Партибрејкер Posted April 5 Posted April 5 (edited) 49 minutes ago, б1lme3 said: @Svemir Zeka da ovo oznaceno na mapi je gomila peska koji se vidi na fotografiji https://www.google.com/maps/place/44°03'53.9"N+22°03'26.4"E/@44.0654079,22.0576914,284m/data=!3m1!1e3!4m4!3m3!8m2!3d44.0649709!4d22.0573417?entry=ttu meni je i dalje neverovatno da majka 15 min nakon nestanka, posto je vec obavestila muza i policiju, a zatim i videla automobil ispred kapije, nije nista videla/cula, iako su ovi udarili dete bukvalno tu ispred dvorista i potom stajali 5 minuta valjda je neki prvi instikt dok trazis malo dete da izadjes na put, posebno ako si uocio nepoznate osobe sa automobilom ispred dvorista ne pisem ovo radi same majke, vec sto smatram da ovi i dalje lazu i da ovo sto su ispricali policiji i(li) ono sto je nama gasic preneo nije (u potpunosti) istina Prvo, dvorište je veliko a ona sa maleckim od 3 godine kog mora sve vreme da vuče za ruku dok traži ćerku. Verovatno se osvrtala svuda po dvorištu, a pošto je bilo puno svakojakog loma potrajalo je, pa je onda možda i izašla na ulicu, ali je nije videla jer je ova poodmakla, možda je krenula na pogrešnu stranu, usput zove i muža, pa policiju, pa se verovatno opet vraća do kola da vidi da se ova nije vratila od nekud, mali možda već plače uveliko... Definicija horora za mene, znam kakav me osećaj par puta obuzeo kad sam tako ispustio decu iz vida i nisam uspeo da ih nađem 1 minut, a kamoli ovoliko. 1 hour ago, Svemir Zeka said: ovo je taj put? Jeste, dovoljno je bilo da se zavuče u ovu malu krivinu pored drveća i niko je praktično ne vidi. A možda je već stigla do ove gomile šljunka i bila iza da je ne vide iz pravca kuće pa kad je krenula da se vraća je udario auto. Edited April 5 by Партибрејкер 4
JozoMujica Posted April 5 Posted April 5 31 minutes ago, *edited by mod said: I to mi je palo na pamet. Ali čim su se razišli mogao je da napravi jedan poziv i više ga ni ne bi video. Ma verovatno su obojica bili pijani i ovaj suvozač se prepao da ne izgubi posao, jebao ga posao. 4
Popular Post Lancia Posted April 5 Popular Post Posted April 5 5 minutes ago, Партибрејкер said: Prvo, dvorište je veliko a ona sa maleckim od 3 godine kog mora sve vreme da vuče za ruku dok traži ćerku. Verovatno se osvrtala svuda po dvorištu, a pošto je bilo puno svakojakog loma potrajalo je, pa je onda možda i izašla na ulicu, ali je nije videla jer je ova poodmakla, možda je krenula na pogrešnu stranu, usput zove i muža, pa policiju, pa se verovatno opet vraća do kola da vidi da se ova nije vratila od nekud, mali možda već plače uveliko... Definicija horora za mene, znam kakav me osećaj par puta obuzeo kad sam tako ispustio decu iz vida i nisam uspeo da ih nađem 1 minut, a kamoli ovoliko. Jeste, dovoljno je bilo da se zavuče u ovu malu krivinu pored drveća i niko je praktično ne vidi. Mi smo ovde kod mene u trznom centru naisli na rasplakanu klinku, odveli u bar i zamolili da se pusti razglas, kad je dosla unezverena majka, nije nam rekla ni hvala i ja to potpuno razumem. 10
Popular Post Svemir Zeka Posted April 5 Popular Post Posted April 5 Pre nego što najebe komšinica, da kažem kao neko sa sela da sam se šetala ili su mi se deca šetala po seoskim putevima ovog tipa, i da to nije toliko neobična stvar, kao da recimo dete plače u tržnom centru. Ona sigurno nije išla usmereno, u punoj brzini, nego se vrtela tu, možda igrala granjem ili tako nešto. Sama stvar kao takva nije nešto što je za hitnu uzbunu. 10
Lancia Posted April 5 Posted April 5 1 minute ago, Svemir Zeka said: Pre nego što najebe komšinica, da kažem kao neko sa sela da sam se šetala ili su mi se deca šetala po seoskim putevima ovog tipa, i da to nije toliko neobična stvar, kao da recimo dete plače u tržnom centru. Ona sigurno nije išla usmereno, u punoj brzini, nego se vrtela tu, možda igrala granjem ili tako nešto. Sama stvar kao takva nije nešto što je za hitnu uzbunu. Pretera ga, dete ima dve godine, ako je i za selo, premalo je da se seta i blizu puta. 2
Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 Svakako ne za hitan alarm i da li je komšinica videla ili je psihopatkinja koja se slika za novine. Komšinica je možda i videla i nije znala tačno koliko dete ima godina i možda je majka pustila i tako dalje. Toliko istresanja u komšinicu je na nivou tabloidnih komentara. Ajmo sad, rokaj komšinicu..... 9
Popular Post Партибрејкер Posted April 5 Popular Post Posted April 5 1 minute ago, Svemir Zeka said: Svakako ne za hitan alarm i da li je komšinica videla ili je psihopatkinja koja se slika za novine. Komšinica je možda i videla i nije znala tačno koliko dete ima godina i možda je majka pustila i tako dalje. Toliko istresanja u komšinicu je na nivou tabloidnih komentara. Ajmo sad, rokaj komšinicu..... A koliko smo tek puta svi mi videli na ulici romsko dete od 2-3 godine i to u sred grada pa nismo apsolutno ništa uradili tim povodom. 16
Lancia Posted April 5 Posted April 5 1 minute ago, Svemir Zeka said: Svakako ne za hitan alarm i da li je komšinica videla ili je psihopatkinja koja se slika za novine. Komšinica je možda i videla i nije znala tačno koliko dete ima godina i možda je majka pustila i tako dalje. Toliko istresanja u komšinicu je na nivou tabloidnih komentara. Ajmo sad, rokaj komšinicu..... Ne govorim za komsinicu, niti pratim ta izdrkavanja, generalno dve godine su bas malo i zahtevaju totalni alert. Sad, jbg sranja se desavaju, dovoljan je sekund nepaznje, ni prvi ni poslednji put.
ragasto Posted April 5 Posted April 5 1 minute ago, Svemir Zeka said: Pre nego što najebe komšinica, da kažem kao neko sa sela da sam se šetala ili su mi se deca šetala po seoskim putevima ovog tipa, i da to nije toliko neobična stvar, kao da recimo dete plače u tržnom centru. Ona sigurno nije išla usmereno, u punoj brzini, nego se vrtela tu, možda igrala granjem ili tako nešto. Sama stvar kao takva nije nešto što je za hitnu uzbunu. To bi važilo za malo starije dete, ali ova je imala nepune dve godine. Primetio sam (isto po nekim selima) da sad mnogo više vode računa o tome pošto se tamo više ne voze Fiće i Kečevi nego savremeniji automobili, tj. brži. Pa kad nagazi po krivinama neiživljeni balavac koji vozi traktor otkad može da dohvati nogama gas i kočnicu...sa čuvenom "Znam put". Nije ona jedina koja je zeznula ovde, nažalost.
Popular Post SNARC Posted April 5 Popular Post Posted April 5 5 minutes ago, JozoMujica said: Ma verovatno su obojica bili pijani i ovaj suvozač se prepao da ne izgubi posao, jebao ga posao. Da je procitao dve lektire u zivotu, znao bi da nema sanse da provede narednih 20 godina na poslu, u zivotu..da ima mir..porodicu..znajuci sta su uradili. A propos ostalog..kao mali sam jednom resio da se sakrijem od ukucana. Imao sam nekih 4-5 godina. Velika kuca, banatska, na selu..prednje dvoriste..zadnje dvoriste..pun kufer soba..a ja se sakrio iza zavese i namestaja u jednoj sobi. U kuci bilo 5 muskaraca, ja jedino dete..Posle 15 minuta su krenuli da precesljavaju bunar i bazen za kisnicu u strahu da nisam tamo... Nemojte trudnoj majci sa dvoje male dece da prebacujete nista..uradila je sta je mogla. 12 1
Djuro Posted April 5 Posted April 5 32 minutes ago, Lancia said: Mi smo ovde kod mene u trznom centru naisli na rasplakanu klinku, odveli u bar i zamolili da se pusti razglas, kad je dosla unezverena majka, nije nam rekla ni hvala i ja to potpuno razumem. isto ovako smo prosli dva puta - jednom u "novom" Merkatoru u Bg, drugi put u WestEndu u Budimpesti. oba puta su nas roditelji izgubljenog deteta prakticno optuzili da smo oteli dete (uprkos svojoj deci, koju smo vukli/gurali svojim kolicima). jbg... stres. 1
mraki Posted April 5 Posted April 5 Ček, jesu ovo sad iz policije potvrdili priču o davljenju? Jebote…
Lancia Posted April 5 Posted April 5 1 minute ago, mraki said: Ček, jesu ovo sad iz policije potvrdili priču o davljenju? Jebote… gde si to procitao?¿
Recommended Posts