Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted (edited)
5 minutes ago, ljuttko said:

Mozak mi iscureo načisto od užasa. ne mogu da obradim sve ovo.

Meni je i bez mogućeg davljenja isto nepojmljivo. I to dvojica odjednom. I bacio sam pogled na društvene mreže, kod jednog se nema šta vidjeti posebno ali drugi aktivan čovjek neki, planinar, druži se s ljudima raznim, ima djecu, unuka... Ne mogu, uz sav mogući šok i paniku jednostavno ne mogu pojmit. 

I to bi bilo odvratno i u svakoj situaciji je odvratno ali najdalje što uopće u poimanju mogu otić je da netko pobjegne s mjesta nesreće. Ovo pa još s tako malim djetetom...

A i šok/panika je šuplja priča jer to ako i može u tom trenutku, ne traje 10 dana. Ovi 10 dana mirno žive. Da vozim trijezan 30 na sat i stvori mi se dvogodišnja curica pred autom i ubijem je i da nema ni najnajmanje moje krivnje ja ne znam kako bi nastavio živjet. Poludio bi valjda. 

Edited by Carolostadien
  • +1 6
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, Carolostadien said:

Meni je i bez moguće davljanje isto nepojmljivo. I to dvojica odjednom. I bacio sam pogled na društvene mreže, kod jednog se nema šta vidjeti posebno ali drugi aktivan čovjek neki, planinar, druži se s ljudima raznim, ima djecu, unuka... Ne mogu, uz sav mogući šok i paniku jednostavno ne mogu pojmit. 

Neki planinar kuka na fejzbuku da su novinari pogrešno objavili njegovu sliku, čak se i ne zove isto kao bilo koji od njih dvojice.

• +1 2
Posted

Je vidio sam, ali nije to taj, ovaj iz Zlota isto ima razne objave s planina.

Posted

Obdukcioni nalaz je samo jedan od dokaza u postupku. Može se doneti presuda i bez toga. Samim tim i bez tela.

• Hvala 1
Posted
45 minutes ago, Klara said:

Muka mi je dok slušam Gašića...

"Ne znam kako pravite gradaciju šta su tabloidi, a šta ne. To su za mene novinari."

Čoveče, koga ti braniš i pravdaš.

Ne zaboravite da on gradira novinar(k)e na one koji kleče i koji ne kleče..

• +1 2
Posted

2.5 minuta pred kucom (toalet?), ni 50m dalje, navodno gde su je udarili zadržavanje 5min.

Valjda bi je odmah ubacili i nastavili dalje. Meni to predugo zadržavanje, za radnje koje su do sada navedene. 

Jos srecu i oca kog je valjda zena pozvala. 

Ako nema tragova krvi, na braniku, na putu, vec samo u autu, bojim se da su ova 2 daleko veci monstrumi, nego sto mislimo sada. 

Posted

Ma ja što više razmišljam zapravo skoro da nema veze. Ima, a nema. I ako nije bilo nikakvog davljenja sve što su radili i tada i proteklih 10 dana je sasvim dovoljno da su monstrumi kako god okreneš.

Posted
35 minutes ago, nautilus said:

Obdukcioni nalaz je samo jedan od dokaza u postupku. Može se doneti presuda i bez toga. Samim tim i bez tela.

samo ako postoji prizananje, inace ne

Posted

Ignorišite to davljenje molim vas.

To je jedan bolesnik izmislio zarad senzacije, ne moramo i mi ovde da se pecamo.

• +1 5
Posted

Meni jedino sad nije jasno ako su ovi priznali sve, a očito jesu, zašto ne kažu gdje je tijelo? 

Posted

Najtuznije od svega je to, da su ova dvojica odmah otisla u prvu bolnicu bilo bi bolje po svakoga - dete bi mozda prezivelo, a ova dvojica bi svakako dobila manju kaznu za priznanje. Suvozac ne bi dobio nista, a vozac za neprilagodjenu brzinu.

Dankina nesreca mora da da do znanja ljudima da se nikad ne isplati bezati sa mesta nesrece kada udarite nekoga na putu, i da cete spasiti mozda i tudji, i svoj zivot ako odmah pomognete. Sve druge varijante vode u propast.

• +1 8
Posted
6 minutes ago, Carolostadien said:

Meni jedino sad nije jasno ako su ovi priznali sve, a očito jesu, zašto ne kažu gdje je tijelo? 

Kako je Gašić rekao, jedan se naknadno vratio i premestio telo.

Sad kako ga je i gde premestio...

Posted
20 minutes ago, JohnnyD said:

Najtuznije od svega je to, da su ova dvojica odmah otisla u prvu bolnicu bilo bi bolje po svakoga - dete bi mozda prezivelo, a ova dvojica bi svakako dobila manju kaznu za priznanje. Suvozac ne bi dobio nista, a vozac za neprilagodjenu brzinu.

Dankina nesreca mora da da do znanja ljudima da se nikad ne isplati bezati sa mesta nesrece kada udarite nekoga na putu, i da cete spasiti mozda i tudji, i svoj zivot ako odmah pomognete. Sve druge varijante vode u propast.

Isto kao sto je i nesreća u kojoj je Mitrovićev sin ubio zenu, dala do znanja?

• +1 3
Posted

meni ovo i dalje nista nije jasno

dete je nestalo u nekom trenutku

majka ga je trazila, pa pozvala muza, pa je on sa kolegama dosao (iz bora? ako da treba mu bar 10,15 min da stigne) i zatekao ubice maltene na licu mesta

dakle sve to vreme, od nestanka, nesretno dete se muva tu negde, izvesno je jos uvek zivo kad majka zove oca i onda nailaze ovi, staju 2,5 minuta da pisaju, pa odmah potom krecu, udaraju dete i onda stoje 5 minuta??

to se sve desava bukvalno ispred tog dvorista gde je majka

ili nisu verodostojno preneli informacije ili ubice i dalje nesto taje, ovo ovako nema nikakvog smisla

• +1 2