Ted Posted April 4 Posted April 4 nekoliko zanimljivih informacija je izneo Gašić.....ne mogu sad da komentarišem, nemam snage u svakom slučaju istraga još nije gotova, dok se ne pronađe telo i dok se bude završena obdukcija 2 1
Misko Posted April 4 Posted April 4 25 minutes ago, Carolostadien said: Al koliko je narod bolestan to je strašno, na profilu ubojice razumljivo razne prijetnje i uvrede njemu što se i može shvatiti, ali ljudi nalaze prastare objave i tamo vrijeđaju i prijete običnim ljudima koji su mu nešto komentirali pred 2 godine. Kao da niko od nas nikada nije poznavao nekog i komunicirao sa tom osobm, a kasnije se ispostavi da je ubica i zlocinac..fejsbuk porota te osudi i ako si poznavao zlocicna, osumnjicenog, i mao kontakt sa njim..koji nedostatak kritickog razmisljanja i inteligencije, jbote.. 1
nautilus Posted April 4 Posted April 4 ne postoji način da se sada utvrdi da li su vozili brzo i da li su bili pijani. ja bi ih branio sa pričom da je dete iskočilo pred kola i da je nisu videli. verovatno ce biti neka loša kompromisna presuda. 3
Popular Post Defunctus Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Kaze Gasic i da je otac devojcice zaustavio auto optuzenih i pitao ih da li su je videli. A u tom momentu dete u gepeku, jebem te zivote. 14
pt 2.0 Posted April 4 Posted April 4 Meni Gašić deluje (prekinula sam slušanje nakon opisa dogadjaja i prva 2-3 novinarska pitanja) i umorno i potreseno. Ono što sam čula od opisa aktivnosti policije deluje mi smisleno, ali moram još jednom da poslušam. 3 1
bejzbolka Posted April 4 Posted April 4 Just now, nautilus said: ne postoji način da se sada utvrdi da li su vozili brzo i da li su bili pijani. ja bi ih branio sa pričom da je dete iskočilo pred kola i da je nisu videli. verovatno ce biti neka loša kompromisna presuda. Upravo ovo. Priča je nažalost na vrlo labavim osnovama, posebno što tužilaštvo ide u pravcu teškog ubistva, što će biti gotovo nemoguće dokazati ako se ne pronađe telo. Osim ako njih dvojica ne priznaju sve na sudu, u šta ne verujem. Ovo medijsko pumpanje je katastrofa. 6
Popular Post Caligula Posted April 4 Popular Post Posted April 4 (edited) Desavaju se ova gazenja, ima primera puno - desavaju se i bekstva sa lica mesta, mozemo pitati Mitrovicevog sina za to. Desava se i da ubica pokusa da sakrije tragove. Tragedija do koje je dovelo nekoliko faktora, obicno i jeste tako sa tragedijama. Ono sto je meni u ovom trenutku gore je (pocinjao da pisem pa odustajao) nacin na koji je drustvo vecinski ovo docekalo od pocetka do kraja i jos vise nacin na koji nas drzavni organi i mediji o ovome izvestavaju. Ponavljam, (napisao pre par dana na Vucicevom topiku) - sa ovim narodom koji moze da mirno trpi i gleda predsednika koji govori u kameru sve ovo sto govori, Gasica i ostale - dakle sa ovim narodom nesto debelo nije u redu. "bilo kakva da je sudbina dvogodisnjeg deteta, Ja to prvi saopstavam javnosti" je receno bukvalno na dan kada je dete nestalo. I eto ljudi upale televizor i gledaju ovu nakazu i klimaju glavom i zgrazavaju se nad "monstrumima" kojih su, ako cemo pravo, pune ulice Srbije, takve zateknemo u samoposluzi ili na gradskom keju na desetine svakoga dana... kako smo mi kao drustvo dosli dotle da se najosetljiviji deo i tabu tema svakog drustva - dete - ovako sirovo, grubo i ocigledno koristi za politicku promociju i pokazivanje moci a da ni jedna institucija ne reaguje? Jebo me ko me naterao da ostanem ovde pre par desetina godina i gledam sve ovo. Da sam na mestu vas koji ste otisli odavde - ovu livadu vise ne bih pogledao ni na google mapama. Edited April 4 by Caligula 10
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 4 minutes ago, pt 2.0 said: Meni Gašić deluje (prekinula sam slušanje nakon opisa dogadjaja i prva 2-3 novinarska pitanja) i umorno i potreseno. Ono što sam čula od opisa aktivnosti policije deluje mi smisleno, ali moram još jednom da poslušam. Da, apsolutno. Oni ljudi pored isto. 1
mraki Posted April 4 Posted April 4 1 hour ago, Ted said: neko mu je to dojavio, neko ko je upoznat sa istragom Garantujem da je izmislio. Kao što je izmišljao i prethodnih dana vezano za ovu temu. Mislim da su mu ruke prilično odrešene kad su ovakve teme u pitanju, ne mora da se konsultuje kao oko političkih hajki. Najodvratnija njuška na planeti zemlji.
nautilus Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, bejzbolka said: Upravo ovo. Priča je nažalost na vrlo labavim osnovama, posebno što tužilaštvo ide u pravcu teškog ubistva, što će biti gotovo nemoguće dokazati ako se ne pronađe telo. Osim ako njih dvojica ne priznaju sve na sudu, u šta ne verujem. Ovo medijsko pumpanje je katastrofa. mogu se kladiti da će u veštačenju pisati da "vozač nije prilagodio vožnju uslovima na putu". 2
radnik Posted April 4 Posted April 4 Kad je vec sve ovako, nadam se da je malena stradala na licu mesta. To mi nekako najbolja opcija (ako se moze uopste reci najbolja). 4
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 21 minutes ago, Nikodije said: nevezano za ovaj slucaj, u prethodna dva meseca su mi koleginica na poslu i kuma pricale kako su mogle da im se dese tragedije zbog umora. kuma stavila nesto da joj se greje i sela i jednostavno zaspala od umora i probudila se u oblaku dima. srecom, nista se nije desilo, a mogao je neki pozar npr, daleko bilo. da se nesto desilo odmah bi bilo "majcina nepaznja izazvala pozar" ili tako nesto, "majka spalila dete i sebe" i slicno. zene su preumorne, ova mucenica je imala dvoje i trece na putu, mozda je zadremala pa ne sme da prizna jer bi je svi osudjivali. Najvjerojatnije je tako nešto i bilo, a ne može ni sama sebi oprostit. A, i jedno dijete te izmuči ako recimo otac puno radi pa je veći dio dana odsutan, a kamoli dvoje s trećim na putu. Kći ima malo dijete, sad napunio godinu dana, negdje kad je imao 4 mjeseca me zove jedno jutro "Tata dođi u Zagreb molim te, srušit ću se od umora, ne mogu više", dečko radi u nekom skladištu na drugom kraju grada krene na posao u pola 7 ujutro i vrati se poslije 7 navečer, mali bio zahtjevan i plačan i nakon nekog vremena jednostavno te pomete. Nego, jel Gašić šta rekao o tom davljenju ili je to totalna izmišljotina?
ljuttko Posted April 4 Posted April 4 policija jeste radila ali i sad kad sam slušala Gašića je sve predugo trajalo, ako su drugog dana od 17 automobila dva izdvojili samo da su izašla iz sela posle blokade, a posle 10 dana objavili da su u jednom automobilu našli dokaz jer je bio pretrpan alatom ) jebemu miša, znam da nije serija i da možda nemamo svu tehniku , taj auto i ljudi su najbliže vidjeni , da li je moguće da su ljudi u njemu bli toliko na kraju hladnokrvni i monstrumi da sa detetom u gepeku ocu kaža da je nisu videli i vozaju policiju 10 dana 2 radnika gradske čistoće. i jebeni poligraf pokaže da nešto nije u redu al eto nema dokaza pa ih puste . Valjda su ih makar pratili dok se ostatak ljudi i službi bavio Rumunkama u Beču. Školuje li se iko tamo da ljude propituje i hvata u laži mimo poligrafa. Mozak mi iscureo načisto od užasa. ne mogu da obradim sve ovo. 3
JozoMujica Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, ljuttko said: policija jeste radila ali i sad kad sam slušala Gašića je sve predugo trajalo, ako su drugog dana od 17 automobila dva izdvojili samo da su izašla iz sela posle blokade, a posle 10 dana objavili da su u jednom automobilu našli dokaz jer je bio pretrpan alatom ) jebemu miša, znam da nije serija i da možda nemamo svu tehniku , taj auto i ljudi su najbliže vidjeni , da li je moguće da su ljudi u njemu bli toliko na kraju hladnokrvni i monstrumi da sa detetom u gepeku ocu kaža da je nisu videli i vozaju policiju 10 dana 2 radnika gradske čistoće. i jebeni poligraf pokaže da nešto nije u redu al eto nema dokaza pa ih puste . Valjda su ih makar pratili dok se ostatak ljudi i službi bavio Rumunkama u Beču. Školuje li se iko tamo da ljude propituje i hvata u laži mimo poligrafa. Mozak mi iscureo načisto od užasa. ne mogu da obradim sve ovo. Pretpostavljam da su morali da prikupe dovoljno dokaza i budu sigurni da će ovi da priznaju delo, jer samo tako mogu da nađu telo. 5
Lancia Posted April 4 Posted April 4 (edited) 18 minutes ago, nautilus said: mogu se kladiti da će u veštačenju pisati da "vozač nije prilagodio vožnju uslovima na putu". Kako ide u nasem pravu, ako se ne nadje telo deteta, po pitanju krivice? Edited April 4 by Lancia
Recommended Posts