Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

12 minutes ago, Mel said:

Vidish dete od dve godine kako samo ide putem

Nastavis da petljas oko jagoda

Postali smo zombiji

woke kultura

• -1 1
Posted

Mislim, aktivira se Amber alert opravdano iako sa kašnjenjem znači uzbuna za javnost i onda ne želim da mi mozak zapišavaju neki nepouzdani mediji sa lica mjesta, ma koliko se pravili da smo imuni ipak smo mi podložni manipulaciji medija i "zvaničnih" izjava i šta sad imamo priznanje a nema tijela djeteta nad kojim bi se uradila obdukcija da se utvrdi uzrok smrti djeteta što je najvažnije a kasnije nek ide po proceduri, ovako totalna dezinformaciona konfuzija.

Posted

ovo je taj put?

image.png.9b73ecce79b7b452cacd6fd9196e8eef.png

image.png.6131f878b77ba304fbcc3397e01bc8a1.png

image.png.ef348405e86be8ef5fde4e0b64201517.png

Posted (edited)
41 minutes ago, radisa said:

A mozda su i culi i videli i rekli policiji, ali ne zele da se o tome prica javno jer se boje? 

Mi sve price znamo iz tabloida, mi u stvari pojma nemamo o jedno 95% stvari iz istrage... I mozda je i tako najbolje...

Nema šanse. Da su odmah rekli, ako su uopšte i rekli, ovi bi istog dana bili identifikovani i locirani i privedeni. Još sa službenim vozilom i radnim zadatkom na tom području. Ne daj bože da je dete bilo živo kad su ga bacili, možda bi i... Nego su rekli isto kao što su sklonili dete s puta.

Edit

I šta da forenzika nije našla tragove krvi u autu? Igrali bismo se Poaroa još 20 dana?

Edited by Malvo
  • +1 1
Posted
27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

woke kultura

Woke kultura znači biti na oprezu, za ono što je bitno sukobiti se sa društvom i nepoželjnim anomalijama u društvu. Ovo što komentarišeš je anti woke, najvažnije da sve bude kako je sad, da gledaš svoja posla i da se nikom ne zameraš.

• +1 5
Posted
35 minutes ago, Mel said:

Vidish dete od dve godine kako samo ide putem

Nastavis da petljas oko jagoda

Postali smo zombiji

Djubrad smo postali sto smo i bili. Ne moze nama pomoci sto amber alerta.
Potpuno je normalno da su radnici vodovoda pijani na poslu u po bijelog dana, i tako pijani vrate auto u firmu. Prvu komsinicu ne zanima  dijete na putu, a onda tokom potrage kuva kave za spasioce i slika se za novine kao dobra vila iz Banjskog Polja. Mars u picku materinu.

• +1 9
  • Hvala 1
  • -1 2
Posted
11 minutes ago, Venom said:

Woke kultura znači biti na oprezu, za ono što je bitno sukobiti se sa društvom i nepoželjnim anomalijama u društvu. Ovo što komentarišeš je anti woke, najvažnije da sve bude kako je sad, da gledaš svoja posla i da se nikom ne zameraš.

Jos kad bi to u praksi bilo tako po definicijama. Ljudi su po definiciji stoka, uzimaju od svega sta im odgovara i tako se i ponasaju.

• +1 2
Posted

@Svemir Zeka

da

ovo oznaceno na mapi je gomila peska koji se vidi na fotografiji

https://www.google.com/maps/place/44°03'53.9"N+22°03'26.4"E/@44.0654079,22.0576914,284m/data=!3m1!1e3!4m4!3m3!8m2!3d44.0649709!4d22.0573417?entry=ttu

meni je i dalje neverovatno da majka 15 min nakon nestanka, posto je vec obavestila muza i policiju, a zatim i videla automobil ispred kapije, nije nista videla/cula, iako su ovi udarili dete bukvalno tu ispred dvorista i potom stajali 5 minuta

valjda je neki prvi instikt dok trazis malo dete da izadjes na put, posebno ako si uocio nepoznate osobe sa automobilom ispred dvorista

ne pisem ovo radi same majke, vec sto smatram da ovi i dalje lazu i da ovo sto su ispricali policiji i(li) ono sto je nama gasic preneo nije (u potpunosti) istina

Posted
6 hours ago, *edited by mod said:

Najmanje mi je jasan taj suvozač. On je bukvalno od 0 odgovornosti i 0 dana zatvora doveo sebe u situaciju da ga čeka duga i vrlo neprijatna robija. Da je sutradan otišao i prijavio sva je prilika da mu ništa ne bi bilo...

Vrlo lako, ako je u većem strahu od vozača nego od policije. 

• +1 4
Posted
1 hour ago, radisa said:

A mozda su i culi i videli i rekli policiji, ali ne zele da se o tome prica javno jer se boje? 

Mi sve price znamo iz tabloida, mi u stvari pojma nemamo o jedno 95% stvari iz istrage... I mozda je i tako najbolje...

Pa tako se i radi istraga. 

Ono, nije bezveze, "ne komentarišemo dok traje istraga."

Jer kako građani tako i zlikovci prate medije.

Koliko se to ozbiljno shvata mislim da govori i to da je jedan policajac uhapšen ili suspendovan prvi-drugi dan. 

• +1 1
Posted

Par puta sam se zajebo i citao komentare po Blicu i slicnim medijima. Zamisljam paralelnu realnost gde je razresenje slucaja da su roditelji krivci (majka malo vise), da im je pomagala crna ruza, naravno pronadjeno tu negde i nekih satanistickih simbola i glavno, da slucaj nije resio MUP, vec u privatnoj istrazi dr Nestorovic. Ubedjen sam da u komentarima ne bi bilo nijedno - meni ovo sumnjivo.

Posle ovog slucaja sam promenio stav po pitanju slobode iznosenja misljenja i mislim da nema ozbiljnog portala i nece ga biti dok se ne zakljucaju komentari. Postali su sastavni deo glavne vesti, mozda cak i bitniji, jer gomila ljudi i ne cita vest, vec samo naslov i komentare. Ono, dali smo majmunima revolvere i sad idu okolo i pucaju nasumicno.

• +1 5
Posted
8 minutes ago, Amos said:

Vrlo lako, ako je u većem strahu od vozača nego od policije. 

I to mi je palo na pamet. Ali čim su se razišli mogao je da napravi jedan poziv i više ga ni ne bi video.

• +1 1
Posted (edited)

Edited by kud u maglu Simoviću
više je za temu woke i canel
  • +1 1
Posted (edited)
21 minutes ago, Defunctus said:

Par puta sam se zajebo i citao komentare po Blicu i slicnim medijima. Zamisljam paralelnu realnost gde je razresenje slucaja da su roditelji krivci (majka malo vise), da im je pomagala crna ruza, naravno pronadjeno tu negde i nekih satanistickih simbola i glavno, da slucaj nije resio MUP, vec u privatnoj istrazi dr Nestorovic. Ubedjen sam da u komentarima ne bi bilo nijedno - meni ovo sumnjivo.

Posle ovog slucaja sam promenio stav po pitanju slobode iznosenja misljenja i mislim da nema ozbiljnog portala i nece ga biti dok se ne zakljucaju komentari. Postali su sastavni deo glavne vesti, mozda cak i bitniji, jer gomila ljudi i ne cita vest, vec samo naslov i komentare. Ono, dali smo majmunima revolvere i sad idu okolo i pucaju nasumicno.

Problem je što portali žive od klikova, a bilo bi ih drastično manje bez komentara.

A "majmuni sa revolverima" samo pišu ono što narod voli, tako da bi bilo kakve zabrane i restrikcije samo bile kontraproduktivne, nije to način na koji se menja duboko ukorenjen mentalitet.

Edited by Jeremija
Posted

Ko su majmuni, portali ili oni koji komentarišu? Nemoj samo da neko napiše i jedni i drugi...