JozoMujica Posted April 4 Posted April 4 6 minutes ago, Dnaralaske said: Pa sad, onako...https://n1info.rs/vesti/tijana-nestala-pre-skoro-tri-nedelje-potraga-prepustena-porodici/ Nisam siguran da policija može nešto da preduzme u slučaju punoletne osobe za koju su nadležni procenili da joj ne treba starateljstvo.
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 Al koliko je narod bolestan to je strašno, na profilu ubojice razumljivo razne prijetnje i uvrede njemu što se i može shvatiti, ali ljudi nalaze prastare objave i tamo vrijeđaju i prijete običnim ljudima koji su mu nešto komentirali pred 2 godine. 1
Popular Post nautilus Posted April 4 Popular Post Posted April 4 15 minutes ago, Defunctus said: Na kraju je policija ispala vise nego sposobna i profesionalna, mora se priznati. Vodili su istragu bez nekih konstantnih konferencija, frljanja sa optuzbama, uveravanja u evo samo sto nije reseno da bi kupili vreme. Cak su i uhapsili onog koji je odavao informacije. Ne sumnjam ni da ce naci telo. Na kraju su svoj deo posteno odradili, iako nije bio nimalo jednostavan slucaj, jer su svi zlocini bez motiva ozbiljna enigma. Policija je pre nekoliko dana imala informaciju o broju vozila koja su prošla kroz mesto. Otac im je rekao za ovo vozilo koje je zaustavio da pita za dete. Sva vozila mogli proveriti u istom danu. Oni pretražuju teren, zamajavaju se nekim snimkom iz Beča, hrane tabloide glupostima. 22
Dsnake Posted April 4 Posted April 4 5 minutes ago, JozoMujica said: Nisam siguran da policija može nešto da preduzme u slučaju punoletne osobe za koju su nadležni procenili da joj ne treba starateljstvo. Nisam ni ja, nadam se da ima neko ko zna vise o tome od nas dvojice.
morgana Posted April 4 Posted April 4 evo gasic nabraja ucesnike i sredstva u istrazi ko da je na sutjesku isao, pa jebote kakva govna 6 1
bejzbolka Posted April 4 Posted April 4 1 hour ago, Ted said: tužilaštvo je izašlo sa kavilifikacijom teško ubistvo.....što ukazuje da će to biti kvalifikacija a ne saobraćajna nesreća sa smrtnom posledicom Ovo treba uzeti sa velikom dozom rezerve. Mi tužilaštvo nemamo, tj. imamo ga kao što imamo i sve ostale institucije. Sve je na papiru i u svrhu dnevne politike i propagande. Meni je vrlo teško da poverujem da je neko udario dete kolima, pa onda izašao i zadavio ga. Ne kažem da je nemoguće, ali mi je mnogo logičnije da je dete preminulo od udarca kolima, a da se ovo sad nateže i pumpa za široke narodne mase jer ne zvuči dovoljno dobro kad se kaže da im se sudi za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. 3
bestia Posted April 4 Posted April 4 Na ovoj GPS slici,se vidi da je dete preslo polepo..kroz ovaj sumarak da bi se naslo na putu.
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 Sve se može i treba iskoristiti kao sredstvo za samopromociju, pa i ovaj ùžasni slučaj
Defunctus Posted April 4 Posted April 4 Kazu da se ne praktikuje da obicni ljudi ucestvuju u pretrazi terena u slicnim situacijama, jedan od razloga je to sto moze i pocinilac dela biti tu medju njima i uticati na pronalazenje, odnosno na unistivanje dokaza. Jeziv je momenat da je to ovde upravo bio slucaj, jedan od optuzenih se pojavio i ucestvovao u potrazi. Zamislite druge ljude koji su bili tu i pretrazivali teren sa njim, kako se sad osecaju. Mnogo gadan osecaj kad vrate film da je monstrum bio tu pored. 2
Mel Posted April 4 Posted April 4 Koja samopromocija, te ljude su videli i otac i majka, njima treba 10 dana da vide krv na vozilu. Sad pishu da je dete bilo onesvesceno, pa do uveche su imali bazne stanice tih 15-20 ljudi tamo i gde je ko zastajao. eeej! jbt! 5
Popular Post Klara Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Muka mi je dok slušam Gašića... "Ne znam kako pravite gradaciju šta su tabloidi, a šta ne. To su za mene novinari." Čoveče, koga ti braniš i pravdaš. 14
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 53 minutes ago, Valkyrie said: PREZIME a ne IME @pt 2.0 to ko je izveštavao govori već i o konzumentima tih splačina. Ovde na topiku su ljudi uključili mozak i izbacili u startu dve-tri konstrukcije koje su izglednije, pa čak i opciju hit&run koja je ispala najpribližnija, i za "majčinu nepažnju" smo imali razumevanja... Sasrećom svakome ko produži dalje od PPP da traži bolje internet-utočište. nevezano za ovaj slucaj, u prethodna dva meseca su mi koleginica na poslu i kuma pricale kako su mogle da im se dese tragedije zbog umora. kuma stavila nesto da joj se greje i sela i jednostavno zaspala od umora i probudila se u oblaku dima. srecom, nista se nije desilo, a mogao je neki pozar npr, daleko bilo. da se nesto desilo odmah bi bilo "majcina nepaznja izazvala pozar" ili tako nesto, "majka spalila dete i sebe" i slicno. zene su preumorne, ova mucenica je imala dvoje i trece na putu, mozda je zadremala pa ne sme da prizna jer bi je svi osudjivali. 8
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, Mel said: Koja samopromocija, te ljude su videli i otac i majka, njima treba 10 dana da vide krv na vozilu. Sad pishu da je dete bilo onesvesceno, pa do uveche su imali bazne stanice tih 15-20 ljudi tamo i gde je ko zastajao. eeej! jbt! Mislim na Keramičara i Vrhovnog Nekrofila 1
Mr.Mxyzptlk Posted April 4 Posted April 4 koja nesretna situacija ako su stvarno isli 20km/h da se ovo sve izdesava. sad mi je jos gore jer nisu vozili brzo, a uspeli da naprave mega sranje.
Recommended Posts