Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

Mogu samo da kažem da je šteta što ovu dvojicu nisu hapsili Čečeni...

• +1 1
Posted

Jel jos neko ima problem sa tim da telo još nisu pronasli ili paranoisem bez razloga?

• +1 1
Posted
1 hour ago, dùda said:

ja teško u sve to mogu da poverujem, jer telo nije pronađeno

dakle, jedino na osnovu priznanja ovo mogu da tvrde, a zašto bi ovi sebi tovarili još i takvu krivicu, nije mi jasno

jer kolikogod su monstrumi, pokazali su veliku dozu sposobnosti da se brinu o svojim guzicama, čišćenjem auta, uklanjanjem tela i sl

I meni je isto malo sumnjivo sve ovo, jedino što mi pada na pamet je da su ih razdvojili i namestili im “prisoner’s dilemma”, pa su obojica brže bolje propevali tvrdeći da je onaj drugi davitelj.

Zaista se nadam da će pronaći telo i sprovesti obdukciju, voleo bih sa bar to sa davljenjem nije istina.

• +1 2
Posted
1 minute ago, Bogotac said:

Jel jos neko ima problem sa tim da telo još nisu pronasli ili paranoisem bez razloga?

Meni je neshvatljivo. Izvukli iz njih priznanje, detaljno priznanje, a ne mogu ovo?

• +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, Filozof manijak said:

Ja ne verujem u ove informacije dok se ne dokaže obdukcijom. 

Mislim da se namerno plasiraju da bi se izazvalo ogorčenje javnosti.

+ milion

Nemaju telo, na osnovu čega mogu da tvrde da je došlo do davljenja (osim priče koju je ispričao ovaj polusvet gde jedan pokušava da napakuje drugom)?

Nema razloga da se uopšte plasira ova ”informacija” osim da se izazove histerija, i to ide dosta uspešno, kao što vidimo.

Samo dan ranije je u opticaju bila verzija gde ju je suvozač zadavio ”golim rukama na asfaltu dok je plakala”, nekrofilija kao takva.

4 minutes ago, Bogotac said:

Imam ja, ali ne što je nisu našli nego što ova dvojica neće da kažu gde je.

Bukvalno su već priznali po sebe najgori mogući scenario, šta je to gore što može da se otkrije pronalažnjem tela.

Edited by Patty Lee
  • +1 5
Posted
Just now, Bogotac said:

A kako misliš da ga nađu za par dana ako im zločinac ne kaže? 

Ako ne sarađuje, sledi ispitivanje rodbine, prijatelja, svedoka koji su ga videli tu i tu. 

Jbt kako vi zamišljate istragu... 

• +1 2
Posted (edited)

Zamišljam laicki,nisam inspektor u mupu.

Edited by Bogotac
  • +1 1
Posted
Just now, Bogotac said:

Zamišljam laicki,nisam inspektor u mupu.

Dobro™ samo to laičko (ra) zamišljanje nekada vodi do toga da je dete prodato, majka ubica... 

Ne mislim na tebe, naravno, ali onda da se ne čudimo što tabloidi pumpaju đubre od informacija na koje se masa prima. 

• +1 1
Posted (edited)

To nažalost može objasniti ova priča o davljenju… ako je taj koji je to uradio premestio telo, sad ne želi da otkrije lokaciju kako se ne bi dokazalo.

Edited by mraki
  • +1 3
Posted

Koliko je suvozac bio pijan kad ga je vozac ubedio da su "zajedno" udarili Danku? 

• +1 2
Posted
8 minutes ago, mraki said:

To nažalost može objasniti ova priča o davljenju… ako je taj koji je to uradio premestio telo, sad ne želi da otkrije lokaciju kako se ne bi dokazalo.

Ili je prs'o kao lajsna, pod jakim sedativima i neupotrebljiv. 

Jbt nisu to neki mastermindovi koji su smislili savršen zločin™ i smeškaju se policiji... 

• +1 1
Posted
14 minutes ago, JohnnyD said:

Koliko je suvozac bio pijan kad ga je vozac ubedio da su "zajedno" udarili Danku? 

Da je odmah stao tu gde su je udarili i pozvao majku/policiju/hitnu pomoć - prošao bi bez ikakve kazne. Možda nešto disciplinski u firmi jer je bio pijan (ako je bio). Ovako robija od nekoliko godina.