Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

^^

quod licet Iovi, non licet bovi..

Posted (edited)

...

Edited by Nikodije
Posted
2 minutes ago, Партибрејкер said:

Znači taj auto je imao ugrađen GPS i tačno se znalo da je bio baš tu u vreme nestanka i da mu je neobično puno vremena trebalo da prođe od jedne do druge nadzorne kamere i zna se da je svratio do te deponije i tamo stajao 2 min. A ceo taj dan je svega par kola prošlo tom ulicom.

I njima treba 10 dana da povežu neka lica sa nekim mestima, majko moja :isuse:

Vrlo verovatno da su sumnjali više dana ali nisu izašli s informacijama dok nisu bili sigurni da mogu da imenuju optužene. Ne zaboravite da je tek forenzičkom analizom ustanovljeno da ima tragova krvi u kolima pa dok je iz laboratorije stigao nalaz čija je krv... 

• +1 7
Posted (edited)

Nisam ispratio sve, telo je premešteno sa deponije?

Edited by mraki
Posted
4 minutes ago, б1lme3 said:

meni ovo i dalje nista nije jasno

dete je nestalo u nekom trenutku

majka ga je trazila, pa pozvala muza, pa je on sa kolegama dosao (iz bora? ako da treba mu bar 10,15 min da stigne) i zatekao ubice maltene na licu mesta

dakle sve to vreme, od nestanka, nesretno dete se muva tu negde, izvesno je jos uvek zivo kad majka zove oca i onda nailaze ovi, staju 2,5 minuta da pisaju, pa odmah potom krecu, udaraju dete i onda stoje 5 minuta??

to se sve desava bukvalno ispred tog dvorista gde je majka

ili nisu verodostojno preneli informacije ili ubice i dalje nesto taje, ovo ovako nema nikakvog smisla

Pritom im je majka  rekla da je tu negdje dijete ali im to nije bio alarm da oprezno voze.

Mozda su stvarno bili pijani, ali koji je qraz sa ovih troje iz sela koji su vidili da tako malo dijete samo ide po cesti i nije im tu nista bilo cudno. Troje! Od kojih jedna zena koja je vjerovatno imala neko iskustvo sa djecom, pa nije mogla misliti da je malu mama poslala u samoposlugu. 

Posted

^Da, valjda

@bilmez

Oni su valjda prvo stajali i pišali, onda krenuli dalje i tada udarili dete. Stavili je u auto, a zatim nailaze na oca. Tako sam ja shvatila.

• +1 4
Posted
4 hours ago, pt 2.0 said:

Znam advokate koji to rade u parničnom postupku koji traje godinama, ne pričam napamet.

Kod tuzbi protiv medija je specificno to da traju dugo, moze se ocekivati mala naknada štete (oko 100k), a troškovi mogu da budu enormni ako se izgubi parnica (10-20 puta veci nego potencijalna naknada stete). 

Malo ko se usudi da se uhvati u to kolo čak i ako ima advokata koji ce gratis da ga zastupa

• Hvala 1
Posted
1 minute ago, mraki said:

Nisam ispratio sve, telo je premešteno sa deponije?

Poslednje što sam ja slušala (malo sam pukla i ne mogu više da vrtim vesti) je Gašić u 15h na KZN.

On je tada izjavio da:

- telo nisu našli;

- dvojica osumnjičenih optužuju jedan drugog;

- je registrovano vraćanje jednog od osumnjičenih na deponiju par dana kasnije.

• Hvala 1
Posted
1 minute ago, Svemir Zeka said:

^Da, valjda

@bilmez

Oni su valjda prvo stajali i pišali, onda krenuli dalje i tada udarili dete. Stavili je u auto, a zatim nailaze na oca. Tako sam ja shvatila.

filmski.

Posted

rece gasic, da su uvid u tu kameru koja im je dala kljucne podatke dobili tek nakon nekoliko dan jer je vlasnik kuce na kojoj je kamera u americi

sad sam iscitao u tekstualnom obliku, vremenski niz, lakse je mnogo za ispratiti

neverovatno da je najmanje dvoje razlicitih svedoka videlo dete kako seta ulicom, da je majka zvala muza/oca i policiju, a nije uspela dozvati/ugledati dete koje je ispred dvorista na ulici

@Paul Gompitz

propustio sam to da je majka razgovarala sa ubicama, koliko sam ja shvatio samo ih je videla da stoje ispred kapije

sad mi se cini da sam negde procitao da je majka krenula u potragu u kontra smeru ulicom, ali vise nisam siguran

Posted (edited)

i meni deluje da je policija uradila dobar posao, ako se imaju u vidu sve okolnosti

bila je tu još gomila tragova koji su se pratili, Gašić je pominjao Slovačku i njihovu policiju, odnonso proveru dojave da je dete viđeno na nekoj benzinskoj pumpi kod Bratislave

sad je fokus na ovoj liniji koja je dovela do hapšenja, mogu misliti koliko toga je bilo u toku same istrage. ovu liniju su napipali prilično brzo, ali bili su potrebni i dokazi iz samog auta, odnosno krim tehnika i drugi dokazi o kojima je Gašić pričao

suštinski, dete je ubijeno na licu mesta, da su ovi neljudi idetnifikovani u roku od 24h i prikupljeni svi dokazi, ishod bi bio isti. jedino što jedan od njih ne bi stigao da, po svemu sudeći, premesti telo na nepoznatu lokaciju

Edited by Ted
  • +1 4
Posted

i onaj prvi snimak, valjda jos na dan nestanka

kad se pricalo o onom svetlo plavom cini mi se fiat puntu, pa se ispostavilo da je to komsija koji redovno prolazi tuda

tad se pominjalo da je nesto kasnije na snimku vidjen otac kako dolazi

kako onda vec tad nije na snimku bilo ovog automobila ubica u odlasku?

• +1 1