Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

nekoliko zanimljivih informacija je izneo Gašić.....ne mogu sad da komentarišem, nemam snage

u svakom slučaju istraga još nije gotova, dok se ne pronađe telo i dok se bude završena obdukcija

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
25 minutes ago, Carolostadien said:

Al koliko je narod bolestan to je strašno, na profilu ubojice razumljivo razne prijetnje i uvrede njemu što se i može shvatiti, ali ljudi nalaze prastare objave i tamo vrijeđaju i prijete običnim ljudima koji su mu nešto komentirali pred 2 godine. 

Kao da niko od nas nikada nije poznavao nekog  i komunicirao sa tom osobm, a kasnije se ispostavi da je ubica i zlocinac..fejsbuk porota te osudi i ako si poznavao zlocicna, osumnjicenog, i mao kontakt sa njim..koji nedostatak kritickog razmisljanja i inteligencije, jbote..

• +1 1
Posted

ne postoji način da se sada utvrdi da li su vozili brzo i da li su bili pijani. ja bi ih branio sa pričom da je dete iskočilo pred kola i da je nisu videli. verovatno ce biti neka loša kompromisna presuda.

• +1 3
Posted

Meni Gašić deluje (prekinula sam slušanje nakon opisa dogadjaja i prva 2-3 novinarska pitanja) i umorno i potreseno.

Ono što sam čula od opisa aktivnosti policije deluje mi smisleno, ali moram još jednom da poslušam.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
Just now, nautilus said:

ne postoji način da se sada utvrdi da li su vozili brzo i da li su bili pijani. ja bi ih branio sa pričom da je dete iskočilo pred kola i da je nisu videli. verovatno ce biti neka loša kompromisna presuda.

Upravo ovo. Priča je nažalost na vrlo labavim osnovama, posebno što tužilaštvo ide u pravcu teškog ubistva, što će biti gotovo nemoguće dokazati ako se ne pronađe telo. Osim ako njih dvojica ne priznaju sve na sudu, u šta ne verujem.

Ovo medijsko pumpanje je katastrofa.

• +1 6
Posted
4 minutes ago, pt 2.0 said:

Meni Gašić deluje (prekinula sam slušanje nakon opisa dogadjaja i prva 2-3 novinarska pitanja) i umorno i potreseno.

Ono što sam čula od opisa aktivnosti policije deluje mi smisleno, ali moram još jednom da poslušam.

Da, apsolutno. Oni ljudi pored isto. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, Ted said:

neko mu je to dojavio, neko ko je upoznat sa istragom 

Garantujem da je izmislio. Kao što je izmišljao i prethodnih dana vezano za ovu temu.

Mislim da su mu ruke prilično odrešene kad su ovakve teme u pitanju, ne mora da se konsultuje kao oko političkih hajki.

Najodvratnija njuška na planeti zemlji.

Posted
2 minutes ago, bejzbolka said:

Upravo ovo. Priča je nažalost na vrlo labavim osnovama, posebno što tužilaštvo ide u pravcu teškog ubistva, što će biti gotovo nemoguće dokazati ako se ne pronađe telo. Osim ako njih dvojica ne priznaju sve na sudu, u šta ne verujem.

Ovo medijsko pumpanje je katastrofa.

mogu se kladiti da će u veštačenju pisati da "vozač nije prilagodio vožnju uslovima na putu". 

• +1 2
Posted

Kad je vec sve ovako, nadam se da je malena stradala na licu mesta. 

To mi nekako najbolja opcija (ako se moze uopste reci najbolja). 

• +1 4
Posted
21 minutes ago, Nikodije said:

nevezano za ovaj slucaj, u prethodna dva meseca su mi koleginica na poslu i kuma pricale kako su mogle da im se dese tragedije zbog umora. kuma stavila nesto da joj se greje i sela i jednostavno zaspala od umora i probudila se u oblaku dima. srecom, nista se nije desilo, a mogao je neki pozar npr, daleko bilo. da se nesto desilo odmah bi bilo "majcina nepaznja izazvala pozar" ili tako nesto, "majka spalila dete i sebe" i slicno. zene su preumorne, ova mucenica je imala dvoje i trece na putu, mozda je zadremala pa ne sme da prizna jer bi je svi osudjivali.

Najvjerojatnije je tako nešto i bilo, a ne može ni sama sebi oprostit. A, i jedno dijete te izmuči ako recimo otac puno radi pa je veći dio dana odsutan, a kamoli dvoje s trećim na putu. Kći ima malo dijete, sad napunio godinu dana, negdje kad je imao 4 mjeseca me zove jedno jutro "Tata dođi u Zagreb molim te, srušit ću se od umora, ne mogu više", dečko radi u nekom skladištu na drugom kraju grada krene na posao u pola 7 ujutro i vrati se poslije 7 navečer, mali bio zahtjevan i plačan i nakon nekog vremena jednostavno te pomete.

Nego, jel Gašić šta rekao o tom davljenju ili je to totalna izmišljotina?

Posted

policija jeste radila ali i sad kad sam slušala Gašića je sve predugo trajalo, ako su drugog dana od 17 automobila dva izdvojili samo da su izašla iz sela posle blokade, a posle 10 dana objavili da su u jednom automobilu našli  dokaz jer je bio pretrpan alatom ) jebemu miša, znam da nije serija i da možda nemamo svu tehniku , taj auto i ljudi su najbliže vidjeni , da li je moguće da su ljudi u njemu bli toliko na kraju hladnokrvni i monstrumi da sa detetom u gepeku ocu kaža da je nisu videli i vozaju policiju 10 dana 2 radnika gradske čistoće.  i jebeni poligraf pokaže da nešto nije u redu al eto nema dokaza pa ih puste . Valjda su ih makar pratili dok se ostatak ljudi i službi bavio Rumunkama u Beču. Školuje li se iko tamo da ljude propituje i hvata u laži mimo poligrafa.   Mozak mi iscureo načisto od užasa. ne mogu da obradim sve ovo.

• +1 3
Posted
2 minutes ago, ljuttko said:

policija jeste radila ali i sad kad sam slušala Gašića je sve predugo trajalo, ako su drugog dana od 17 automobila dva izdvojili samo da su izašla iz sela posle blokade, a posle 10 dana objavili da su u jednom automobilu našli  dokaz jer je bio pretrpan alatom ) jebemu miša, znam da nije serija i da možda nemamo svu tehniku , taj auto i ljudi su najbliže vidjeni , da li je moguće da su ljudi u njemu bli toliko na kraju hladnokrvni i monstrumi da sa detetom u gepeku ocu kaža da je nisu videli i vozaju policiju 10 dana 2 radnika gradske čistoće.  i jebeni poligraf pokaže da nešto nije u redu al eto nema dokaza pa ih puste . Valjda su ih makar pratili dok se ostatak ljudi i službi bavio Rumunkama u Beču. Školuje li se iko tamo da ljude propituje i hvata u laži mimo poligrafa.   Mozak mi iscureo načisto od užasa. ne mogu da obradim sve ovo.

Pretpostavljam da su morali da prikupe dovoljno dokaza i  budu sigurni da će ovi da priznaju delo, jer samo tako mogu da nađu telo.

• +1 5
Posted (edited)
18 minutes ago, nautilus said:

mogu se kladiti da će u veštačenju pisati da "vozač nije prilagodio vožnju uslovima na putu". 

Kako ide u nasem pravu, ako se ne nadje telo deteta, po pitanju krivice? 

Edited by Lancia