Nikodije Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, Ted said: tužilaštvo je izašlo sa kavilifikacijom teško ubistvo.....što ukazuje da će to biti kvalifikacija a ne saobraćajna nesreća sa smrtnom posledicom Ok, onda jeste zadavljena. Horor. 1
vememah Posted April 4 Posted April 4 (edited) Kurir, Informer i Blic TV imaju vanredni program. Blic je čak pustio svoj TV strim preko sajta, što mislim da dosad nikad nije činio. Ove dve druge stanice imaju neprekidan strim na sajtu odavno. Tabloidi su već krenuli sa fotografijama osumnjičenih pod naslovom "pogledajte lice monstruma". Edited April 4 by vememah
Djuro Posted April 4 Posted April 4 18 minutes ago, pt 2.0 said: Znam advokate koji to rade u parničnom postupku koji traje godinama, ne pričam napamet. poznajem sigurno +100 srpskih advokata i, priznajem, ne znam niti jednoga koji je spreman finansirati sudski postupak svog potencijalnog klijenta.
FPLS Posted April 4 Posted April 4 Quote Prema poslednjim informacijama, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić, njih dvojica su privedeni i ispitani. Na saslušanju su tvrdili da nemaju nikakve veze sa nestankom devojčice. Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali. Ključni momenat je bio objavljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom rekli: "Jesi li video ovo u Beču, izvukli smo se!", otkriveno je u istrazi. Sta sve lesinari nece iskonstruisati...
duda Posted April 4 Posted April 4 (edited) ako je istina što gmaz piše, a smrtne kazne nema (a što bi, realno, bila nagrada), želim ovom ološu jedan kvalitetan padinska skela™ tretman. Izvinite svi, izgubila sam kontrolu potpuno. Edited April 4 by dùda 1
vememah Posted April 4 Posted April 4 (edited) Izgleda da su majka i otac nestale devojčice Danke tek sad primljeni u stanicu policije, gde im se predočavaju detalji kojima nas od jutros filuju Vučić i tabloidi. Edited April 4 by vememah 6
Dsnake Posted April 4 Posted April 4 7 minutes ago, vememah said: Kurir, Informer i Blic TV imaju vanredni program. Blic je čak pustio svoj TV strim preko sajta, što mislim da dosad nikad nije činio. Ove dve druge stanice imaju neprekidan strim na sajtu odavno. Tabloidi su već krenuli sa fotografijama osumnjičenih pod naslovom "pogledajte lice monstruma". Black mirror distopija :( 1 1
Popular Post Партибрејкер Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Just now, Ted said: neko mu je to dojavio, neko ko je upoznat sa istragom Ma daj, pa ko mu je onda dojavio da je majka guglala "granični prelaz" sat vremena pre/posle nestanka, ili da je navodno brisala pozive? Lik bukvalno izmisli vest koja će imati najviše pregleda, ruku u vatru mogu da stavim. Nema on nikakve granice, baš nikakve, ovo nije verovatno ni blizu onoga na šta je sve spreman. 15
JohnnyD Posted April 4 Posted April 4 13 minutes ago, Nikodije said: Ako pretpostavimo da dete nije zadavljeno, kako će se ovo delo kvalifikovati? Iako je Psiho rekao "ubistvo" zarad efektnosti svog dramskog nastupa, ovo je teška saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom. Kolika je maksimalna kazna za to delo? Ima debelog prostora da se napakuje kazna za "nepruzanje pomoci", skrivanje informacija itd. Mitrovicev sin je od bednih 11 meseci 6 dobio na osnovu bezanja, sto je svakako premalo ali cini 50% kazne.
Paul Gompitz Posted April 4 Posted April 4 1 hour ago, bestia said: Previse.Cesto kad udjes u neke dublje konverzacije polovina ljudi koji imaju decu nisu zasluzili kozu da imaju a ne dete.Covek koji pomisli da bi majka to uradila,negde u podvesti bi on to uradio.Cim pomislja na to.Nazalost po preduzecima ima dosta ljudi koji su nizeg IQ,to su ljudi koju tu rade desetinama godina.Isto ovako cirkaju itd ne prave probleme.Ali kad se desi ovako nesto taj nizak IQ im ne dozvoljava da normalno razmisljaju.Ja u mojoj varosici imam par sa kojima imam kontakt,ne bi oni mrava zgazili..ali mislim da bi u ovakvoj situaciji pojedinci isto reagovali Znam covjeka koji je pijan autom naletio na zenu na pljesackom prelazu i pobjegao. Vozio jos pola sata i otisao u policiju. Pri tom mu je zivot bio u kompletnom haosu, razvod, izasao iz pritvora u kom je bio zbog nekih laznih optuzbi, dugogodisnji alkoholizam itd. Ne postoji to pijanstvo i toliko nizak iq zbog kojih ces dijete ubaciti u gepek i izbaciti na deponiji. Dijete od dve godine koje mirisi i kad se ukaki do grla. Bio je slucaj u Italiji da je covjek iz Bosne skocio u more da spasi tudje dijete i udavio se. Ova dvojica su za leks specijalis. 6
Popular Post Valk Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Koliko me je Beč-hype digao i probudio mi bio nadu, toliko je sad ova tuga još gora kad se ovakav rasplet ukazao. Tabloide ne čitam, pratim ovde na forumu novosti i šta mi muž kaže pošto on pregledava vesti na portalima (gospodar crne hronike). Toliko smeće koje je prosuto po porodici jadne devojčice, pa ja ne znam ko bi to podneo a da ne poludi. Naravno da svi polazimo od sebe, ja poznajem sebe, svog muža, roditelje itd. Svako od nas bi umro za našu decu, jer to je jedini instinkt koji prevazilazi instinkt za samoodržanjem i zaštitom sopstvenog života. Poslednje što sam mislila da je verovatno je da je majka učinila nešto Danki. Ne znam kako je tolikim ljudima ona bila prva meta i predmet opsesije. Priča mi juče sestra, upala joj koleginica slavodobitno sa "gotoOvooo, razrEšeenoo , mAjka je prOdala za 150 iljada evra, u dabogda ih na rak potrOšila blabla ser-ser" - kako znaš, kad su javili - "čitAla moja priiijaaa na Fejsbuku" (ovde mi stvarno fali retard smajli) Treba potvrda psihijatra i dozvola za korišćenje interneta. 19
Ted Posted April 4 Posted April 4 (edited) 8 minutes ago, Партибрејкер said: Ma daj, pa ko mu je onda dojavio da je majka guglala "granični prelaz" sat vremena pre/posle nestanka, ili da je navodno brisala pozive? Lik bukvalno izmisli vest koja će imati najviše pregleda, ruku u vatru mogu da stavim. Nema on nikakve granice, baš nikakve, ovo nije verovatno ni blizu onoga na šta je sve spreman. moguće, nemam ja nikakav dokaz niti sam video da prima poziv od nekoga. ja samo mislim da nije problem DJV, iako je beskrajno odvratan i nemoralan. problem je što će sutra, umesto njega, da se pojavi neki Zoran D. Stević ili Petar Č. Marković i da radi to isto, odnosno da služi kao kanal komunikacije nekome iz režima. DJV je u svom tabloidu ionako najavio da se povlači, da ide na operaciju srca, da su mu doktori zabranili faktički da radi posao koji radi, ako hoće da poživi. to sam juče pročitao u tom njegovom smeću. mislim, moguće je da lik laže i za to, ne znam. Edited April 4 by Ted
Popular Post vememah Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Evo izgleda da su uspeli da se useru još nekom u život. 11
Recommended Posts