Mel Posted April 4 Posted April 4 Sve sam mislila ubili su je autom kad su naleteli. Ne ovo nije ni za dozivotnu...
Popular Post radisa Posted April 4 Popular Post Posted April 4 2 minutes ago, vememah said: Vučićevićeve tvrdnje o saznanjima iz istrage: Hide contents - Naleteli su na nju pri velikoj brzini i ubili je na licu mesta. Umesto da pokušaju da pomognu i pozovu policiju, oni su je stavili u gepek i odvezli do deponije. Tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali otpadom da ne bi bila primećena, a zatim su otišli i očistili automobil varikinom da bi uklonili trag krvi - kazao je Vučićević i dodao: - Tek forenzičkom analizom su otkriveni tragovi krvi. Utvrđeno je da krv pripada maloj Danki. Policija je od početka imala indiciju da se nešto ovako desilo. Ove ubice su se u više navrata vraćale do te deponije i dodatno zatrpavale telo devojčice. Grozan zločin, sa predumišljajem. Policija je do dokaza u ovoj istrazi došla forenzičkom analizom tragova krvi. Tek što su otkrili da krv najverovatnije pripada Danki, radnici su uhapšeni i pali na poligrafu. Jedan od njih je potpisao priznanje, drugi se još uvek nećka. Oni će biti najstrožije kažnjeni - rekao je Vučićević. Hide contents Njih dvojica su bili pijani. Oni su se uplašili zato što su pod dejstvom alkohola vozili službeni automobil. Devojčica je bila živa kada su je udarili. Jedan od njih je izašao iz automobila i golim rukama zadavio Danku. Ona je ležala na putu i plakala, a on je bez trunke savesti udavio, ubacio u gepek i posle su je bacili na deponiju. Jedan od njih je rekao da će telo male Danke da iskopa i sakrije u svoje selo koje se nalazi 36 km od Bora. Da će telo da zakopa pored štale, pored stajskog đubriva. Dogovarali su se kako da prikriju tragove. Kao radnici komunalnog preduzeća nisu bili sumnjivi. Psi koji su obučeni su pretražili tu lokaciju, prema detaljima iz istrage, devojčica nije tamo. Pretpostavlja se da je i dalje na deponiji, traga se i dalje za njom. Odvratni nekrofil, jebeš mi sve, ovo nije normalno pričati na ovakav način... Prosto, odgovorni i normalni ljudi to ne pričaju... 17
mraki Posted April 4 Posted April 4 (edited) Nisam pročitao to u spojleru, ali molim vas ne uzimajte to tabloidno najgore smeće kao činjenice. Zna li se gde se na putu to desilo, koliko je udaljeno od kuće gde je nestala? Kako niko na putu nije video tragove krvi, ako već nije čuo niko ništa? Edited April 4 by mraki 2
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 Ako sam najbolje razumeo, policija telo još nije našla?
Mel Posted April 4 Posted April 4 Ja sam u potpunom šoku sad. Ja mogu da shvatim da neko kolima naleti na nekog, komšija je udario nekog bio mrak, pukim slučajem čoveku ništa nije bilo sem lakših povreda... Ali ovo ... Ovo je gore od horora. 1
Dsnake Posted April 4 Posted April 4 Da li ce kazniti i policijske sluzbenike koji su kontaktirali novinare tabloida sa laznim infomacijama i tabloide koji su objavljivali gluposti tipa sta je majka guglala. 2 1
mraki Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, radisa said: Odvratni nekrofil, jebeš mi sve, ovo nije normalno pričati na ovakav način... Prosto, odgovorni i normalni ljudi to ne pričaju... Pritom isti čovek danima vršio hajku na majku i bukvalno izmišljao dokaze “iz telefona”. 8
mraki Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, radisa said: Izjava predsednika, to nema veze sa tabloidnim smećem... DJV valjda, ne predsednik.
vememah Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, Filozof manijak said: Ako sam najbolje razumeo, policija telo još nije našla? Da, tim pre su malo verovatne tvrdnje da su osumnjičeni dodatno sebi natovarili to što Vučićević govori. 1 1
morgana Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, mraki said: Pritom isti čovek danima vršio hajku na majku i bukvalno izmišljao dokaze “iz telefona”. doslovno izmisljao, govno psihopatsko 9
radisa Posted April 4 Posted April 4 Just now, mraki said: DJV valjda, ne predsednik. da, da ispravio sma se.... Svekjedno, govnar odvratni.... 1
Recommended Posts