Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted (edited)

Ni ja ne kapiram zašto je plasirano i na ovaj način, i uopšte, ali ne verujem da bi policijski zvaničnik rekao da nije podatak iz istrage.

Opet, toliko je nenormalno da ne želim da verujem. Nadam se da je jedan od ove dvojice izmislio kako bi svalio na drugog.

Edited by mraki
Posted
1 minute ago, Партибрејкер said:

Da je odmah stao tu gde su je udarili i pozvao majku/policiju/hitnu pomoć - prošao bi bez ikakve kazne. Možda nešto disciplinski u firmi jer je bio pijan (ako je bio). Ovako robija od nekoliko godina.

To je verovatno ološ, white trash koji zna samo za kaznu ili eventualno neproduženje ugovora ako ga navataju da je pio na poslu, službeni auto, prvi instinkt je da sačuva svoje sitno dupe.....

Verujem da je gore govno ovaj što je išao posle u "potragu"....drugi je isto moralno oskvrnut, ali da pretpostavim da je taj bio onaj koji se povinovao ovom prvom...

Sve su hipoteze....

Ono što je čini mi se važno je da se priliko ovakvih slučajeva, kao i onoga s čičom u zatvoru, setimo onih eksperimenata koji su pokazalo koji je broj ljudi sklon da potone u pakao pod određenim uslovima

A mi živimo okruženi ljudima koje ne poznajemo i ne znamo kakve se sve moralne rupe nalaze u tim psihama

Eto to je zastrašujuće

• +1 6
Posted
37 minutes ago, Bogotac said:

Zamišljam laicki,nisam inspektor u mupu.

Bez brige, verovatno ni oni ne znaju nego im Vučićević govori kako stvari funkcionišu.

• -1 1
Posted
16 minutes ago, Партибрејкер said:

Da je odmah stao tu gde su je udarili i pozvao majku/policiju/hitnu pomoć - prošao bi bez ikakve kazne. Možda nešto disciplinski u firmi jer je bio pijan (ako je bio). Ovako robija od nekoliko godina.

nadam se da ovde nisi mislio na jednocifren broj, jer kada se kaže ''nekoliko'', to zvuči kao 2-3

Posted (edited)
8 minutes ago, dùda said:

nadam se da ovde nisi mislio na jednocifren broj, jer kada se kaže ''nekoliko'', to zvuči kao 2-3

Ma nisam naravno, onako na brzinu otkucao. Ali opet, znajući naše pravosuđe...

11 minutes ago, Ayatollah said:

Meni deluje neverovatno da su je uopšte ubacivali u kola. Kod ovakvih situacija u saobraćajkama, tj. kada neko udari pešaka kolima, obično vozači gledaju da pobegnu što je pre moguće sa mesta na kome su udarili nekoga, ovde posebno, jer je udarac bio pri maloj brzini koliko razumem, i nije ostavio nikakve fizičke tragove na kolima. Da su odmakli 300 metara od mesta udarca, a da ih pri tome niko ne vidi, ne bi moglo da se dokaže uopšte da su oni udarili dete, pa možda čak ni da su kola udarila dete. Uopšte mi njihovo ponašanje ne izgleda kao ponašanje nekoga ko je oborio pešaka u saobraćaju.

Ako sam dobro skapirao redosled, oni su prvo stali baš ispred te kuće da pišaju u momentu kad je majka već uveliko tražila dete i majka ih je čak i videla tu. Onda su produžili i udarili malu posle samo 40 m. Tako da su valjda povezali da će ih majka prepoznati ako pobegnu, pa mislili da ovako uklone trag.

A onda opet posle samo 50m ih zaustavlja otac i pita jesu li je videli. Da je on naišao minut pre video bi šta rade. 

edit - znali su i da imaju ugrađen GPS u kolima koji bi ih otkrio u roku od odmah.

Edited by Партибрејкер
Posted
13 minutes ago, Партибрејкер said:

Ma nisam naravno, onako na brzinu otkucao. Ali opet, znajući naše pravosuđe...

Ako sam dobro skapirao redosled, oni su prvo stali baš ispred te kuće da pišaju u momentu kad je majka već uveliko tražila dete i majka ih je čak i videla tu. Onda su produžili i udarili malu posle samo 40 m. Tako da su valjda povezali da će ih majka prepoznati ako pobegnu, pa mislili da ovako uklone trag.

A onda opet posle samo 50m ih zaustavlja otac i pita jesu li je videli. Da je on naišao minut pre video bi šta rade. 

edit - znali su i da imaju ugrađen GPS u kolima koji bi ih otkrio u roku od odmah.

Da, sve je to tačno da ne bi mogli da izbegnu da ih provale da su udarili devojčicu, ali za staviti telo u auto je potreban poseban splet moždanih brazdi. Da su se samo uplašili i pobegli i krili se negde, bilo bi očekivanije i normalnije. Bre, ovi su premeštali dete, išao čovek u potragu. Psihopata kao takav. Promišljen, smiren. 

• +1 8
Posted

Index piše da je uhapšen i brat jednog od osumnjičenih? 

• +1 1
Posted
18 minutes ago, Партибрејкер said:

Opet mi nema logike. Prvo, nisu znali da bilo ko traži to dete, a moguće da nisu ni videli majku u blizini. Sasvim sigurno da nisu videli oca na 50 metara, jer bi on onda video i njih kako udaraju dete. Za vreme koje im je trebalo da izađu iz kola, vide da su udarili dete i ubace ga u zadnji deo vozila su mogli da odu 200-300 metara barem.

Posted
38 minutes ago, Ayatollah said:

Meni deluje neverovatno da su je uopšte ubacivali u kola. Kod ovakvih situacija u saobraćajkama, tj. kada neko udari pešaka kolima, obično vozači gledaju da pobegnu što je pre moguće sa mesta na kome su udarili nekoga, ovde posebno, jer je udarac bio pri maloj brzini koliko razumem, i nije ostavio nikakve fizičke tragove na kolima. Da su odmakli 300 metara od mesta udarca, a da ih pri tome niko ne vidi, ne bi moglo da se dokaže uopšte da su oni udarili dete, pa možda čak ni da su kola udarila dete. Uopšte mi njihovo ponašanje ne izgleda kao ponašanje nekoga ko je oborio pešaka u saobraćaju.

Pricali su sa majkom prije toga, na 50m udaljenosti u istoj ulici. Znali su da je to njeno dijete.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Ayatollah said:

Opet mi nema logike. Prvo, nisu znali da bilo ko traži to dete, a moguće da nisu ni videli majku u blizini. Sasvim sigurno da nisu videli oca na 50 metara, jer bi on onda video i njih kako udaraju dete. Za vreme koje im je trebalo da izađu iz kola, vide da su udarili dete i ubace ga u zadnji deo vozila su mogli da odu 200-300 metara barem.

Imaju GPS na kolima koji prati svaki metar gde i kad su prošli i koliko su stajali, bili bi uhvaćeni u roku od nekoliko sati jer je tom ulicom celog tog dana verovatno prošlo desetak kola maksimalno a u to vreme samo oni.

• +1 1
Posted

Mogli su da se prave da nisu ni videli dete ,a možda i da se otrezne ,

čak ne bi možda ni išli u zatvor 

Al su verovatno bili pijani kao dupeta 

Posted (edited)
24 minutes ago, Ayatollah said:

Otac tad još nije bio došao.

Majka ih je videla dok je tražila dete, mislim da nisu razgovarali niti znali da ona traži dete, ne znamo ni da li su je videli.

U povratku su razgovarali sa ocem.

Teren je jako nezgodan koliko kapiram, put se spušta, pogled je zaklonjen.

Edited by mraki
Posted (edited)
13 minutes ago, Партибрејкер said:

Imaju GPS na kolima koji prati svaki metar gde i kad su prošli i koliko su stajali, bili bi uhvaćeni u roku od nekoliko sati jer je tom ulicom celog tog dana verovatno prošlo desetak kola maksimalno a u to vreme samo oni.

Šta tek reći onda ako su vozili telo na deponiju, kako bi to opravdali vožnju do deponije ako bi GPS beležio da su bili tamo.

EDIT: I tu je logičnije da se ne zaustave, jer bi GPS zabeležio da su se zaustavili, a u suprotnom bi zabeležio samo vožnju.

Edited by Ayatollah
  • +1 1
Posted

Pitanje je dal su oni uopste imali pojma o GPSu

• +1 2