Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

Teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Maksimum 10 godina. Vučić lupeta gluposti.

• +1 2
Posted
3 minutes ago, Carolostadien said:

Mislim, nije klasično ubojstvo a opet i jest pa i gore.

U neku ruku skoro psihopatski. 

Mogao bih razumjeti prvu paničnu reakciju u kojoj pobjegneš s mjesta događaja. Ali ovo je sto kopalja više. I vjerojatno i jako brzo se odvilo. Da tebi nakon što pogaziš dijete prvo padne na pamet da ga strpaš u gepek i baciš na deponiju to je već teža bolest.

To su panichne reakcije, mislim da nisu predvidive i da se radi po instinktu koji moze biti i ovakav i onakav. Bukvalno se ne bih bavila tim ljudima, nije ni njima super shto su krenuli na posao a zavrshili sa detetom pod tochkovima.

Posted
Just now, Mr.Mxyzptlk said:

zasto jebeno ovaj covek mora sve da objavi, pa i ovo. zasto je toliko govno da mi je znati.

zar nemamo nekoga iz policije, vojske, bolnice, saobracaja ko je dovoljno pametan da kaze dve tri reci za javnost.

zasto ovo govno mora da se petlja u sve jebene stvari u zemlji. jel mora bas sve da se iskoristi u pol svrhe somino raspala

Zato što vaskoliki narod to ocekuje.Tito style.

Posted

Mogu da razumem paničnu reakcuju posle gaženja deteta, ne mogu da razumem nedostatak kajanja i ćutnju na sveopštu potragu i frku koja se digla posle

• +1 2
Posted

Kakav instinkt u prikrivanju zločina, o čemu pričate? 🤕

• +1 1
Posted

Onako usput, između Rusije i Expa.

• +1 1
Posted
Just now, dùda said:

ma kakv bre Tito style, da li možeš da zamisliš da bi Tito tako nešto radio

Ovo može da radi samo jebeni B O L E S N I K :puke:

Podseca na njega,samo jača verzija.

Posted
Just now, dùda said:

ipak treba biti žešće bez savesti pa baciti telo bebe na deponiju

normalan čovek bi prvo zvao hitnu ili bi vozio u hitnu

Ne mora da znachi, niko ne zna kakva ce mu biti primalna reakcija. Mozda su neki kreteni a mozda i neki prilichno prosechni ljudi, to je panika i shta sve ne.

• -1 1
Posted
3 minutes ago, Mel said:

To su panichne reakcije, mislim da nisu predvidive i da se radi po instinktu koji moze biti i ovakav i onakav. Bukvalno se ne bih bavila tim ljudima, nije ni njima super shto su krenuli na posao a zavrshili sa detetom pod tochkovima.

Jeste, donekle bih razumeo to da je vozač bio sam ali njih dvojica su ipak imali dosta veće mogućnosti da donesu ispravnu odluku

• +1 8
Posted

Ma koja primalna reakcija, primalna reakcija je valjda da pomogneš detetu!? Šta su mogli da urade pa da znaju da je odmah mrtva!? Kočenje, udarac, zvuk, ne postoji promil šanse da niko drugi ništa nije čuo.

• +1 9
Posted

Da li sve mora da se pretvori u Vučića, pa i ovo

Nebitan je

• +1 4