Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

Jbg, sa stanovišta društva, nehat kao takav je najpodnošljiviji, makar praćen panikom, izbegavanjem odgovornosti i svim pratećim radnjama.

Ali džaba sve, kad male više nema.

• +1 3
Posted
1 minute ago, bejzbolka said:

Stvarno treba iskulirati od prenosenja tog smeca.

Oni sad hoce da naprave neku suludu teoriju da bi im sudili za teško ubistvo umesto za delo protiv bezbednosti saobraćaja. Napraviće cirkus kao kod ubistva pevačice, na kraju će biti loša optužnica kao i tamo i izvući će se.

A zna se od koga to sve polazi.

Da ne preterujemo.

To su radnici vodovoda iz službenog Punta, neće se izvući.

• +1 1
Posted
1 minute ago, ragasto said:

Da ne preterujemo.

Hm, a ako su članovi partije koji donose dosta glasova? :fantom:

Posted

Suštinsko pitanje je da li je ovo incident ili nije. Idiota ima svuda itd. Meni deluje da je ovde mnogo toga nenormalnog postalo normalno i da time šanse za svinjarije rastu. Možda bi u nekom društvu bile veće šanse da makar jedan od ove dvojice na predlog da se dete baci ovom drugom lupi šamar i kaže da se sabere.

• +1 7
Posted

Jebeni Fijat Panda. Nije dzip u koji se penjes merdevinama. Vidis valjda da dijete sjedi na cesti. Ili da istrcava iz dvorista. Seoski put, nije neki bulevar sa parkiranim autima sa strane pa da se samo stvorila ispred njih.

• +1 3
Posted (edited)
7 minutes ago, radisa said:

Hm, a ako su članovi partije koji donose dosta glasova? :fantom:

Preznojio si me pitanjem...Vučić ih je nazvao monstrumima, pa se nadam da nisu prošli njegovu bezbednosnu proveru.

Edited by ragasto
Posted
1 minute ago, Ted said:

zapravo je ovde vrlo bitno utvrditi da li je dete usmrćeno usled udara kolima, ili je bila živa nakon udara. od toga zavisi kvalifikacija. 

kako god da je bilo, sve okolnosti nakon događaja, prikrivanje, zatrpavanje tela, premeštanje tela i šta god da su radili, takođe vode ka težim kvalifikacijama

To sam ispratio u slučaju Mitrovićevog sina i smrti devojčice na Konjarniku. Ali zapravo ne bi trebalo od toga da zavisi kvalifikacija: oni nisu imali nameru da pomognu, kao ni mali Mitrović. Tim pravničkim, da izvine ova tema, jedenjem govana, se omogućava psihopatama da se izvuku. Oni koji nisu psihopate bi stale da pomognu, znale ili ne kako da pomognu, i svakako ne bi zakopavali tela po deponijama.

Posted
12 minutes ago, ragasto said:

Da ne preterujemo.

Ako bude optužnica kao za pevačicu ništa me ne bi čudilo.

• +1 1
Posted

Aj razumem da postoje ljudi koji nemaju toliko empatije da, umesto pozovu pomoć, voze dete na deponiju. Postoje bolesnici svuda.
Ali koja je verovatnoća da postoje dvojica takvih u istim kolima, u isto vreme? 

• +1 8
Posted
21 minutes ago, Ted said:

The tabloid širi priču da je dete bilo živo posle sudara i da je ubijena nakon toga

Šta ih košta - biće dobro za share što bi rekao onaj s informera.

Posted (edited)
9 minutes ago, spettacollo said:

To sam ispratio u slučaju Mitrovićevog sina i smrti devojčice na Konjarniku. Ali zapravo ne bi trebalo od toga da zavisi kvalifikacija: oni nisu imali nameru da pomognu, kao ni mali Mitrović. Tim pravničkim, da izvine ova tema, jedenjem govana, se omogućava psihopatama da se izvuku. Oni koji nisu psihopate bi stale da pomognu, znale ili ne kako da pomognu, i svakako ne bi zakopavali tela po deponijama.

jedno je ako sam udario nekoga kolima pa je on preminuo usred povreda, drugo je ako sam udario nekog kolima ali on nije preminuo od udarca, pa sam nakon toga bilo kojom svojom radnjom izazvao njegovu smrt (umesto da pozovem hitnu pomoć, odvezem u bolnicu ili preduzmem bilo koju drugu radnju kako smrt ne bi nastupila)

Edited by Ted
  • +1 3
Posted
Just now, Ted said:

jedno je ako sam udario nekoga kolima pa je on preminuo usred povreda, drugo je ako sam udario nekog kolima ali on nije preminuo od udarca, pa sam nakon toga bilo kojom svojom radnjom izazvao njegovu smrt (umesto da pozovem hitnu pomoć, odvezem u bolnicu ili preduzmem bilo koju drugu radnju kaka smrt ne bi nastupila)

Da da, razumeo sam na šta misliš. I dalje smatram da je krivično delo identično, tu gradacije ne može biti. Pa, ako me sećanje ne vara, mali Mitrović nije pobegao jer je video da je devojčica mrtva, on je pobegao jer je udario, bolela ga ona stvar da li je živa ili ne. Ali da ne off-ujem na ovoj temi.