Posted
4 minutes ago, bestia said:

Sto je neko napisao stranicama unazad.Kako je moguce da ovakva patologija dozivi 50g a da tokom zivota to ne ispolji nigde.To je meni "fascinatno"Njihovi postupci su toliko nenormalni i neubicajeni da je prosto nemoguce da oni nisu neke gadosti radili.Neko je pomenuo rat,mozda su bili na ratistu.Kod mene u varosici ima covek koji je po pricama tokom rata svakakve gadosti radio.Za sve ove godine mira,nikakav ekces nije napravio.Cak i kad ga sretnete izgleda previse doborcudno,a teska patologija

Pa sigurno jesu, neke manje upadljive.

Posted
4 minutes ago, namenski said:

svako ima prava na emocionalnu reakciju,

Tako je. I svako ima pravo na self-righteousness. 

Posted
2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Tako je. I svako ima pravo na self-righteousness. 

Ajde?

• Wub 1
Posted

Apropo price da su isli da zamene vodomer, kod mene na Ceraku su bili iz vodovoda prosle nedelje, isto menjali vodomer, iako je prosli zamenjen pre 2 godine. Kazu SNS kombina za zgrtanje para.

Posted

Razmisljam ima li nesto da se desi a da nisu doprinele i specificnosti bolesnog SNS sistema. Kao i drugde ima psihopata. ALi bukvalno - negde ovi ne bi duzili firmin kombi, negde ne bi ni isli da se bave menjanjem vodomera itd itd....

Posted
3 hours ago, mraki said:

Ne znam čija je agenda to sa prodajom dece, ali neko je baš intenzivmo gura u poslednje vreme, a debili se primaju.

Kad je uopšte zabeležen neki takav slučaj kod nas ili u regionu?

Reveal hidden contents

Ono što je prestrašno je da ova na tik toku ima preko 2000 komentara i golemom većinom su pozitivni. Dakle, nije to više ni "glasna manjina", nego su ljudi jednostavno poludjeli na svim razinama.

• +1 2
Posted (edited)

odakle, od americke ekstremne desnice, a preko rusije, kao i akcije proriv abortusa, desna ezoterija i sve slicno. ne moze vise ni cetnik da se sretne, previse je sistemski i istorican.

Edited by morgana
  • +1 4
  • Hvala 1