Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, ultra plasticni said:

Ne, ne bih ih branio ni u kom slucaju, nema sile te ili para

Zamisli, ovo je samo spekulacija, da je dete ubio neko drugi, mnogo vazniji za drzavu. I da su ova dvojica iz vodovoda "samo" morali da priznaju krivicu da se stvar smiri. 

2 primera iz proslosti gde je bilo manipulacije:

- ko je vozio Babicev sluzbeni auto na naplatnoj rampi? Vozac preuzeo krivicu

- Hercogovacka ulica - ko stvarno veruje da je osudjeni dezurni policajac samovoljno ignorisao prijavu

Pogotovo sto je oglasio ON i rekao nam sta se "tacno" desilo. Cim je ON umesan, istina je umrla :(

• -1 1
Posted
Just now, x500 said:

Zamisli, ovo je samo spekulacija, da je dete ubio neko drugi, mnogo vazniji za drzavu. I da su ova dvojica iz vodovoda "samo" morali da priznaju krivicu da se stvar smiri. 

2 primera iz proslosti gde je bilo manipulacije:

- ko je vozio Babicev sluzbeni auto na naplatnoj rampi? Vozac preuzeo krivicu

- Hercogovacka ulica - ko stvarno veruje da je osudjeni dezurni policajac samovoljno ignorisao prijavu

Pogotovo sto je oglasio ON i rekao nam sta se "tacno" desilo. Cim je ON umesan, istina je umrla :(

Nije uopste poenta ko je vozio auto, vec sta je bilo posle. Saobracajka moze svakom da se desi

• +1 1
Posted
1 minute ago, ultra plasticni said:

Nije uopste poenta ko je vozio auto, vec sta je bilo posle. Saobracajka moze svakom da se desi

Da. Svako od nas, koji vozimo, moze da bude ubica u svakom momentu. 

Ne kazem da ova dvojica niju krivi za sve ono posle udesa. 

Meni se pali "lampica" kad se oglasi ON. Nesto nije uredu, samo (trenutno) nemam pojma sta.

• -1 2
Posted
14 minutes ago, б1lme3 said:

propustio sam to da je majka razgovarala sa ubicama, koliko sam ja shvatio samo ih je videla da stoje ispred kapije

Citiram sa portala “Vreme”

„Majka je Ivana Ilić je u 13.10 sa decom došla u Banjsku. Deca su se igrala u dvorištu. Poslednju sliku je poslala u 13.22. Sin joj je tražio vodu koja je bila u kolima, a dok je otišla do kola, videla je da Danke nema. Pozvala je muža u 13.41, a onda u 13.45 policiju koja je na lice mesta izašla u 13.59 i odmah krenula u potragu“, rekao je on.

Majka je oko 13.50 videla beli auto i muško lice pored vozila fiat panda, u kom su bili osumnjičeni. Oni su rekli da su bili na radnom zadatku u Banjskom polju, da provere šahtu. Njihovo kretanje je zabeleženo na kameri. Kasnije je zabeleženo da se vozilo zaustavilo kod kapije oko 13 i 50. Vozilo u kom su bili S. J. i D. D. je bilo ispred kapije oko 2 i po minuta, stali su zbog potrebe za toaletom. Potom su krenuli, i devojčicu udarili nekih 30-40 metara od mesta zaustavljanja. Autom je upravljao D. D., a S. J. je telo devojčice prebacio na zadnje sedište preko alata. Dogovorili su se da telo devojčice bace. U 13.57 ih je zaustavio otac devojčice i pitao da li su videli devojčicu, na šta su odgovorili negativno“, rekao je ministar.“

• Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

Jebote, ne verujem koji splet okolnosti. Stali baš u tu kuću da pišaju i odmah posle toga udarili baš to dete koje je nestalo odatle?! I onda kao zainat naiđe i muž i njih pita da li su videli dete koje su upravo ubili.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/kako-je-tekla-potraga-za-dankom-ilic/

Umesto da nam na KZN ministar da odgovore na neka suštinska pitanja, ova konferencija je otvorila neka nova.

Prvo što ostaje nejasno je to, zbog čega je toliko vremena potrošeno na priču o snimku iz Austrije ako je naša policija imala prilično osnovane sumnje da su D.D. i S.J. nešto učinili sa detetom i to dva dana nakon što je dete nestalo.

Drugo što se nameće je, kako dvojica komunalnih radnika uspevaju već dvanaest sati da ne otkriju policiji gde se telo tačno nalazi iako su im, po rečima predsednika i ministra, do detalja ispričali kako su izvršili delo.

MUP je za ovih deset dana javnosti odao utisak da se ovde radi o dobro organizovanom i isplaniranom zločinu, a ispostavilo se da se radi o zadesnom slučaju, jer se ovaj zločin dogodio bez ikakvog prethodnog plana i to u malom mestu, od strane praktično meštana.

Iako je tragedija velika i verovatno je pogodila svakog građanina ove zemlje, zarad istine i javnog značaja, rukovodstvo MUP-a će ipak morati da odgovori na mnoga pitanja i podnese račun građanima o celokupnoj istrazi.

• +1 4
Posted
3 minutes ago, morgana said:

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/kako-je-tekla-potraga-za-dankom-ilic/

Drugo što se nameće je, kako dvojica komunalnih radnika uspevaju već dvanaest sati da ne otkriju policiji gde se telo tačno nalazi iako su im, po rečima predsednika i ministra, do detalja ispričali kako su izvršili delo.

Ovo i meni i dalje jedino nije jasno. Ako nisu u pitanju neke i puno gore grozote.

Posted
2 minutes ago, Carolostadien said:

Ovo i meni i dalje jedino nije jasno. Ako nisu u pitanju neke i puno gore grozote.

Spoiler

psi lutalice ili neke sitnije divlje zveri

• +1 2
  • Tužno 2
Posted (edited)
8 minutes ago, Carolostadien said:

nadam se da nisu

enivej, ne bih da me fascinira kvantitet mupove istrage, a kvalitet ne znam da ocijenim (sto pr sluzba takodje zna)

ono sto je ocigledno je da su pokusali da se ponasaju po ps-u i ne dozvole jos jedan haos u stilu papira sa imenima iz ribnikara, ali nisu odoljeli da ne pomenu da su upotrebili sve od lake konjice preko bia-e i specijalaca do helikoptera i da zastite svoje konjine iz zute stampe - mozda cak ne primarno zbog njih samih nego da bi konacno jednom odglumili da se ne bave javnoscu (tj curenjem u medije) nego istragom. no, javnoscu se jesu bavili na standardan nacin, prvenstveno kroz nastup nekrofilnog psihopate. 

Edited by morgana
  • +1 1
Posted

nema boga

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
1 hour ago, б1lme3 said:

meni ovo i dalje nista nije jasno

dete je nestalo u nekom trenutku

majka ga je trazila, pa pozvala muza, pa je on sa kolegama dosao (iz bora? ako da treba mu bar 10,15 min da stigne) i zatekao ubice maltene na licu mesta

dakle sve to vreme, od nestanka, nesretno dete se muva tu negde, izvesno je jos uvek zivo kad majka zove oca i onda nailaze ovi, staju 2,5 minuta da pisaju, pa odmah potom krecu, udaraju dete i onda stoje 5 minuta??

to se sve desava bukvalno ispred tog dvorista gde je majka

ili nisu verodostojno preneli informacije ili ubice i dalje nesto taje, ovo ovako nema nikakvog smisla

Možda gaze dete ,nose ga na deponiju,koja je na suprotnom kraju od Bora ,tako mi deluje po google mapsu,vraćaju se istim putem i onda idu u susret ocu  

Posted (edited)
29 minutes ago, Fakundo Sava said:

Možda gaze dete ,nose ga na deponiju,koja je na suprotnom kraju od Bora ,tako mi deluje po google mapsu,vraćaju se istim putem i onda idu u susret ocu  

ma ne, sve se desava bukvalno ispred te kuce/dvorista gde je majka dovela dete

u krugu 100m ubijaju dete i odmah zatim srecu oca

otud ona moja dilema kako majka za tih 15ak min ili koliko je proslo od nestanka do ubistva nije uspela dozvati dete ili izaci na ulicu ispred kuce da ga potrazi

na deponiju svracaju posle susreta sa ocem, deponija se nalazi na (starom) putu za bor

Edited by б1lme3