Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

Ja mislim da je tachno ovo kako je dosad izvestila policija.

Posted
20 minutes ago, mraki said:

Moja teorija je da oni prosto misle kako samo priznanje nema tu težinu bez tela kao dokaza, i da se još uvek mogu nekako izvući, i blaže proći ako se telo ne nadje. 

Pa i mogu. Oni na sudu mogu skroz da obrnu ploču, a dokazi su za sada vrlo tanki. Ta krv u automobilu je jedino za šta se može tužilaštvo uhvatiti. I činjenica da su bili na mestu nestanka u vreme nestanka devojčice.

Posted (edited)

Sad se setih da je onaj načelnik danas rekao kako tragova krvi nema… :unsure:

Mi smo osumnjičenima odmah oduzeli automobile. Oni su bili saradljivi u početku. Nikad se nismo susretali sa takvim tipom ličnosti. To su ljudi iz siromašnih porodica, alkoholičari, po ceo dan rade i kod njih ne možete da vidite empatiju. Oni su išli sa posla, stali su u blizini kuće da uriniraju, krenuli su i posle 30-40 metara su udarili Danku s tim što vozač nije ni primetio da je udario, to je uočio suvozač. Izlazi, uzima dete ubacuje u zadnji deo automobila preko radne pumpe za izvlačenje vode i nastavljaju, mi po GPS-u vidimo da njihovo kretanje nije normalno. Oni su recimo 50-60 metara koja se prelazi za 29 sekundi, oni su prelazili 4-5 minuta sa određenim stajanjem. Jedina razlika u njiovim pričama je ko je udavio dete. Jer po njihovim pričama dete je bilo i dalje živo. Tu su počeli da prebacuju krivicu jedan na drugog ko je to uradio. Jedan je kasnije čuvao stražu, drugi je telo bacio na deponiju. To se desilo 26. marta, međutim deponija se pretraživala 30. marta. Kako je jedan rekao 27. marta je telo prebačeno na drugu lokaciju. Oni su razdvojeni, ali ne možemo nikako da dopremo do osumnjičenog da nam objasni gde je telo. Jedan od njih sad već postaje svestan pritiska javnosti i policije, a jedna od naših sumnji je da je nešto gnusno urađeno sa telom. To je takav profil ličnosti... IQ je nizak, nema empatije. Imamo pomoć svih, ali još uvek ne možemo da nađemo telo. Nećemo spavati i naći ćemo telo sigurno, samo treba strpljenja. Njegova verzija priče je da ima blokadu i da ne može da se seti gde je telo. Pa se naprasno seti, odvede nas na lokaciju, mi pretražimo, pa on shvati da ipak to nije to. Imali su jednu komunikaciju telefonom i činjenica je da se njima priče poklapaju, da do detalja opisuju sve. Tragova krvi nema i tragova krvi nije ni bilo, dete nije krvarilo usled udarca", rekao je načelnik i dodao da su mislili da ih jedan od osumnjičenih "zavitlava": "U jednom momentu smo mislili da nas zavitlava, onda pomislite da je zaista mentalno zaostao, a sa druge strane pokazuje znakove sociopate, sadiste, manijaka... Kao da ima više ličnosti u sebi. I onda je jako teško raditi sa njim. Sve otežavajuće okolnosti koje su mogle da nas zadese, su nas zadesile.

Edited by mraki
Posted

Ceo taj intervju sa načelnikom je baš onako… da postaneš piroman.

• +1 1
Posted

Znači nema ničega sem njihovih izjava koje se menjanju kako vetar dune.

• +1 1
Posted

Ništa, razjasniće nam sve Vučić sutra uveče. Rezervisao je 3 sata, naravno na Informer TVu.

Posted

Biće ovde svašta ako se ne nadje telo . Kada se pojavila vest da su je ova dvojica udarila svi su bili ubedjeni u to da će pokazati telo i sve će biti završeno ubrzo . Sada imamo informaciju da su kao sve priznali ali ne sećaju se gde je telo ili neće da kažu . 
Dosta haotična situacija. Iz ovog ugla deluje čudno zašto su uopšte nešto priznali posle toliko dana i da li su uopšte oni zvanično priznali ? 

• +1 3
Posted

Bukvalno ce se svoditi na izjave, i mene to brine...

Posted

Svaka nova stranica ove teme je jedan novi pakao koji te iznenadi i izvire iz starog pakla..

Povrh svega, kapiram da se nekih monstruoznih slucajeva iz novije srpske istorije i ne secam a jos manje pamtim detalje..verovatno se toga ne secaju ni veselnici poput ova dva bilmeza u fiatu..Znam da kazna ne moze iznad 40 godina..a valjalo bi da moze..

• +1 1
Posted

40 godina je za njih doživotna , ali to je sada manji problem.

Sada neki, advokat čini mi se, na TV reče da je pronalazak tela kapitalna stvar za formiranje optužnice i da je tu nešto jako čudno. Tj ako je istina da su sve priznali, kako onda u tome "sve" nema i priznanja o tome gde je telo.

Posted
5 minutes ago, SNARC said:

Svaka nova stranica ove teme je jedan novi pakao koji te iznenadi i izvire iz starog pakla..

Povrh svega, kapiram da se nekih monstruoznih slucajeva iz novije srpske istorije i ne secam a jos manje pamtim detalje..verovatno se toga ne secaju ni veselnici poput ova dva bilmeza u fiatu..Znam da kazna ne moze iznad 40 godina..a valjalo bi da moze..

Može sad iznad 40 godina, uvedena je kazna doživotnog zatvora pre par godina. Mada je totalno nebitno 40 godina ili doživotna dođe na isto.

Veći je problem sad dokazati delo.

Posted
1 minute ago, dùda said:

Sada neki, advokat čini mi se, na TV reče da je pronalazak tela kapitalna stvar za formiranje optužnice i da je tu nešto jako čudno. Tj ako je istina da su sve priznali, kako onda u tome "sve" nema i priznanja o tome gde je telo.

Onaj tezi psihopata od suvozacha medju njima je telo naknadno sigurno razbacao na hiljadu mesta. Oni deponiju pretrazuju bagerom.

On kapira da ovi jako zele to telo pa i ono koliko bi mogao da pomogne nece.

Nadam se da niko nece biti lud da kaze da nema dovoljno dokaza i da oni kao mogu da povuku izjave i tako neshto.

Policija ima dva choveka na koje odmah sumnjaju, i ukupno dva automobila su napustila mesto ukupno, i oni nisu pod nadzorom dan i noc...

Ja ne razumem.

• +1 2
Posted

postoje metodi da se "osveži" sećanje osumnjičenih, ali nisu u skladu sa Ustavom u delu koji uređuje ljudska prava. postoji i mogućnost da se, igrom slučaja, u pritvoru nađe osumnjičeni sa izvesnim ljudima koji bi mogli da, "specijalnim ispitim metodama", "osveže" sećanje osumnjičenih, za neku privilegiju, a da tom osvežavanju sećanja, igrom slučaja, ne prisustvuju služebena lica niti da bude nekih dokaza.

9 minutes ago, Mel said:

Policija ima dva choveka na koje odmah sumnjaju, i ukupno dva automobila su napustila mesto ukupno, i oni nisu pod nadzorom dan i noc...

da, ovde deluje da su mogli da budu pod nadzorom. doduše, kad su prvi put ispitani nisu priznali, bili su sumnjivi, ali nije bilo dokaza do kojih se naknadno došlo. 

• +1 1
  • -1 1
Posted
20 minutes ago, dùda said:

Ne postoji više 40 godina 

Najveća kazna je 20 ,hvala Juriću 

40 je zamenjeno sa doživotnom ,opet teško da će da dobiju doživotnu ,biće sigurno neke nagodbe 

Posted
3 minutes ago, Ted said:

postoje metodi da se "osveži" sećanje osumnjičenih, ali nisu u skladu sa Ustavom u delu koji uređuje ljudska prava. postoji i mogućnost da se, igrom slučaja, u pritvoru nađe osumnjičeni sa izvesnim ljudima koji bi mogli da, "specijalnim ispitim metodama", "osveže" sećanje osumnjičenih, za neku privilegiju, a da tom osvežavanju sećanja, igrom slučaja, ne prisustvuju služebena lica niti da bude nekih dokaza.

A da se ti ipak nisi malo zaigrao?

Mislim, razumem tvoju rezignaciju, ali dal' zaista, ali zaista mislis to sto si napisao?

Ti i takvi izvesni ljudi - a ima ih svuda i u svakom sistemu bi - dalekobilo - mogli specijalnim ispitnim metodama :isuse: da tebe ili mene ili bilo koga, navedutm da prizna da je ubio Kenedija, zapalio Reichstag, naslikao Mona Lizu...

U svakom slucaju, ne dao ti, ni bilo kome, bog da ih upoznas...

I, onako, medju nama: sta bi mislio o sudu koji bi takvo priznanjetm prihvatio kao dokaz, bez obzira o kakvim se sumnjivcima radi?

• +1 4