Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, vememah said: Da, tim pre su malo verovatne tvrdnje da su osumnjičeni dodatno sebi natovarili to što Vučićević govori. Pa da, to je sad tabloidiziranje slučaja da bi se navukla kvalifikacija teškog ubistva i zadovolji bes javnosti
Jesper23 Posted April 4 Posted April 4 (edited) Pet puta pišem i brišem upis. Ljut sam na sve, pa i na sebe, ne znam zašto. Bijes pomješan sa osjećajem bespomoći. Gdje to živimo? Edited April 4 by Jesper23 2
Tsai Posted April 4 Posted April 4 a ovo je izjava vucicevica? ja sam mislio neki pandur. fuj, govno odvratno 1
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 18 minutes ago, Frile said: debelo, debelo preteruješ Da, debelo pretjeruje il se možda samo pogrešno izrazio. Ono što piše je stvarno pretjerivanje i potpuno besmisleno jer su tisuće i tisuće majki hladnokrvno ubile svoju djecu. Samo, jedno je ono što se protezalo ovdje na temi gdje je, ne treba ni to skrivati, dosta nas mislilo da će ispasti da je kriva majka ili netko iz obitelji. Osobno i dalje mislim da mamina tvrdnja da je samo otišla do auta po vode nije istinita jer mi je suludo da se to odvilo u tako kratkom vremenu i da nitko nije ni čuo ni vidio. Da je ona bila odsutna minutu onda bi se ta nesreća dogodila 100 metara od kuće u najgorem slučaju. Međutim, ako govorimo o komentarima po portalima i društvenim mrežama, još ponajviše na profilima od majke i oca - tu čak može djelomično imati i pravo. Jer to su takvi bolesni psihopatski komentari bez i najmanje opreza i ograđivanja, jedno je razgovor u djelomično zatvorenoj zajednici kao što je ova, a i tu smo svi bili jako oprezni u tome kako se izražavamo, a drugo je odlaziti roditeljima na profile i pisat im najodvratnije zamislive stvari. Nekoliko ljudi tamo su doslovno teški bolesnici pa utoliko tko zna šta se i njima nekad motalo po glavi.
Tsai Posted April 4 Posted April 4 Moguce je i da se desilo 100 metara od kuce, moguce je i da je majka videla nesto i percipirala kao otmicu i upala u stanje šoka.
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 Meni nije jasno kako niko u naselju nije video da se nešto desilo, čuo škripu kočnica, udar ili vrisak? Kako policija nije pronašla tragove krvi ili kočenja na asfaltu? 4 1
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 To možda ako nemamo pojma šta je stvarno govorila na policiji, ali nije se nikad spomenulo da bi ona govorila nešto o otmici. U biti i prvi upis na temi mi je bio da je možda zaspala, selo, svjež zrak, dvoje male djece, izmorena i neispavana, možda je još neka veća glupost zbog koje će se tuć po glavi cijeli život, ali moralo je ipak bit više vremena to dijete samo. Iako je to sad i nebitno. Nadam se da će im dvoje djece biti dovoljna snaga da nastave dalje.
Nikodije Posted April 4 Posted April 4 (edited) "Majka je neobičajeno mirna, ne pati dovoljno za detetom" Edited April 4 by Nikodije 6
Popular Post morgana Posted April 4 Popular Post Posted April 4 posebno i naglaseno im jebem mater za pricu o majci kao neobicno mirnoj 22
Malvo Posted April 4 Posted April 4 3 minutes ago, Filozof manijak said: Meni nije jasno kako niko u naselju nije video da se nešto desilo, čuo škripu kočnica, udar ili vrisak? Kako policija nije pronašla tragove krvi ili kočenja na asfaltu? Jedni neće da se mešaju, drugi nisu uradili sve što treba. Ovaj ishod, sa ovom urgencijom i ovim resursima, je morao da se reši za dva-tri dana. 4
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 Pa ovaj drugi dio lako moguće nažalost, a ovo prvo mi je ipak nepojmljivo. To i mene najviše muči. Kako je moguće da nitko nije vidio i čuo (osim ako je dijete puno dalje otišlo) a ovo kad je cijela zemlja okrenuta i prati taj slučaj pa teško mi je pojmit da je netko vidio i šutio. Ali ako ova dvojica mogu bit takvi, može i netko treći :/
bags Posted April 4 Posted April 4 4 minutes ago, Filozof manijak said: Meni nije jasno kako niko u naselju nije video da se nešto desilo, čuo škripu kočnica, udar ili vrisak? Kako policija nije pronašla tragove krvi ili kočenja na asfaltu? Ko ce ga znati. Mozda je bio neki zvuk koji je to prikrio tipa motorka. Ja sam video uzivo kad je zenu na raskrsnici udarilo auto sto je vozilo max. 30 na sat prednjim desnim delom. Slabo se tu sta culo ali verujem da bi bilo smrtonosno za manje dete.
Popular Post pt 2.0 Posted April 4 Popular Post Posted April 4 1 hour ago, Venom said: Inače roditeljima se duguje debelo izvinjenje zbog svega napisanog. Samo gonjenje na procesima dok ne bankrotiraju. I peticija da se promeni visina kazne za uništavanje ljudskih života običnih ljudi iznošenjem neistina. Da, svesna sam da će to onda biti zloupotrebljeno da se gone KRIK i BIRN, ali mi moramo da doakamo tim strvinarima jednom za svagda. 17
Recommended Posts