duda Posted April 5 Posted April 5 1 minute ago, Ted said: kao što neko reče, da je otac naišao minut ranije, verovatno bi ih zatekao na delu i sprečio, pošto nije bio sam. a ovoga će se do kraja života prisećati i preispitivati i otac jebem ti život, kako je sudbina surova prema nekim ljudima , to je strašno 5 1
Caligula Posted April 5 Posted April 5 (edited) 4 hours ago, Партибрејкер said: Ne samo da je prošla, nego eno i dalje na društvenim mrežama debili tvrde kako je dete prodato a ovo nam pokazuju samo da umire javnost, nemoj ste naivni i slične splačine. Ma bre pakao za njih tek pocinje. Na naslovnoj i tri strane svakoga dana najjezivije pojedinosti u sledecih par nedelja pa onda kada sudjenje pocne sve iznova. Ne znam postoji li zakon za cuvanje dostojanstva zrtve ali i da postoji nema ova govna od tabloida i medija ko da kazni. Svako ko ima dete (a i ko nema) moze da pretpostavi koliko bola moze da nanese ovo naknadno razvlacenje i zadovoljavanje morbidne radoznalosti, bitka za tiraze i rejtinge koja tek sledi. I to sve od strane onih koji su kritikovali opoziciju maja meseca prosle godine za "koriscenje tragedije/tragedija" iako se radi o dva potpuno razlicita koncepta zlocina. Ja sam potopljen trenutno u bes i agresiju, tuga tek na trecem mestu, nije mi dobro. Izbegavam da citam komentare i vesti, vrv. imam neku sifru ako me ovo tako trigeruje. Edited April 5 by Caligula 6
bejzbolka Posted April 5 Posted April 5 1 hour ago, Tsai said: Ima smisla, ali neverovatna slucajnost da u toj nedodjiji bas u tom trenutku nalete ova dva govnara, pa jbt Ceo slučaj je potpuno neverovatan, bukvalno se sve izdešavalo na najgori način na koji je moglo. U svakoj od etapa postojale su bar dve opcije i uvek je bila ona lošija. Prvo da dete izađe na put, pa ova dvojica sretnu majku, vozač udari devojcicu, ovaj drugi pristane na to da je sakriju i stave u gepek, pa ih otac sretne sa bukvalno minut-dva zakašnjenja... da ne idemo dalje o teorijama da je majka navodno guglala rumunsku granicu, pa čovek u Beču ladno sretne dve Rumunke sa devojčicom koja liči na Danku.... Ceo slučaj je splet ekstremno loših i nesrećnih okolonosti. Neko bi rekao i sudbina. 4
mraki Posted April 5 Posted April 5 Ne znam čija je agenda to sa prodajom dece, ali neko je baš intenzivmo gura u poslednje vreme, a debili se primaju. Kad je uopšte zabeležen neki takav slučaj kod nas ili u regionu? Spoiler 2
Ayatollah Posted April 5 Posted April 5 40 minutes ago, Партибрејкер said: Kako ne možeš da dokažeš? GPS kaže da su prošli baš tom ulicom u momentu kad je dete udareno. Na telu se vide povrede od udarca auta. Plus su ih neke kamere snimile da su prošli u to vreme a niko drugi osim onog Punta nije prolazio. Odmah bi krenula istraga bez da iko traži dete po šumi i našli bi ih za par sati. Ovako kad nema tela vodi se da je nestanak, a da su bolje uklonili dokaze u kolima ko zna da li bi ikad bili osuđeni samo na osnovu stajanja kod deponije. Pomenuo je to gašić, bili su tamo manje od 2 min. ali to bi pravdali time da je opet neko od njih morao na nuždu. A i svakako su kasnije premestili telo na drugo mesto. Kažeš, niko drugi osim Punta nije prolazio. Kako bi onda dokazao da li je dete udario Punto ili Panda, ako ni na jednom od njih nema tragova udarca? Ili neki treći auto koji nisu snimile kamere?
Arkadija Posted April 5 Posted April 5 (edited) 5 hours ago, Mel said: Ovo su teshke sociopate. Ovo je neshto najgore shto sam ikad ovde videla. Ovo je u rangu onog monstruma Mališe koji je silovao i ubio devojčicu svoje devojke u Zvezdarskoj šumi, a dok je to radio devojka/majka deteta je sedela na klupi par metara dalje. edit: ispravvka, dete je preminulo u bolnici od brojnih povreda, aova dva mostruma su je tamo doveli jer je navodno ispala iz krevetića. Edited April 5 by Arkadija
Ayatollah Posted April 5 Posted April 5 (edited) 39 minutes ago, Patty Lee said: Suvozač se vratio i premestio telo, u početku je savršeno sarađivao, onda odjednom ima ”blokadu”, povremeno se seti nekog random mesta pa ih uputi tamo, dakle, zajebava ih. A ovaj deo gde Cmolić teoretiše da je poenta celog igrokaza zato što je sa telom ”nešto gnusno urađeno”, kao, pa vi sad zamišljajte šta i to moglo biti... napalm. Meni je prošla kroz glavu pomisao da oni uopšte nisu udarili dete autom, već da pokušavaju da tom pričom prikriju nešto drugo. Edited April 5 by Ayatollah 4 1
Patty Lee Posted April 5 Posted April 5 (edited) 7 minutes ago, Ayatollah said: Meni je prošla kroz glavu pomisao da oni uopšte nisu udarili dete autom, već da pokušavaju da tom pričom prikriju nešto drugo. Da. Meni je to sve vreme u glavi. Edited April 5 by Patty Lee
arheolog1981 Posted April 5 Posted April 5 24 minutes ago, mraki said: Ne znam čija je agenda to sa prodajom dece, ali neko je baš intenzivmo gura u poslednje vreme, a debili se primaju. Kad je uopšte zabeležen neki takav slučaj kod nas ili u regionu? Reveal hidden contents Debili će uvek biti debili. Njima pokažeš na mapi grad oni kažu pogrešio izdavač Atlasa. Ovo je samo naprednija verzija, puštena s lanca putem interneta. A ovaj stvor ista ženska verzija Vučića 3
Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 16 minutes ago, Ayatollah said: Meni je prošla kroz glavu pomisao da oni uopšte nisu udarili dete autom, već da pokušavaju da tom pričom prikriju nešto drugo. 9 minutes ago, Patty Lee said: Da. Meni je to sve vreme u glavi. Šta? 😰 1
Halvard Posted April 5 Posted April 5 Just now, Svemir Zeka said: Šta? 😰 Pa recimo da bi autopsija pokazala da nije bio hit&run. I da zato nema tela. Ne daj bože, ali... 1
Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 Isuse...sve je gore i gore. Bukvalno sad već imam porive da ih, ne znam....da ne kažem 1
Ted Posted April 5 Posted April 5 (edited) 28 minutes ago, Ayatollah said: Meni je prošla kroz glavu pomisao da oni uopšte nisu udarili dete autom, već da pokušavaju da tom pričom prikriju nešto drugo. ovo je mogućnost s obzirom da o udaranju deteta saznanje postoji iz iskaza ovih neljudi, a ne na osnovu tragova sa lica mesta (kojih verovatno nije ni bilo ako je brzina bila mala i nije bilo krvi). oni su svakako saslušavani pojedinčano, a ovaj načelnik UKP je bio izričit da su poklapanja u iskazima skoro potpuna, osim u delu ko je ubio Danku. ako su poklapanja skoro potpuna to može da znači dve stvari. da odgovaraju istini ili da su unapred dogovorena. hipotetički je moguće da nisu udarili dete kolima već da je dete palo ukoliko je auto prošao vrlo blizu. ono gde im se iskazi poklapaju jeste da su dete odvezli sa sobom. bilo ono povređeno ili ne. međutim, ako pričom koju serviraju pokušavaju da prikriju nešto, a to što pričaju je monstruozno, ja onda ostajem bez teksta. činjenica da telo ne može da bude pronađeno ovoliko dugo zaista budi različite sumnje. pri čemu treba imati u vidu da je prebacivanje tela na drugu lokaciju, ako je priznanje u tom delu tačno, jedini deo događaja koji ima elemente plana. jer je prebacivanje navodno izvršeno sutradan, što znači da je do tada planirano gde i na koji način će telo da se premesti, sakrije. Edited April 5 by Ted 1
Popular Post mraki Posted April 5 Popular Post Posted April 5 (edited) 30 minutes ago, Ayatollah said: Meni je prošla kroz glavu pomisao da oni uopšte nisu udarili dete autom, već da pokušavaju da tom pričom prikriju nešto drugo. Ma to je tek nadrealno. Da se u momentu odluče i dogovore da nešto nažao učine detetu, bebi nakon što su je slučajno zatekli tu. Mora biti nesreća i onda spašavanje sopstvenog dupeta po bilo koju cenu. Moja teorija je da oni prosto misle kako samo priznanje nema tu težinu bez tela kao dokaza, i da se još uvek mogu nekako izvući, i blaže proći ako se telo ne nadje. Edited April 5 by mraki 12
*edited by mod Posted April 5 Posted April 5 6 minutes ago, mraki said: Ma to je tek nadrealno. Da se u momentu odluče i dogovore da nešto nažao učine detetu, bebi nakon što su je slučajno zatekli tu. Mora biti nesreća i onda spašavanje sopstvenog dupeta po bilo koju cenu. Mislim da je to prilično nerealno. Posebno ako su već ustanovili neki timeline. 3
Recommended Posts