Sestre Bronte Posted April 4 Posted April 4 nije mnogo bitno da li je panda ili Punto, u oba slučaja je u pitanju vozilo za dva sedišta, iza kojih se nalazi čelična mreža, koja odvaja putnički deo od prtljažnog češće su pande, ali za takve poslove se uvek koriste dvosedi, registrovani kao teretna vozila 4
pbg12345 Posted April 4 Posted April 4 sto se tice medija i gasiceve konferencije mislim da niste u pravu da je ovo neka normalna drzava, sa drugacijim medijima, sa drugacijom policijom, ovakva kzs da verovatno ne bi bila mesto i vreme za takva pitanja mi smo drzava u kojoj jebeni predsednik saopstava da je dete umrlo za sve ove dane, mup nije odrzao kzs, saopstenja za javnost i informacije su bile vrlo sture sa druge strane rezimski tabloidi su izlazili sa gomilom "informacija" stvorila se atmosfera kakva se stvorila naravno da to nista nije slucajno i apsolutno je ne samo dozvoljeno nego i pozeljno da se pita zasto je sve to zaboga tako inace i meni je danas gasc na trenutak zalicio na ljudsko bice, koje je vidno potreseno i umorno vec u sledecem trenutku sam shvatio da sam u zabludi (kad je odgovarao na pitanja o vucicu i tabloidima) inace, sam gasic je imao nekoliko lapsusa, deluje da se zapravo pred samu kzs informisao o svemu i napamet naucio sta treba da prica to je i unelo odredjeno zabunu i neka pitanja i ovde postavljanja su posledica tih njegovih lapsusa 4 2
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted April 4 Popular Post Posted April 4 radikalski model policijskog rada, već je viđeno u slučaju ubistva pevačice a tada su zadate i koordinate kako će izgledati slični, medijski interesantni kriminalistički slučajevi bio sam ubeđen 1000% da će žvalavi prvi reći šta se tačno desilo ovo je bio zicer za psihopatu/sociopatu(kao i u slučaju jelene marjanović) već duže vreme mi je u glavi kako je ovde postala skoro pa praksa da vozač pobegne sa lica mesta kada dođe do saobraćajne nezgode u kojoj učestvuje i pešak. nije samo da ljudi veruju u nesposobnost i korumpiranost policije i sudstva pa da će im to pomoći da se izvuku bez posledica već postali smo mnogo bahati i zli 15
Fakundo Sava Posted April 5 Posted April 5 Ekološki ustanak traži da Gašić ide na poligraf Ćuto neke stvari treba da se prećute Ovako se samo nameštaju na penal
*edited by mod Posted April 5 Posted April 5 Ceo dan mislim o ovome i kako su okolnosti dovoljne da pokažu kakav je neko duboko u sebi. Tu može da se povuče paralela sa onim slučajem iz Padinjaka. U oba slučaja ne verujem da bi u regularnim okolnostima optuženi uradili to što jesu i verovatno bi živeli neki prosečan život. Jeziva mi je ta pomisao da ima dosta takvih ljudi koji verovatno i ne znaju kakvi su dok se ne nadju u gadnim situacijama Najmanje mi je jasan taj suvozač. On je bukvalno od 0 odgovornosti i 0 dana zatvora doveo sebe u situaciju da ga čeka duga i vrlo neprijatna robija. Da je sutradan otišao i prijavio sva je prilika da mu ništa ne bi bilo... 2
Paul Gompitz Posted April 5 Posted April 5 3 hours ago, *edited by mod said: Najmanje mi je jasan taj suvozač. On je bukvalno od 0 odgovornosti i 0 dana zatvora doveo sebe u situaciju da ga čeka duga i vrlo neprijatna robija. Da je sutradan otišao i prijavio sva je prilika da mu ništa ne bi bilo... Ti polazis od pretpostavke da je jedan samo vozio a drugi samo sjedio u autu. Gasic kaze da svaljuju krivicu jedan na drugog. Ne znam kako vozac moze svaljivati krivicu na suvozaca ako se radi o saobracajnoj nesreci.
*edited by mod Posted April 5 Posted April 5 17 minutes ago, Paul Gompitz said: Ti polazis od pretpostavke da je jedan samo vozio a drugi samo sjedio u autu. Gasic kaze da svaljuju krivicu jedan na drugog. Ne znam kako vozac moze svaljivati krivicu na suvozaca ako se radi o saobracajnoj nesreci. Ako nema jasnog snimka svako će da tvrdi da je ovaj drugi vozio. A i ako ima vozač može da se vadi da je bila živa dok se suvozač nije umešao. Mada mi to tek nema smisla. 1
SNARC Posted April 5 Posted April 5 4 hours ago, *edited by mod said: Ceo dan mislim o ovome i kako su okolnosti dovoljne da pokažu kakav je neko duboko u sebi. Tu može da se povuče paralela sa onim slučajem iz Padinjaka. U oba slučaja ne verujem da bi u regularnim okolnostima optuženi uradili to što jesu i verovatno bi živeli neki prosečan život. Jeziva mi je ta pomisao da ima dosta takvih ljudi koji verovatno i ne znaju kakvi su dok se ne nadju u gadnim situacijama Najmanje mi je jasan taj suvozač. On je bukvalno od 0 odgovornosti i 0 dana zatvora doveo sebe u situaciju da ga čeka duga i vrlo neprijatna robija. Da je sutradan otišao i prijavio sva je prilika da mu ništa ne bi bilo... Ali bukvalno..Kako moze da ti prva pomisao ne bude "Problem se desio..ajde da ga ne pravimo vecim" . Koliko god da si pijan..sta god da si pio.. Jedan mali, mlesni deo mene se od juce nada da je sve ovo maskarada da se zavaraju i opuste neki otmicari kojima ce koliko vec danas upasti na gajbu..tako mi je lakse da se izborim sa svim ovim. 1 1
Svemir Zeka Posted April 5 Posted April 5 12 minutes ago, SNARC said: Jedan mali, mlesni deo mene se od juce nada da je sve ovo maskarada da se zavaraju i opuste neki otmicari kojima ce koliko vec danas upasti na gajbu..tako mi je lakse da se izborim sa svim ovim. Suzdržavam se da ne kažem nikome od juče, da ne bude ovo ono Situacija je podigla takvu buru emocija, neizvesnosti i očaja koji samo zločin nad detetom može da iznedri, i kada smo saznali najgori mogući ishod, svako je ostao da se nosi s nagomilanim besom, strahom, iščekivanjem na neki sebi svojstven način. 1
Malvo Posted April 5 Posted April 5 Ali ovo dvoje koji su videli kako malo dete samo ide ulicom... I naravno, videli su dete i odlučili da ne urade ništa i naravno, nisu videli auto ni čuli bilo šta.
Popular Post radisa Posted April 5 Popular Post Posted April 5 (edited) A mozda su i culi i videli i rekli policiji, ali ne zele da se o tome prica javno jer se boje? Mi sve price znamo iz tabloida, mi u stvari pojma nemamo o jedno 95% stvari iz istrage... I mozda je i tako najbolje... Edited April 5 by radisa 11
Mel Posted April 5 Posted April 5 13 hours ago, pt 2.0 said: Ja sam to pitala nekoliko puta jer je kroz redove sa vesti bilo jasno da niko nije zaredjao ni da pita komshije nishta, a kamoli da im istrese svaki cosak podruma i tavana.
morgana Posted April 5 Posted April 5 (edited) 15 minutes ago, radisa said: A mozda su i culi i videli i rekli policiji, ali ne zele da se o tome prica javno jer se boje? Mi sve price znamo iz tabloida, mi u stvari pojma nemamo o jedno 95% stvari iz istrage... I mozda je i tako najbolje... javnost ni ne treba da zna sve ali nije trebalo da bude prepustena potpuno pogresnim informacijama zbog toga sto sns glumi da policija samo radi svoj posao i ne bavi se medijima jer je profi. imali smo predstavu koja je razlicita od dosadasnjih i vidim potpuno uspjela, a sluzi da se pegla losa slika o ponasanju policije poslije ribnikara izmedju ostalog. informer ide na dusu i gasicu, ono cerecenje majke je i njegova odgovornost - jer se, sad znamo, moglo sprijeciti, a umjesto toga je apsolutno instrumentalizovano samo ne direktno kako smo navikli nego perfidno, da istakne poentu. posto je dogadjaj ovakav kakav je nema smisla raditi ono sto pokusava cuta - gasic je svojom nabiflanom strategijom ('za mene su to sve novinari' i sl) zatvorio sve potencijalne pravce rasprave, vrlo vjesto, unaprijed osmisljeno iz neke pr glave, kao i citava komunikacijska strategija. govorim o komunikaciji, o policijskom radu u smislu terena i istrage ne znam, ne gledam netfliks dovoljno. Edited April 5 by morgana 5
Mel Posted April 5 Posted April 5 Vidish dete od dve godine kako samo ide putem Nastavis da petljas oko jagoda Postali smo zombiji 5
Recommended Posts