mraki Posted April 4 Posted April 4 Pretužno. Bilo je nekako i očekivano da neće biti dobar ishod, ali opet je ostajao promil nade… Ipak, bitno da na kraju nije ostalo nerešeno. 8
Ted Posted April 4 Posted April 4 (edited) ovo je sa zvaničnog sajta MUP-a Quote Припадници Министарства унутрашњих послова, након десетодневне опсежне акције, детаљних провера свих трагова и информација ухапсили су С. Ј. (1974) и Д. Д. (1974), обојица из Бора, због сумње да су убили двогодишњу девојчицу Данку Илић. Двојица осумњичених у потпуности су признали извршење овог злочина, а у току је претрага терена у потрази за телом. Полиција наставља интензиван рад на овом случају, о чему ће благовремено обавестити јавност. http://www.mup.gov.rs/wps/portal/sr/aktuelno/saopstenja/2b99f8b1-8857-4d6a-a7a8-f42232e171e9 ovde se navodi da je ubistvo u pitanju Edited April 4 by Ted 1
bestia Posted April 4 Posted April 4 Sto je neko napisao,ajde da je bio jedan covek u kolima pa i da razumem.Ali dvojica...da u sec odluce tako nesto.Panika,pijani ali opet mi je neshvatljivo.Nazalost to su neki tuznici kojima je taj posao sve,cim su oni prvo stavili posao ispred zivota tog deteta.Bila im je bitna njihova sudbina i za to su zasluzili dozivotnu. 4
Popular Post mraki Posted April 4 Popular Post Posted April 4 (edited) Hiljade ljudi je po društvenim mrežama i portalima pisalo kako je majka ubila/prodala dete. Znači, ne pominjalo to kao realnu mogućnost, nego uzimalo kao neupitnu činjenicu, vredjalo i pretilo. Ja nisam siguran da su oni išta normalniji i moralniji od ove dvojice koja su uradila šta su uradila, i da bi u datoj situaciji postupili bolje. Da li sad imaju neki problem sa tim, da im je došlo u glavu? Teško, sutra će hajka na nekog drugog. Puno je bolesnih ljudi svuda oko nas. Edited April 4 by mraki 33
vememah Posted April 4 Posted April 4 (edited) 17 minutes ago, Ted said: ovde se navodi da je ubistvo u pitanju Ako je Vučić rekao "ubili", onda po sistemu "veži konja gde ti gazda kaže" koji on projektuje svuda oko sebe, to ima da stoji i u saopštenju MUP-a nezavisno od dela koje stoji u nalogu za hapšenje. Edited April 4 by vememah 4
bestia Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, mraki said: Hiljade ljudi je po društvenim mrežama i portalima pisalo kako je majka ubila/prodala dete. Znači, ne pominjalo to kao realnu mogućnost, nego uzimalo kao neupitnu činjenicu, vredjalo i pretilo. Ja nisam siguran da su oni išta normalniji i moralniji od ove dvojice koja su uradila šta su uradila, i da bi u datoj situaciji postupili bolje. Mislite da sad imaju neki problem, da im je došlo u glavu? Apsolutno ne, sutra će hajka na nekog drugog. Puno je bolesnog naroda svuda oko nas… Previse.Cesto kad udjes u neke dublje konverzacije polovina ljudi koji imaju decu nisu zasluzili kozu da imaju a ne dete.Covek koji pomisli da bi majka to uradila,negde u podvesti bi on to uradio.Cim pomislja na to.Nazalost po preduzecima ima dosta ljudi koji su nizeg IQ,to su ljudi koju tu rade desetinama godina.Isto ovako cirkaju itd ne prave probleme.Ali kad se desi ovako nesto taj nizak IQ im ne dozvoljava da normalno razmisljaju.Ja u mojoj varosici imam par sa kojima imam kontakt,ne bi oni mrava zgazili..ali mislim da bi u ovakvoj situaciji pojedinci isto reagovali
Popular Post duda Posted April 4 Popular Post Posted April 4 eh da je samo nizak IQ, bolje bi nam bilo, jer u proseku nismo mi ništa gluplji od drugih, ali godine promovisanja beščašća, to uruši moral, izgubi se linija između dobra i zla, moralnog i nemoralnog veliki je problem ovo dugogodišnje trovanje od vrha i sa medija 24/7, velika većina ne shvata koliko će to tek da nas košta 14
Popular Post Frile Posted April 4 Popular Post Posted April 4 3 minutes ago, bestia said: Covek koji pomisli da bi majka to uradila,negde u podvesti bi on to uradio.Cim pomislja na to. debelo, debelo preteruješ 22
radisa Posted April 4 Posted April 4 13 minutes ago, mraki said: Hiljade ljudi je po društvenim mrežama i portalima pisalo kako je majka ubila/prodala dete. Znači, ne pominjalo to kao realnu mogućnost, nego uzimalo kao neupitnu činjenicu, vredjalo i pretilo. Ja nisam siguran da su oni išta normalniji i moralniji od ove dvojice koja su uradila šta su uradila, i da bi u datoj situaciji postupili bolje. Da li sad imaju neki problem sa tim, da im je došlo u glavu? Teško, sutra će hajka na nekog drugog. Puno je bolesnih ljudi svuda oko nas. Medije bolje da i ne pominjem, to je tek… Čakaj sad, sad će da tvrde da je to sve istina, a da su ovu dvojicu podnmetnuli, da su se prijavili da spasu majku jer..., da ovo, da ono... Neće ti sebi tek tako priznati da nisu bili u pravu... 6
mraki Posted April 4 Posted April 4 (edited) 7 minutes ago, bestia said: Previse.Cesto kad udjes u neke dublje konverzacije polovina ljudi koji imaju decu nisu zasluzili kozu da imaju a ne dete.Covek koji pomisli da bi majka to uradila,negde u podvesti bi on to uradio.Cim pomislja na to.Nazalost po preduzecima ima dosta ljudi koji su nizeg IQ,to su ljudi koju tu rade desetinama godina.Isto ovako cirkaju itd ne prave probleme.Ali kad se desi ovako nesto taj nizak IQ im ne dozvoljava da normalno razmisljaju.Ja u mojoj varosici imam par sa kojima imam kontakt,ne bi oni mrava zgazili..ali mislim da bi u ovakvoj situaciji pojedinci isto reagovali Ma ok, bilo je takvih slučajeva, svi su gledali neke serije/filmove ili dokumentarce. Verujem da je svima to negde prošlo kroz glavu kao jedan od mogućih scenarija. Ali uzimati to kao činjenicu bez ijednog dokaza, i vršiti hajku na ljude koji preživljavaju pakao… Edited April 4 by mraki 1
vememah Posted April 4 Posted April 4 Vučićevićeve tvrdnje o saznanjima iz istrage: Spoiler - Naleteli su na nju pri velikoj brzini i ubili je na licu mesta. Umesto da pokušaju da pomognu i pozovu policiju, oni su je stavili u gepek i odvezli do deponije. Tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali otpadom da ne bi bila primećena, a zatim su otišli i očistili automobil varikinom da bi uklonili trag krvi - kazao je Vučićević i dodao: - Tek forenzičkom analizom su otkriveni tragovi krvi. Utvrđeno je da krv pripada maloj Danki. Policija je od početka imala indiciju da se nešto ovako desilo. Ove ubice su se u više navrata vraćale do te deponije i dodatno zatrpavale telo devojčice. Grozan zločin, sa predumišljajem. Policija je do dokaza u ovoj istrazi došla forenzičkom analizom tragova krvi. Tek što su otkrili da krv najverovatnije pripada Danki, radnici su uhapšeni i pali na poligrafu. Jedan od njih je potpisao priznanje, drugi se još uvek nećka. Oni će biti najstrožije kažnjeni - rekao je Vučićević. Spoiler Njih dvojica su bili pijani. Oni su se uplašili zato što su pod dejstvom alkohola vozili službeni automobil. Devojčica je bila živa kada su je udarili. Jedan od njih je izašao iz automobila i golim rukama zadavio Danku. Ona je ležala na putu i plakala, a on je bez trunke savesti udavio, ubacio u gepek i posle su je bacili na deponiju. Jedan od njih je rekao da će telo male Danke da iskopa i sakrije u svoje selo koje se nalazi 36 km od Bora. Da će telo da zakopa pored štale, pored stajskog đubriva. Dogovarali su se kako da prikriju tragove. Kao radnici komunalnog preduzeća nisu bili sumnjivi. Psi koji su obučeni su pretražili tu lokaciju, prema detaljima iz istrage, devojčica nije tamo. Pretpostavlja se da je i dalje na deponiji, traga se i dalje za njom. 1 1
radisa Posted April 4 Posted April 4 3 minutes ago, Frile said: debelo, debelo preteruješ Ma da... Ljudi previše gledaju krimi serije i filmove i onda extrapoliraju nešto što je napravljeno da bude zabava, na stvarni život... Nije život nalik CSI seriji, nimalo... 3
Recommended Posts