Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 (edited) 5 minutes ago, ljuttko said: Mozak mi iscureo načisto od užasa. ne mogu da obradim sve ovo. Meni je i bez mogućeg davljenja isto nepojmljivo. I to dvojica odjednom. I bacio sam pogled na društvene mreže, kod jednog se nema šta vidjeti posebno ali drugi aktivan čovjek neki, planinar, druži se s ljudima raznim, ima djecu, unuka... Ne mogu, uz sav mogući šok i paniku jednostavno ne mogu pojmit. I to bi bilo odvratno i u svakoj situaciji je odvratno ali najdalje što uopće u poimanju mogu otić je da netko pobjegne s mjesta nesreće. Ovo pa još s tako malim djetetom... A i šok/panika je šuplja priča jer to ako i može u tom trenutku, ne traje 10 dana. Ovi 10 dana mirno žive. Da vozim trijezan 30 na sat i stvori mi se dvogodišnja curica pred autom i ubijem je i da nema ni najnajmanje moje krivnje ja ne znam kako bi nastavio živjet. Poludio bi valjda. Edited April 4 by Carolostadien 6 1
JozoMujica Posted April 4 Posted April 4 Just now, Carolostadien said: Meni je i bez moguće davljanje isto nepojmljivo. I to dvojica odjednom. I bacio sam pogled na društvene mreže, kod jednog se nema šta vidjeti posebno ali drugi aktivan čovjek neki, planinar, druži se s ljudima raznim, ima djecu, unuka... Ne mogu, uz sav mogući šok i paniku jednostavno ne mogu pojmit. Neki planinar kuka na fejzbuku da su novinari pogrešno objavili njegovu sliku, čak se i ne zove isto kao bilo koji od njih dvojice. 2
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 Je vidio sam, ali nije to taj, ovaj iz Zlota isto ima razne objave s planina.
nautilus Posted April 4 Posted April 4 Obdukcioni nalaz je samo jedan od dokaza u postupku. Može se doneti presuda i bez toga. Samim tim i bez tela. 1
Heyter Posted April 4 Posted April 4 45 minutes ago, Klara said: Muka mi je dok slušam Gašića... "Ne znam kako pravite gradaciju šta su tabloidi, a šta ne. To su za mene novinari." Čoveče, koga ti braniš i pravdaš. Ne zaboravite da on gradira novinar(k)e na one koji kleče i koji ne kleče.. 2
radnik Posted April 4 Posted April 4 2.5 minuta pred kucom (toalet?), ni 50m dalje, navodno gde su je udarili zadržavanje 5min. Valjda bi je odmah ubacili i nastavili dalje. Meni to predugo zadržavanje, za radnje koje su do sada navedene. Jos srecu i oca kog je valjda zena pozvala. Ako nema tragova krvi, na braniku, na putu, vec samo u autu, bojim se da su ova 2 daleko veci monstrumi, nego sto mislimo sada.
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 Ma ja što više razmišljam zapravo skoro da nema veze. Ima, a nema. I ako nije bilo nikakvog davljenja sve što su radili i tada i proteklih 10 dana je sasvim dovoljno da su monstrumi kako god okreneš.
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 35 minutes ago, nautilus said: Obdukcioni nalaz je samo jedan od dokaza u postupku. Može se doneti presuda i bez toga. Samim tim i bez tela. samo ako postoji prizananje, inace ne
mraki Posted April 4 Posted April 4 Ignorišite to davljenje molim vas. To je jedan bolesnik izmislio zarad senzacije, ne moramo i mi ovde da se pecamo. 5
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 Meni jedino sad nije jasno ako su ovi priznali sve, a očito jesu, zašto ne kažu gdje je tijelo?
JohnnyD Posted April 4 Posted April 4 Najtuznije od svega je to, da su ova dvojica odmah otisla u prvu bolnicu bilo bi bolje po svakoga - dete bi mozda prezivelo, a ova dvojica bi svakako dobila manju kaznu za priznanje. Suvozac ne bi dobio nista, a vozac za neprilagodjenu brzinu. Dankina nesreca mora da da do znanja ljudima da se nikad ne isplati bezati sa mesta nesrece kada udarite nekoga na putu, i da cete spasiti mozda i tudji, i svoj zivot ako odmah pomognete. Sve druge varijante vode u propast. 8
JozoMujica Posted April 4 Posted April 4 6 minutes ago, Carolostadien said: Meni jedino sad nije jasno ako su ovi priznali sve, a očito jesu, zašto ne kažu gdje je tijelo? Kako je Gašić rekao, jedan se naknadno vratio i premestio telo. Sad kako ga je i gde premestio...
Popular Post Valk Posted April 4 Popular Post Posted April 4 33 minutes ago, Nikodije said: nevezano za ovaj slucaj, u prethodna dva meseca su mi koleginica na poslu i kuma pricale kako su mogle da im se dese tragedije zbog umora. kuma stavila nesto da joj se greje i sela i jednostavno zaspala od umora i probudila se u oblaku dima. srecom, nista se nije desilo, a mogao je neki pozar npr, daleko bilo. da se nesto desilo odmah bi bilo "majcina nepaznja izazvala pozar" ili tako nesto, "majka spalila dete i sebe" i slicno. zene su preumorne, ova mucenica je imala dvoje i trece na putu, mozda je zadremala pa ne sme da prizna jer bi je svi osudjivali. Meni da je neko rekao pre nego što sam dobila bebe da ću moći da upadnem u sleep-komu na dve sekunde STOJEĆI - mislila bih da me zajebava. Dešavalo mi se da zaspim uz bebu dok smo sami pa se u panici probudim i gledam da li diše, da li sam ga ugnjavila i ugušila, posle kad su prohodali itd samo ideš po kući i zatvaraš prozore, kriješ noževe, hemiju i kanape. Roditeljstvo je neverending stres i strah i borba sa sobom i sopstvenim fiziološkim potrebama i željama. Ja tu majku uopšte ne krivim i razumem je. Ne bih joj bila u koži za sve pare sveta. 47
radisa Posted April 4 Posted April 4 20 minutes ago, JohnnyD said: Najtuznije od svega je to, da su ova dvojica odmah otisla u prvu bolnicu bilo bi bolje po svakoga - dete bi mozda prezivelo, a ova dvojica bi svakako dobila manju kaznu za priznanje. Suvozac ne bi dobio nista, a vozac za neprilagodjenu brzinu. Dankina nesreca mora da da do znanja ljudima da se nikad ne isplati bezati sa mesta nesrece kada udarite nekoga na putu, i da cete spasiti mozda i tudji, i svoj zivot ako odmah pomognete. Sve druge varijante vode u propast. Isto kao sto je i nesreća u kojoj je Mitrovićev sin ubio zenu, dala do znanja? 3
pbg12345 Posted April 4 Posted April 4 meni ovo i dalje nista nije jasno dete je nestalo u nekom trenutku majka ga je trazila, pa pozvala muza, pa je on sa kolegama dosao (iz bora? ako da treba mu bar 10,15 min da stigne) i zatekao ubice maltene na licu mesta dakle sve to vreme, od nestanka, nesretno dete se muva tu negde, izvesno je jos uvek zivo kad majka zove oca i onda nailaze ovi, staju 2,5 minuta da pisaju, pa odmah potom krecu, udaraju dete i onda stoje 5 minuta?? to se sve desava bukvalno ispred tog dvorista gde je majka ili nisu verodostojno preneli informacije ili ubice i dalje nesto taje, ovo ovako nema nikakvog smisla 2
Recommended Posts