bejzbolka Posted April 5 Posted April 5 (edited) Ljudi, zbog sebe uzmite sve ove informacije sa velikom dozom rezerve. Ovaj isti pandur je mahao spiskom dece iz Ribnikara. Edit: ipak je Milic mahao spiskom. Ovo je onaj što se viđao sa Veljom Nevoljom. Edited April 5 by bejzbolka 3
Carolostadien Posted April 5 Posted April 5 7 minutes ago, Venom said: Kako su ova dva idiota dogurala do 50. nije mi jasno. Ubiše dete ni zbog čega. Točno to sam i ja pomislio. Kako jebote? I da se ne vuče nešto iza njih da se zna da su problematični, jedan je neki kao samotnjak, a drugi čak i društven tip i aktivan. Ne mogu zamislit ni da bi mi palo na pamet da sakrijem tijelo da je bila mrtva na licu mjesta, već za to trebaš bit poseban imbecil, ali da ti se to dijete probudi u autu i ti umjesto da umreš od sreće i juriš u bolnicu - odlučiš je ubit... I to još jebena dvojica psihopata u isto vrijeme na istom mjestu! Kako jebote???? 7
Popular Post nautilus Posted April 5 Popular Post Posted April 5 U slucaju da se dete probudilo u kolima svaki normalan covek bi skrenuo prema prvoj bolnici. Prosto ne mogu poverovati da su dvojica toliko zlih ljudi sedeli u istim kolima. U ovu priču ne mogu poverovati dok god ne vidim obdukcioni nalaz. Previše je bolesno. 34
Mil@n Posted April 5 Posted April 5 1 minute ago, Carolostadien said: I to još jebena dvojica psihopata u isto vrijeme na istom mjestu! Kako jebote???? Tako što život u bolesnom poremećenom i devijantnom uređenju kao što je naše ne može da izrodi ništa drugo nego gomiletinu takvih spodoba. Primitivnih, bahatih, priglupih, zatucanih, poremećenih, neobrazovanih, bezosećajnih idiota... Uopšte nije slučajno bilo šta što se dešava. Slučajno je nešto što se desi jednom u 5 godina, kod nas se non stop dešavaju neka sranja ovog tipa. 8
duda Posted April 5 Posted April 5 (edited) 5 minutes ago, nautilus said: U slucaju da se dete probudilo u kolima svaki normalan covek bi skrenuo prema prvoj bolnici. Prosto ne mogu poverovati da su dvojica toliko zlih ljudi sedeli u istim kolima. U ovu priču ne mogu poverovati dok god ne vidim obdukcioni nalaz. Previše je bolesno. normalan lik bi ionako bio na putu ka bolnici, ne bi morao da skreće ovi čim su dete stavili u gepek, jasna je bila namera i koji je to profil ljudi, tu više nije moglo biti popravke ed. ja teško u sve to mogu da poverujem, jer telo nije pronađeno dakle, jedino na osnovu priznanja ovo mogu da tvrde, a zašto bi ovi sebi tovarili još i takvu krivicu, nije mi jasno jer kolikogod su monstrumi, pokazali su veliku dozu sposobnosti da se brinu o svojim guzicama, čišćenjem auta, uklanjanjem tela i sl Edited April 5 by dùda 9
Tsai Posted April 5 Posted April 5 (edited) . izvinjavam se, imao sam izliv besa Edited April 5 by Tsai 2
simetrije Posted April 5 Posted April 5 Većim delom zbog toga što moj mozak nije u stanju da procesuira ovakvu vest, a delom i zbog toga što informacije iznosi stanoviti Cmolić, na nečemu što se zove Informer TV, ja bih i ovo uzeo s dozom rezerve. Spoiler Visoki policijski dužnosnik (ne mogu ga nazvati oficirom), u jednom ovako osetljivom trenutku, trči na televiziju koja je pandan zagušenoj kanalizaciji, i upotrebljava izraz "ratosiljati se tela na deponiji". 6
Carolostadien Posted April 5 Posted April 5 Ma davili ne davili postoje situacije u kojima jednostavno nema ljudskih prava, koliko god mi se ne sviđa da tako razmišljam. Ali jebiga. Svaki put kad pogledam to dijete, pogotovo onu sliku gdje drži slikovnicu i onaj pogled dođe mi da umrem. Bez hrane i vode i mlatit ih dok ne kažu dok je tijelo. I onda poslije još malo. 3
Popular Post Caligula Posted April 5 Popular Post Posted April 5 (edited) Nesto me tera da svratim ovde na topik jer vesti preskacem, lose mi je od svega ovoga, tera me na agresiju. Sto se ove dvojice tice - statistika kaze da ako je na primer svaki hiljaditi covek "monstrum", onda su sanse za bilo koju zrtvu da ovako zavrsi 1:1000. Da su dvojica u istom autu, tu vec statistika skace na kvadrat. Nisu ovo retki primerci uopste i monstrumi su onoliko koliko je monstum recimo svaki deseti primat koji zivi na zemlji. Nije ni srpski ekskluzivitet, ovakvih amoralnih nakaza ima svuda i u svakom drustvu, racunam na jedan jak procenat. Ali ne znam da li svuda na svetu imaju Tomu Filu koji na nacionalnoj frekvenciji, pre nekoliko godina kada je Mitrovic ubio Andreu, izjavio kao advokat da savetuje svoje najblize da kada se ovako nesto desi nagaze gas i pobegnu sa lica mesta. E to nas razlikuje od koliko toliko uredjenih drustava - mi gajimo ovakvo ponasanje, jer da nije tako ne bi se dva coveka nasla u istim kolima i ponasala ovako neljduski - ako predsednik drzave nema problem da siri po medijima tutorijale za monstruozno ponasanje vec trideset godina, ne znam cemu cudjenje oko ova dva majmuna. I htedoh da napisem - jadno dete pa se setih roditelja. Jadni roditelji sada, jadna ona trudna zena kroz sta je sve prosla, nadam se da nije citala sta su njeni sugradjani, zemljaci i gradjani Srbije pisali i komentarisali. Ne smem da zamislim kako se majka i otac sada osecaju, verujem da im nije do tuzbi. Ostaje i njima i nama ovakva drzava i drustvo koje smrdi od glave a glava ce jos dugo, kako se cini, stajati na ramenima. Edited April 5 by Caligula 16 3
Filozof manijak Posted April 5 Posted April 5 Ja ne verujem u ove informacije dok se ne dokaže obdukcijom. Mislim da se namerno plasiraju da bi se izazvalo ogorčenje javnosti. 7 1
Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 28 minutes ago, Tsai said: . izvinjavam se, imao sam izliv besa Ne znam što se izvinjavaš....
Партибрејкер Posted April 5 Posted April 5 28 minutes ago, Caligula said: ... I htedoh da napisem - jadno dete pa se setih roditelja. Jadni roditelji sada, jadna ona trudna zena kroz sta je sve prosla, nadam se da nije citala sta su njeni sugradjani, zemljaci i gradjani Srbije pisali i komentarisali. Ne smem da zamislim kako se majka i otac sada osecaju, verujem da im nije do tuzbi. Ostaje i njima i nama ovakva drzava i drustvo koje smrdi od glave a glava ce jos dugo, kako se cini, stajati na ramenima. Ne samo da je prošla, nego eno i dalje na društvenim mrežama debili tvrde kako je dete prodato a ovo nam pokazuju samo da umire javnost, nemoj ste naivni i slične splačine. 6 1
ragasto Posted April 5 Posted April 5 Koliko smo mi polupani na svim stranama...Bugari, sada je trenutak da nas napadnete. 7
Recommended Posts