Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

Al koliko je narod bolestan to je strašno, na profilu ubojice razumljivo razne prijetnje i uvrede njemu što se i može shvatiti, ali ljudi nalaze prastare objave i tamo vrijeđaju i prijete običnim ljudima koji su mu nešto komentirali pred 2 godine. 

• +1 1
Posted
5 minutes ago, JozoMujica said:

Nisam siguran da policija može nešto da preduzme u slučaju punoletne osobe za koju su nadležni procenili da joj ne treba starateljstvo.

Nisam ni ja, nadam se da ima neko ko zna vise o tome od nas dvojice.

Posted

evo gasic nabraja ucesnike i sredstva u istrazi ko da je na sutjesku isao, pa jebote kakva govna 

• +1 6
  • Tužno 1
Posted
1 hour ago, Ted said:

tužilaštvo je izašlo sa kavilifikacijom teško ubistvo.....što ukazuje da će to biti kvalifikacija a ne saobraćajna nesreća sa smrtnom posledicom

Ovo treba uzeti sa velikom dozom rezerve. Mi tužilaštvo nemamo, tj. imamo ga kao što imamo i sve ostale institucije. Sve je na papiru i u svrhu dnevne politike i propagande.

Meni je vrlo teško da poverujem da je neko udario dete kolima, pa onda izašao i zadavio ga. Ne kažem da je nemoguće, ali mi je mnogo logičnije da je dete preminulo od udarca kolima, a da se ovo sad nateže i pumpa za široke narodne mase jer ne zvuči dovoljno dobro kad se kaže da im se sudi za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

• +1 3
Posted

Na ovoj GPS slici,se vidi da je dete preslo polepo..kroz ovaj sumarak da bi se naslo na putu.

Posted

Sve se može i treba iskoristiti kao sredstvo za samopromociju, pa i ovaj ùžasni slučaj:puke:

Posted

Kazu da se ne praktikuje da obicni ljudi ucestvuju u pretrazi terena u slicnim situacijama, jedan od razloga je to sto moze i pocinilac dela biti tu medju njima i uticati na pronalazenje, odnosno na unistivanje dokaza.

Jeziv je momenat da je to ovde upravo bio slucaj, jedan od optuzenih se pojavio i ucestvovao u potrazi. Zamislite druge ljude koji su bili tu i pretrazivali teren sa njim, kako se sad osecaju. Mnogo gadan osecaj kad vrate film da je monstrum bio tu pored.

• +1 2
Posted

Koja samopromocija, te ljude su videli i otac i majka, njima treba 10 dana da vide krv na vozilu. Sad pishu da je dete bilo onesvesceno, pa do uveche su imali bazne stanice tih 15-20 ljudi tamo i gde je ko zastajao. eeej! jbt!

• +1 5
Posted
53 minutes ago, Valkyrie said:

PREZIME a ne IME :furious3:

@pt 2.0 to ko je izveštavao govori već i o konzumentima tih splačina. Ovde na topiku su ljudi uključili mozak i izbacili u startu dve-tri konstrukcije koje su izglednije, pa čak i opciju hit&run koja je ispala najpribližnija, i za "majčinu nepažnju" smo imali razumevanja...

Sasrećom svakome ko produži dalje od PPP da traži bolje internet-utočište.

nevezano za ovaj slucaj, u prethodna dva meseca su mi koleginica na poslu i kuma pricale kako su mogle da im se dese tragedije zbog umora. kuma stavila nesto da joj se greje i sela i jednostavno zaspala od umora i probudila se u oblaku dima. srecom, nista se nije desilo, a mogao je neki pozar npr, daleko bilo. da se nesto desilo odmah bi bilo "majcina nepaznja izazvala pozar" ili tako nesto, "majka spalila dete i sebe" i slicno. zene su preumorne, ova mucenica je imala dvoje i trece na putu, mozda je zadremala pa ne sme da prizna jer bi je svi osudjivali.

• +1 8
Posted
1 minute ago, Mel said:

Koja samopromocija, te ljude su videli i otac i majka, njima treba 10 dana da vide krv na vozilu. Sad pishu da je dete bilo onesvesceno, pa do uveche su imali bazne stanice tih 15-20 ljudi tamo i gde je ko zastajao. eeej! jbt!

Mislim na Keramičara i Vrhovnog Nekrofila

• +1 1
Posted

koja nesretna situacija ako su stvarno isli 20km/h da se ovo sve izdesava.

sad mi je jos gore jer nisu vozili brzo, a uspeli da naprave mega sranje.