Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 11 minutes ago, Filozof manijak said: za mene je ova simbolika mnogo dublja, i može se primeniti na samu državu Srbiju koja odumire, moralno i demografski, zato što svoju decu baca na smetlište istorije, zbog matorih pijanih majstora. Užas jebeni, život je sranje Kako ti procenjuješ ove procene vožnje u tim krajevima? Meni se javljaju osobe koje imaju prijatelje u Boru i znaju da ovo ne može ovako kako su rekli. 1
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 (edited) 11 minutes ago, Svemir Zeka said: Kako ti procenjuješ ove procene vožnje u tim krajevima? Meni se javljaju osobe koje imaju prijatelje u Boru i znaju da ovo ne može ovako kako su rekli. Ne razumem pitanje esid; nisam čitao vesti niti Gašićevu izjavu gledao, ako na to misliš Edited April 4 by Filozof manijak
mraki Posted April 4 Posted April 4 Znači, po ovom tajmlajnu, oni su tuda prvi put prošli nakon što je dete već nestalo, i policija obaveštena. Plus na službenom zadatku, zna se gde su i zašto išli. Nekako i dodje logično da nisu toliko sumnjivi u startu. A opet, kažu dvoje očevidaca tvrdi da se dete kretalo ulicom u tom pravcu… Ja to nešto nisam primetio u vestima svih ovih dana, ili se negde neprimetno provuklo kao neprovereno… Samo 2 vozila izašla sa lokacije, ona se kretala putem u tom pravcu…
bejzbolka Posted April 4 Posted April 4 5 minutes ago, mraki said: A opet, kažu dvoje očevidaca tvrdi da se dete kretalo ulicom u tom pravcu… Ja to nešto nisam primetio u vestima svih ovih dana, ili se negde neprimetno provuklo kao neprovereno… Samo 2 vozila izašla sa lokacije, ona se kretala putem u tom pravcu… Tako je, vrtela se danima priča da je niko živ sem majke nije video, sad ispade da ima više očevidaca koji su je videli kako ide asfaltnim putem. Još čudnije mi je da niko od njih nije reagovao da skloni dete sa puta. 3
ragasto Posted April 4 Posted April 4 16 minutes ago, mraki said: Znači, po ovom tajmlajnu, oni su tuda prvi put prošli nakon što je dete već nestalo, i policija obaveštena. Plus na službenom zadatku, zna se gde su i zašto išli. Nekako i dodje logično da nisu toliko sumnjivi u startu. A opet, kažu dvoje očevidaca tvrdi da se dete kretalo ulicom u tom pravcu… Ja to nešto nisam primetio u vestima svih ovih dana, ili se negde neprimetno provuklo kao neprovereno… Samo 2 vozila izašla sa lokacije, ona se kretala putem u tom pravcu… Možda nisu bili sumnjivi komšijama i običnim građanima, tj. nama. Policija bi trebalo da na njih gleda drugačije. I još sa GPS uređajem u autu koji beleži svako kretanje, brzinu i zaustavljanje, nešto najlakše za kontrolu. 2
pt 2.0 Posted April 4 Posted April 4 12 minutes ago, bejzbolka said: vrtela se danima priča da je niko živ sem majke nije video Ne. Odmah na početku je bilo da je neki komšija video na putu, da bi kasnije bilo u medijima da on nije siguran da li je video devojčicu ili dečaka. Ono što ima smisla jeste da su ti svedoci ispitani odmah i da im je - kao i majci - rečeno da je u interesu istrage da ne daju izjave medijima, te da su oni policiju u tom smislu poslušali. 4
Popular Post arheolog1981 Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Ne mogu ceo dan da se opasuljim kako je ceo svet otišao u krasni. U selu u kome nema mnogo ljudi a posebno dece ti vidiš detence od dve godine koje je i sitno za svoj uzrast kako samo hoda asfaltom i ništa, nastavljaš sa svojim dokoličarenjem u dvorištu. Pa jebote bog ja kuče kad vidim za koje je jasno da ne može samo da se stara o sebi ja ga sklonim s ulice a kamoli neću dete. I onda naiđu dva mutanta i pokažu još veće odsustvo empatije gde je samo bitno da njima ne bude ništa a prema detencetu se odnose kako neko ne bi prema lutki. I još se policija preganja s njima gde su jadno dete odneli... izvinjavam se al pevali bi oni meni samo tako 22
Paul Gompitz Posted April 4 Posted April 4 Meni je veci sok da niko nije prisao djetetu nego da su dva pijana kretena spremna na sve da bi zastitili svoje guzice. 2
pbg12345 Posted April 4 Posted April 4 53 minutes ago, Svemir Zeka said: Onda ništa. Analiza vožnje oko Bora, brzine i to kakve analize voznje oko bora? sva vremena se odnose na mesto dogadja jedino u tom smislu moze biti cudno da se otac devojcice pojavio relatvino brzo po pozivu majke (koliko znam nije saopsteno odakle je dosao, ali za pretpostaviti je iz bora) i tu je zabunu napravilo sto se u jednom trenutku pojavila vest da je izmedju poziva i jeogovog dolaska proslo svega 6 min, sto je verovatno bila stamparska greska, zapravo je proslo 16 min (13.41-13.57) sto po google maps i jeste pedvidjeno vreme za tu deoniocu
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 15 minutes ago, б1lme3 said: kakve analize voznje oko bora? sva vremena se odnose na mesto dogadja jedino u tom smislu moze biti cudno da se otac devojcice pojavio relatvino brzo po pozivu majke (koliko znam nije saopsteno odakle je dosao, ali za pretpostaviti je iz bora) i tu je zabunu napravilo sto se u jednom trenutku pojavila vest da je izmedju poziva i jeogovog dolaska proslo svega 6 min, sto je verovatno bila stamparska greska, zapravo je proslo 16 min (13.41-13.57) sto po google maps i jeste pedvidjeno vreme za tu deoniocu Ma ne znam, lupetaju. Bila sam ironična....
ragasto Posted April 4 Posted April 4 (edited) Da se dokrajčimo, ide emisija na RTSu. Opet ona policajka, Jurić i neko treći, propustio sam ime. edit: Branislava Stević, psihološkinja. Jedino što me zanima je da li će i kako da pomenu tabloide. Edited April 4 by ragasto 1
mraki Posted April 4 Posted April 4 Evo kaže majorka da je vidjena decojčica u to vreme ispred kapije, pa onda 2 kuće dalje, imali su i snimke nekih kamera…
Popular Post radnik Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Ove su juce policajci izveli na lice mesta da pokazu, gde, kako, sta... Dakle, znala je vlast juce. Jutos Vucic prica nesto... Gasic odlazi i nakon malo vremena daje Vucicu plavu fasciklu. Onda ovaj kao da tek tad saznaje, ko fol cita svezu, tek pristiglu informaciju Mozda sam zaslepljen mrznjom, ali za red velicine su bolesniji od ove dvojice. Bagra. 17
Recommended Posts