Ted Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 nekoliko zanimljivih informacija je izneo Gašić.....ne mogu sad da komentarišem, nemam snage u svakom slučaju istraga još nije gotova, dok se ne pronađe telo i dok se bude završena obdukcija 2 1
Misko Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 25 minutes ago, Carolostadien said: Al koliko je narod bolestan to je strašno, na profilu ubojice razumljivo razne prijetnje i uvrede njemu što se i može shvatiti, ali ljudi nalaze prastare objave i tamo vrijeđaju i prijete običnim ljudima koji su mu nešto komentirali pred 2 godine. Kao da niko od nas nikada nije poznavao nekog i komunicirao sa tom osobm, a kasnije se ispostavi da je ubica i zlocinac..fejsbuk porota te osudi i ako si poznavao zlocicna, osumnjicenog, i mao kontakt sa njim..koji nedostatak kritickog razmisljanja i inteligencije, jbote.. 1
nautilus Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 ne postoji način da se sada utvrdi da li su vozili brzo i da li su bili pijani. ja bi ih branio sa pričom da je dete iskočilo pred kola i da je nisu videli. verovatno ce biti neka loša kompromisna presuda. 3
Popular Post Defunctus Posted April 4, 2024 Popular Post Posted April 4, 2024 Kaze Gasic i da je otac devojcice zaustavio auto optuzenih i pitao ih da li su je videli. A u tom momentu dete u gepeku, jebem te zivote. 14
pt 2.0 Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Meni Gašić deluje (prekinula sam slušanje nakon opisa dogadjaja i prva 2-3 novinarska pitanja) i umorno i potreseno. Ono što sam čula od opisa aktivnosti policije deluje mi smisleno, ali moram još jednom da poslušam. 3 1
bejzbolka Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Just now, nautilus said: ne postoji način da se sada utvrdi da li su vozili brzo i da li su bili pijani. ja bi ih branio sa pričom da je dete iskočilo pred kola i da je nisu videli. verovatno ce biti neka loša kompromisna presuda. Upravo ovo. Priča je nažalost na vrlo labavim osnovama, posebno što tužilaštvo ide u pravcu teškog ubistva, što će biti gotovo nemoguće dokazati ako se ne pronađe telo. Osim ako njih dvojica ne priznaju sve na sudu, u šta ne verujem. Ovo medijsko pumpanje je katastrofa. 6
Popular Post Caligula Posted April 4, 2024 Popular Post Posted April 4, 2024 (edited) Desavaju se ova gazenja, ima primera puno - desavaju se i bekstva sa lica mesta, mozemo pitati Mitrovicevog sina za to. Desava se i da ubica pokusa da sakrije tragove. Tragedija do koje je dovelo nekoliko faktora, obicno i jeste tako sa tragedijama. Ono sto je meni u ovom trenutku gore je (pocinjao da pisem pa odustajao) nacin na koji je drustvo vecinski ovo docekalo od pocetka do kraja i jos vise nacin na koji nas drzavni organi i mediji o ovome izvestavaju. Ponavljam, (napisao pre par dana na Vucicevom topiku) - sa ovim narodom koji moze da mirno trpi i gleda predsednika koji govori u kameru sve ovo sto govori, Gasica i ostale - dakle sa ovim narodom nesto debelo nije u redu. "bilo kakva da je sudbina dvogodisnjeg deteta, Ja to prvi saopstavam javnosti" je receno bukvalno na dan kada je dete nestalo. I eto ljudi upale televizor i gledaju ovu nakazu i klimaju glavom i zgrazavaju se nad "monstrumima" kojih su, ako cemo pravo, pune ulice Srbije, takve zateknemo u samoposluzi ili na gradskom keju na desetine svakoga dana... kako smo mi kao drustvo dosli dotle da se najosetljiviji deo i tabu tema svakog drustva - dete - ovako sirovo, grubo i ocigledno koristi za politicku promociju i pokazivanje moci a da ni jedna institucija ne reaguje? Jebo me ko me naterao da ostanem ovde pre par desetina godina i gledam sve ovo. Da sam na mestu vas koji ste otisli odavde - ovu livadu vise ne bih pogledao ni na google mapama. Edited April 4, 2024 by Caligula 10
Svemir Zeka Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 4 minutes ago, pt 2.0 said: Meni Gašić deluje (prekinula sam slušanje nakon opisa dogadjaja i prva 2-3 novinarska pitanja) i umorno i potreseno. Ono što sam čula od opisa aktivnosti policije deluje mi smisleno, ali moram još jednom da poslušam. Da, apsolutno. Oni ljudi pored isto. 1
mraki Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 1 hour ago, Ted said: neko mu je to dojavio, neko ko je upoznat sa istragom Garantujem da je izmislio. Kao što je izmišljao i prethodnih dana vezano za ovu temu. Mislim da su mu ruke prilično odrešene kad su ovakve teme u pitanju, ne mora da se konsultuje kao oko političkih hajki. Najodvratnija njuška na planeti zemlji.
nautilus Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 2 minutes ago, bejzbolka said: Upravo ovo. Priča je nažalost na vrlo labavim osnovama, posebno što tužilaštvo ide u pravcu teškog ubistva, što će biti gotovo nemoguće dokazati ako se ne pronađe telo. Osim ako njih dvojica ne priznaju sve na sudu, u šta ne verujem. Ovo medijsko pumpanje je katastrofa. mogu se kladiti da će u veštačenju pisati da "vozač nije prilagodio vožnju uslovima na putu". 2
radnik Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Kad je vec sve ovako, nadam se da je malena stradala na licu mesta. To mi nekako najbolja opcija (ako se moze uopste reci najbolja). 4
Carolostadien Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 21 minutes ago, Nikodije said: nevezano za ovaj slucaj, u prethodna dva meseca su mi koleginica na poslu i kuma pricale kako su mogle da im se dese tragedije zbog umora. kuma stavila nesto da joj se greje i sela i jednostavno zaspala od umora i probudila se u oblaku dima. srecom, nista se nije desilo, a mogao je neki pozar npr, daleko bilo. da se nesto desilo odmah bi bilo "majcina nepaznja izazvala pozar" ili tako nesto, "majka spalila dete i sebe" i slicno. zene su preumorne, ova mucenica je imala dvoje i trece na putu, mozda je zadremala pa ne sme da prizna jer bi je svi osudjivali. Najvjerojatnije je tako nešto i bilo, a ne može ni sama sebi oprostit. A, i jedno dijete te izmuči ako recimo otac puno radi pa je veći dio dana odsutan, a kamoli dvoje s trećim na putu. Kći ima malo dijete, sad napunio godinu dana, negdje kad je imao 4 mjeseca me zove jedno jutro "Tata dođi u Zagreb molim te, srušit ću se od umora, ne mogu više", dečko radi u nekom skladištu na drugom kraju grada krene na posao u pola 7 ujutro i vrati se poslije 7 navečer, mali bio zahtjevan i plačan i nakon nekog vremena jednostavno te pomete. Nego, jel Gašić šta rekao o tom davljenju ili je to totalna izmišljotina?
ljuttko Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 policija jeste radila ali i sad kad sam slušala Gašića je sve predugo trajalo, ako su drugog dana od 17 automobila dva izdvojili samo da su izašla iz sela posle blokade, a posle 10 dana objavili da su u jednom automobilu našli dokaz jer je bio pretrpan alatom ) jebemu miša, znam da nije serija i da možda nemamo svu tehniku , taj auto i ljudi su najbliže vidjeni , da li je moguće da su ljudi u njemu bli toliko na kraju hladnokrvni i monstrumi da sa detetom u gepeku ocu kaža da je nisu videli i vozaju policiju 10 dana 2 radnika gradske čistoće. i jebeni poligraf pokaže da nešto nije u redu al eto nema dokaza pa ih puste . Valjda su ih makar pratili dok se ostatak ljudi i službi bavio Rumunkama u Beču. Školuje li se iko tamo da ljude propituje i hvata u laži mimo poligrafa. Mozak mi iscureo načisto od užasa. ne mogu da obradim sve ovo. 3
JozoMujica Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 2 minutes ago, ljuttko said: policija jeste radila ali i sad kad sam slušala Gašića je sve predugo trajalo, ako su drugog dana od 17 automobila dva izdvojili samo da su izašla iz sela posle blokade, a posle 10 dana objavili da su u jednom automobilu našli dokaz jer je bio pretrpan alatom ) jebemu miša, znam da nije serija i da možda nemamo svu tehniku , taj auto i ljudi su najbliže vidjeni , da li je moguće da su ljudi u njemu bli toliko na kraju hladnokrvni i monstrumi da sa detetom u gepeku ocu kaža da je nisu videli i vozaju policiju 10 dana 2 radnika gradske čistoće. i jebeni poligraf pokaže da nešto nije u redu al eto nema dokaza pa ih puste . Valjda su ih makar pratili dok se ostatak ljudi i službi bavio Rumunkama u Beču. Školuje li se iko tamo da ljude propituje i hvata u laži mimo poligrafa. Mozak mi iscureo načisto od užasa. ne mogu da obradim sve ovo. Pretpostavljam da su morali da prikupe dovoljno dokaza i budu sigurni da će ovi da priznaju delo, jer samo tako mogu da nađu telo. 5
Lancia Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) 18 minutes ago, nautilus said: mogu se kladiti da će u veštačenju pisati da "vozač nije prilagodio vožnju uslovima na putu". Kako ide u nasem pravu, ako se ne nadje telo deteta, po pitanju krivice? Edited April 4, 2024 by Lancia
Recommended Posts