Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Ted said:

Zoran D. Stević ili Petar Č. Marković

Off

Čmarkovića kapiram, Dstević mi izmiče.

• +1 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Valkyrie said:

Off

Čmarkovića kapiram, Dstević mi izmiče.

nisam pisao sa nekim umišljajem ili skrivenom porukom, tako je ispalo

Edited by Ted
  • Haha 1
Posted
4 minutes ago, Valkyrie said:

Ne znam kako je tolikim ljudima ona bila prva meta i predmet opsesije.

Tako je izveštavano sve vreme. Sugerisano je da je ona sumnjiva, da njen opis nestanka ne pije vodu, da je ona odbila poligraf, da je sumnjivo što je ona decu dovela u njima nepoznati ambijent da se istrče, da je ona ispoljavala hladnoću kod ispitivanja… itd.

Ja sam sinoć, nakon što je izgubljena bečka mršava nada, otišla da pogledam njen i očev FB. Na keca se vidi da je dete bilo voljeno, i na keca se vidi da su ona i muž bili u okej odnosima… nakon toga sam se isključila iz pisanja.

I onda jutros iskoči vest o izjavi vrhovnog nekrofia….

• +1 4
Posted
8 minutes ago, Ted said:

Petar Č. Marković

:D

Gde mu nađe ime, taman bi i leglo za urednika tabloida u Srbiji....

• +1 1
  • Haha 2
Posted (edited)
5 minutes ago, Ted said:

nisam pisao sa nekim umišljajem ili skrivenom porukom, tako je ispalo

Podsvest te navela na najlogičnije ima za urednika tabloida... :fantom:

Edited by radisa
  • +1 1
Posted
2 minutes ago, radisa said:

Podsvest te navela na najlogičnije ima za urednika tabloida... :fantom:

PREZIME a ne IME :furious3:

@pt 2.0 to ko je izveštavao govori već i o konzumentima tih splačina. Ovde na topiku su ljudi uključili mozak i izbacili u startu dve-tri konstrukcije koje su izglednije, pa čak i opciju hit&run koja je ispala najpribližnija, i za "majčinu nepažnju" smo imali razumevanja...

Sasrećom svakome ko produži dalje od PPP da traži bolje internet-utočište.

• +1 4
  • Hvala 1
Posted (edited)

Savet za štampu: Prestanite sa sramotnim izveštavanjem o smrti deteta
Iz Saveta za štampu, povodom senzacionalističkog izveštavanja o smrti dvogodišnje devojčice iz Bora, kažu da su mediji danas pogazili sve etičke standarde novinarstva, ali i osnovne norme pristojnosti i ljudskosti. Savet poziva Ministarstvo informisanja da reaguje i sankcioniše medije koji su takvim izveštavanjem prekršili zakon
Savet za štampu (SZŠ), nezavisno samoregulatorno telo, pozvlao je sve novinare i urednike „da odmah prestanu sa skandaloznim, senzacionalističkim, uznemirujućim i sramotnim izveštavanjem o smrti dvogodišnje devojčice iz Bora i da pokažu minimum pijeteta prema žrtvi, kao i obzira i saosećanja sa njenom porodicom”.

„Prenošenjem (tačnih ili izmišljenih) detalja zločina pojedini mediji danas su pogazili sve etičke standarde novinarstva, ali i osnovne norme pristojnosti i ljudskosti.

Komisija za žalbe Saveta za štampu je na poslednjoj sednici iskazala duboku zabrinutost zbog izveštavanja koje je još pre nedelju dana bilo nedopustivo senzacionalističko i nedostojno, ali je danas doseglo novi, neshvatljivi, sunovrat”, piše u saopštenju SZŠ.

Savet za štampu pozivao je i Ministarstvo informisanja i telekomunikacija da odmah reaguje i sankcioniše „medije koji su, verujemo, prekršili i zakonske norme”.

Dvogodišnja devojčica D.I. nestala je prošlog utorka u mestu Banjsko polje. Policijska uprava u Boru odredila je danas zadržavanje dvojici muškaraca zbog sumnje da su devojčicu lišili života i time počinili krivično delo teško ubistvo, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

https://www.cenzolovka.rs/etika/savet-za-stampu-prestanite-sa-sramotnim-izvestavanjem-o-smrti-deteta/

Edited by vememah
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted

Ja sam mislila da je upala u neku usku rupu na tom terenu, pominjali smo i dechaka sa hit i run... Iako su svi navodili na majku ja sam smatrala da nije ok potezati nju zbog onoga shto je bilo u Portugalu... Jedino sam se priznajem od tih tabloidnih stvari ponadala juche konachno za ono sa Bechom, prosto jer mi nije imalo logike da se neko ne bi sam prijavio danima nakon shto ga neko uslika uz prichu o kidnapovanju deteta. koliki god da sam cinik postala nije mi palo na pamet da je zenu policija redovno isterivala iz stanica danima ...

Posted
2 minutes ago, hefaca said:

Karleusi, koja je trazila jedan sat sa majkom, dadnuo bih sad jedan minut. Bio bi dovoljan...

Ne znam sta je taj oblik zivota izjavio(niti zelim), ali mogu da zamislim..ipak, psolednje sto majci treba jeste sekunda sa tim oblikom zivota,i ostalim sljamom, a ne minut

• +1 1
Posted

Na kraju je policija ispala vise nego sposobna i profesionalna, mora se priznati. Vodili su istragu bez nekih konstantnih konferencija, frljanja sa optuzbama, uveravanja u evo samo sto nije reseno da bi kupili vreme. Cak su i uhapsili onog koji je odavao informacije. Ne sumnjam ni da ce naci telo.

Na kraju su svoj deo posteno odradili, iako nije bio nimalo jednostavan slucaj, jer su svi zlocini bez motiva ozbiljna enigma.

• +1 9
Posted
6 minutes ago, Defunctus said:

Na kraju je policija ispala vise nego sposobna i profesionalna, mora se priznati. Vodili su istragu bez nekih konstantnih konferencija, frljanja sa optuzbama, uveravanja u evo samo sto nije reseno da bi kupili vreme. Cak su i uhapsili onog koji je odavao informacije. Ne sumnjam ni da ce naci telo.

Na kraju su svoj deo posteno odradili, iako nije bio nimalo jednostavan slucaj, jer su svi zlocini bez motiva ozbiljna enigma.

Pa sad, onako...https://n1info.rs/vesti/tijana-nestala-pre-skoro-tri-nedelje-potraga-prepustena-porodici/

• +1 1