Popular Post LaLinea Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Meni se desilo da mi je zamalo pod tockove podleteo decacic od oko 7 godina, jureci za svojim skejtom. Uspela sam da ga izbegnem, ali sam morala odmah da zaustavim auto, drhtale su mi i noge i ruke, cela sam se tresla, srce mi je lupalo kao da ce da iskoci, i nisam mogla da nastavim da vozim vise od 20 minuta. Nije panika opravdanje za neljudski postupak 18
Malvo Posted April 4 Posted April 4 Nego ćuti selo, nije njihova stvar, da se ne mešaju. Bacili na deponiju... ej bre. Ej. 8 1
de Sisti Posted April 4 Posted April 4 Uzas uzas uzas A bolesnik je naravno morao prvi da javi. Kad pomislis da ne moze bolesnije uvek te iznenadi 3
Popular Post Svemir Zeka Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Koga briga za njega Meni deca plaču na času 12
duda Posted April 4 Posted April 4 4 minutes ago, Malvo said: Nego ćuti selo, nije njihova stvar, da se ne mešaju. Bacili na deponiju... ej bre. Ej. teško mogu da poverujem da bi baš svi ćutali ako se neko plašio da kaže koje je auto video, mogao je da kaže šta je čuo
Popular Post ducca Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Ne znam šta je ljudima u glavama, da ne odnesu dete u hitnu pomoć, možda je još bilo neke nade. Suvozač je verovatno zaostao u razvoju ako je dozvolio da se sakrije/baci telo i da postane saučesnik u ubistvu, način na koji funkcionišu umovi obične raje je ne zabrinjavajući - nego horor, ljudi su sposobni da ubiju nekog i odu kući da ručaju najopuštenije. 25
Kampokei Posted April 4 Posted April 4 Koliko mi je samo zao. Toliko sam gledao sliku tog deteta i navijao za nju. O Vucicu nemojmo danas. A bolje da ne pisem sta trenutno osecam. 2
Mel Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, LaLinea said: Meni se desilo da mi je zamalo pod tockove podleteo decacic od oko 7 godina, jureci za svojim skejtom. Uspela sam da ga izbegnem, ali sam morala odmah da zaustavim auto, drhtale su mi i noge i ruke, cela sam se tresla, srce mi je lupalo kao da ce da iskoci, i nisam mogla da nastavim da vozim vise od 20 minuta. Nije panika opravdanje za neljudski postupak Nije dzabe teorija za ono dete u Francuskoj bila da je neko sluchajno naleteo vozilom pa zatashkao. To se deshava, a to shto si imala takvu reakciju sa detom nije ti vodio racionalni mozak. Ne mogu sad to da objashnjavam, uostalom ni meni niko nekad ne bi mogao da objasni da nisam na svojoj kozi dozivela neke stvari. Mozda ovi ljudi nisu regularni, ali mozda su sasvim prosechni, ne bih donosila zakljuchke, a ne bih se time vishe ni bavila. Kompletna nesreca, jedino slaba uteha roditlejima da je nije neki manijak oteo. 2
arheolog1981 Posted April 4 Posted April 4 (edited) 7 minutes ago, Malvo said: Nego ćuti selo, nije njihova stvar, da se ne mešaju. Bacili na deponiju... ej bre. Ej. Ovi su se izgleda vraćali na deponiju da bolje zatrpaju telo, plus su kiselinom detaljno očistili auto. Baš me briga za pravo, ja se nadam da će ova dvojica smrdibuba omastiti konopac... na koji god način Edited April 4 by arheolog1981 3
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, dùda said: teško mogu da poverujem da bi baš svi ćutali ako se neko plašio da kaže koje je auto video, mogao je da kaže šta je čuo Vjerojatno je ipak istina i ono da je majka bila odsutna nešto duže, a sad jel svjesno ili nesvjesno... ali opet ni meni nije jasno da nitko nije čuo i vidio, nema tu gradske buke, vjerojatno je i trajalo, ovi su isto morali biti u šoku na prvu, sigurno nije bilo da udare dijete i u roku 10 sekundi je spakiraju u gepek i odjure.
ragasto Posted April 4 Posted April 4 (edited) Aha, znači naučili od Belivuka. Edited April 4 by ragasto
Mr.Mxyzptlk Posted April 4 Posted April 4 (edited) mene je lik zveknuo retrovizorom na ulici kad sam bio klinac. i stao odmah, izasao i dozivao me, mozda je i posao za mnom. ja sam od straha nekog otrcao u pm, jer sam se uplasio da sam mu slomio retrozvizor i da cemo placati stetu. bukvalno je par koraka falilo jer sam pretrcavao, da me pokosi skroz, tu pred svima Edited April 4 by Mr.Mxyzptlk
Popular Post Carolostadien Posted April 4 Popular Post Posted April 4 Ma nema tu opravdanja. Čak i da ima za prvu reakciju (iako i tu ne razumijem nikako, još bih shvatio bijeg, ali ne i ovo jer to je već promišljanje) oni danima nastavljaju, a to više nema veze s prvom paničnom reakcijom nego je otvoreno prikrivanje. Prali auto varikinom, odlazili do deponija više puta i dalje zatrpavali, to više nema veze s prvom paničnom reakcijom. 10
Ted Posted April 4 Posted April 4 The tabloid širi priču da je dete bilo živo posle sudara i da je ubijena nakon toga
bejzbolka Posted April 4 Posted April 4 Just now, Ted said: The tabloid širi priču da je dete bilo živo posle sudara i da je ubijena nakon toga Stvarno treba iskulirati od prenosenja tog smeca. Oni sad hoce da naprave neku suludu teoriju da bi im sudili za teško ubistvo umesto za delo protiv bezbednosti saobraćaja. Napraviće cirkus kao kod ubistva pevačice, na kraju će biti loša optužnica kao i tamo i izvući će se. A zna se od koga to sve polazi. 7
Recommended Posts