mraki Posted April 4 Posted April 4 (edited) 26 minutes ago, ragasto said: Ok, 17 automobila od kojih sigurno nisu svi imali uređaje za praćenje. Nije ni bitno sad, korektan posao su uradili i u konačnici ništa ne bi bilo drugačije, ali razumeo sam da su od 17 vozila koja su ušla u naselje, samo dva izašla, od kojih je ovo jedno. Edited April 4 by mraki
Mindaugas Žukauskas Posted April 4 Posted April 4 (edited) Ono što mene buni u celoj situaciji, a vidim da je i Gašić eskivirao pitanje o tragovima kočenja, je kako monstrumi nisu ostavili nikakav trag na samom mestu nesreće. Ako je teza da su išli jako sporo i da nije bilo kočenja, onda teorija da je Danka umrla na licu mesta malo teže pije vodu. Takođe ova činjenica da su priznali, a da ne žele da kažu gde je telo mi je jezivo zloslutna Edited April 4 by Mindaugas Žukauskas 5
ragasto Posted April 4 Posted April 4 15 minutes ago, mraki said: Nije ni bitno sad, korektan posao su uradili i u konačnici ništa ne bi bilo drugačije, ali razumeo sam da su od 17 vozila koja su ušla u naselje, samo dva izašla, od kojih je ovo jedno. Čini se i meni da je tako, koliko sam ispratio. Ja samo stavljam akcenat na to da ispada da je službeno vozilo manje sumnjivo jer je službeno. Prastara fora koja izgleda i dalje pali.
pt 2.0 Posted April 4 Posted April 4 (edited) 54 minutes ago, Ted said: imam identičan utisak I ja, ali me bilo sramota to da potežem odmah… Zato sam i prekinula gledanje danas kod trećeg novinarskog pitanja. Edited April 4 by pt 2.0 1
Misko Posted April 4 Posted April 4 1 hour ago, Svemir Zeka said: +beskonačno Ponekad imam utisak da sa svake strane drže neku agendu. Jezivo. Mediji ili vlast? Mislim, ovde, konkretno..ne racunajuci tabloide, za njih znamo sve..
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 12 minutes ago, Misko said: Mediji ili vlast? Mislim, ovde, konkretno..ne racunajuci tabloide, za njih znamo sve.. Pa, mislim, mediji. Ali ne tabloidi. Jebiga, danas je trebalo možda neke stvari ostaviti po strani. 1
Misko Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa, mislim, mediji. Ali ne tabloidi. Jebiga, danas je trebalo možda neke stvari ostaviti po strani. Ja to i inace mislim, tako da me to danas i nije toliko zateklo, doduse, bio sam previsew nervozan da bih se udubljivao..sve sam cinicniji i sve veci prezir osecam prema medijima, svim..
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 7 minutes ago, Misko said: Ja to i inace mislim, tako da me to danas i nije toliko zateklo, doduse, bio sam previsew nervozan da bih se udubljivao..sve sam cinicniji i sve veci prezir osecam prema medijima, svim.. Pa baš zato me je iritiralo. U prvom planu mi je vest i toliko mi je invazivna, da nemam prostora ni za šta drugo. 1
Valk Posted April 4 Posted April 4 1 hour ago, Frile said: Pande koje koriste firme su često registrovane kao minivan Samo što piše čas Fiat Punto čas Panda. Šta su na kraju vozili?
pt 2.0 Posted April 4 Posted April 4 (edited) 5 minutes ago, Valkyrie said: Samo što piše čas Fiat Punto čas Panda. Šta su na kraju vozili? Plavi (?) Fiat Punto je vozio neki komšija koji se sam javio. Ovi su vozili (belog?) Fiat Pandu. Edited April 4 by pt 2.0
Valk Posted April 4 Posted April 4 Ne mislim na komšijskog plavog Punta kojeg je kamera snimila, to se rešilo u startu. U kontekstu vodovodnog vozila se pominjao na temi PUNTO, moguće da je lapsus bio postera. 1
Valk Posted April 4 Posted April 4 13 hours ago, Ted said: apsolutno je čudno, da nema tragova, da niko ništa nije vide, da se niko ne seća bilo kakavog auta u pitanju su radnici vodovoda, Fiat Punto Evo
Valk Posted April 4 Posted April 4 12 hours ago, ragasto said: Da ne preterujemo. To su radnici vodovoda iz službenog Punta, neće se izvući. I ovde 1
Frile Posted April 4 Posted April 4 Postoji i teretni Punto, ali teretne Pande su rasprostranjenije. Verovatno se radi o lapsusu. 1
Recommended Posts