Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Ted said:

tužilaštvo je izašlo sa kavilifikacijom teško ubistvo.....što ukazuje da će to biti kvalifikacija a ne saobraćajna nesreća sa smrtnom posledicom

Ok, onda jeste zadavljena. Horor.

• +1 1
Posted

neko mu je to dojavio, neko ko je upoznat sa istragom 

Posted (edited)

Kurir, Informer i Blic TV imaju vanredni program. Blic je čak pustio svoj TV strim preko sajta, što mislim da dosad nikad nije činio. Ove dve druge stanice imaju neprekidan strim na sajtu odavno.

Tabloidi su već krenuli sa fotografijama osumnjičenih pod naslovom "pogledajte lice monstruma".

Edited by vememah
Posted
18 minutes ago, pt 2.0 said:

Znam advokate koji to rade u parničnom postupku koji traje godinama, ne pričam napamet.

poznajem sigurno +100 srpskih advokata i, priznajem, ne znam niti jednoga koji je spreman finansirati sudski postupak svog potencijalnog klijenta.

Posted

Prema poslednjim informacijama, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić, njih dvojica su privedeni i ispitani. Na saslušanju su tvrdili da nemaju nikakve veze sa nestankom devojčice.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali. Ključni momenat je bio objavljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom rekli: "Jesi li video ovo u Beču, izvukli smo se!", otkriveno je u istrazi.

Sta sve lesinari nece iskonstruisati...

Posted (edited)

ako je istina što gmaz piše, a smrtne kazne nema (a što bi, realno, bila nagrada), želim ovom ološu jedan kvalitetan padinska skela™ tretman.

Izvinite svi, izgubila sam kontrolu potpuno.

Edited by dùda
  • +1 1
Posted (edited)

Izgleda da su majka i otac nestale devojčice Danke tek sad primljeni u stanicu policije, gde im se predočavaju detalji kojima nas od jutros filuju Vučić i tabloidi.

Edited by vememah
  • Tužno 6
Posted
7 minutes ago, vememah said:

Kurir, Informer i Blic TV imaju vanredni program. Blic je čak pustio svoj TV strim preko sajta, što mislim da dosad nikad nije činio. Ove dve druge stanice imaju neprekidan strim na sajtu odavno.

Tabloidi su već krenuli sa fotografijama osumnjičenih pod naslovom "pogledajte lice monstruma".

Black mirror distopija :(

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Gašić zakazao KZŠ za 15 h.

• Hvala 1
Posted
13 minutes ago, Nikodije said:

Ako pretpostavimo da dete nije zadavljeno, kako će se ovo delo kvalifikovati? Iako je Psiho rekao "ubistvo" zarad efektnosti svog dramskog nastupa, ovo je teška saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom. Kolika je maksimalna kazna za to delo?

Ima debelog prostora da se napakuje kazna za "nepruzanje pomoci", skrivanje informacija itd. Mitrovicev sin je od bednih 11 meseci 6 dobio na osnovu bezanja, sto je svakako premalo ali cini 50% kazne. 

Posted
1 hour ago, bestia said:

Previse.Cesto kad udjes u neke dublje konverzacije polovina ljudi koji imaju decu nisu zasluzili kozu da imaju a ne dete.Covek koji pomisli da bi majka to uradila,negde u podvesti bi on to uradio.Cim pomislja na to.Nazalost po preduzecima ima dosta ljudi koji su nizeg IQ,to su ljudi koju tu rade desetinama godina.Isto ovako cirkaju itd ne prave probleme.Ali kad se desi ovako nesto taj nizak IQ  im ne dozvoljava da normalno razmisljaju.Ja u mojoj varosici imam par sa kojima imam kontakt,ne bi oni mrava zgazili..ali mislim da bi u ovakvoj situaciji pojedinci isto reagovali

Znam covjeka koji je pijan autom naletio na zenu na pljesackom prelazu i pobjegao.  Vozio jos pola sata i otisao u policiju. Pri tom mu je zivot bio u kompletnom haosu, razvod, izasao iz pritvora u kom je bio zbog nekih laznih optuzbi, dugogodisnji alkoholizam itd.
Ne postoji to pijanstvo i toliko nizak iq zbog kojih ces dijete ubaciti u gepek i izbaciti na deponiji. Dijete od dve godine koje mirisi i kad se ukaki do grla.
Bio je slucaj u Italiji da je covjek iz Bosne skocio u more da spasi tudje dijete i udavio se.

Ova dvojica su za leks specijalis.

• +1 6
Posted (edited)
8 minutes ago, Партибрејкер said:

Ma daj, pa ko mu je onda dojavio da je majka guglala "granični prelaz" sat vremena pre/posle nestanka, ili da je navodno brisala pozive? Lik bukvalno izmisli vest koja će imati najviše pregleda, ruku u vatru mogu da stavim. Nema on nikakve granice, baš nikakve, ovo nije verovatno ni blizu onoga na šta je sve spreman.

moguće, nemam ja nikakav dokaz niti sam video da prima poziv od nekoga. ja samo mislim da nije problem DJV, iako je beskrajno odvratan i nemoralan. problem je što će sutra, umesto njega, da se pojavi neki Zoran D. Stević ili Petar Č. Marković i da radi to isto, odnosno da služi kao kanal komunikacije nekome iz režima.

DJV je u svom tabloidu ionako najavio da se povlači, da ide na operaciju srca, da su mu doktori zabranili faktički da radi posao koji radi, ako hoće da poživi. to sam juče pročitao u tom njegovom smeću. mislim, moguće je da lik laže i za to, ne znam.

Edited by Ted