Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted (edited)
5 minutes ago, dùda said:

ali ko su ti ljudi ?

dođu neka dva čoveka iz iz čista mira ubiju bebu ?

ništa ne razumem, ako tu uopšte i može nešto da se razume

Meni jedino pada na pamet ono što sam napisao pre par dana, da su je udarili kolima pa odneli da sakriju tragove. :sad:

To je sve moglo da se desi u 2-3 min koliko je majka ostavila samu...

edit

Ted brži. Znači najlogičniji scenario od starta. 

A pola Srbije je bilo ubeđeno do danas da je majka prodala dete. Jebote, jebote, jebote!

Edited by Партибрејкер
  • +1 5
  • Tužno 2
Posted
1 minute ago, Ted said:

inforamcija je da je udareno dete kolima, usmrćeno, prevezeno u gepeku i bačeno na deponiju

To mi je jedino i palo na pamet ,samo je čudno da nema tragova …

• +1 2
Posted

Preužasno, to se baš za onog dečkića u Francuskoj sumnjalo.

Mada otvara onda opet i druga pitanja - to nije moglo u onom kratkom roku koji mama navodi. Pogotovo na selu. Čuo bi se udarac auta jbt.

Mada i to sad manje važno... baš sam se cijelo vrijeme nadao suprotno svoj logici...

• +1 2
Posted
6 minutes ago, Ted said:

sad se prisećam da je juče, jedna od milion vesti, ne znam više ni gde, bila da je policija dovela dva lica u dvorište i da ta lica nešto pokazuju. moguće da su to upravo, ne mogu da napišem ljudi, koji su izvršili ovaj užas. odnosno, da su još juče uhapšeni.

Bila je jos jedna vijest dosta ranije koja jedina nije nikad demantovana, da je jedan od stanovnika u selu u voznji vidio dijete kako samo hoda ulicom i da mu je bilo cudno ali je pomislio da je iz obliznje kuce pa se nije zaustavio da provjeri.

• +1 3
Posted

Naravno on je koristio rec ubice mislim i da jesu ali ne u onom smislu koji je on hteo da postigne...

Nadam se da ce im pri sudjenju biti otezavajuca okolnost sto se cekali ovoliko dugo da priznaju.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, atajlo said:

Jebem li te, živote nepravedni. Detence. Bebica, eeej!!!

Koji bog, koja kosmicka ravnoteza,koja visa sila racionalizuje ovakve stvari…

Da pozelis da izumremo kao vrsta, bar najveci deo

Za govno zvalavo jos ne postoji krug pakla, takodje. A nisam od verujucih…

• +1 2
Posted

Javljaju govnoidi da su radnici vodovoda je slučajno udarili službenim autom i onda je zakopali posle.

• Tužno 1
Posted
1 minute ago, elementary said:

To mi je jedino i palo na pamet ,samo je čudno da nema tragova …

apsolutno je čudno, da nema tragova, da niko ništa nije vide, da se niko ne seća bilo kakavog auta

u pitanju su radnici vodovoda, Fiat Punto

• +1 3
Posted
1 minute ago, morgana said:

ako (i samo ako) je tako nadam se da ce vucicevic crci i da ce ga majka, kad jednom smogne snage, tuziti sto je od nje pravio monstruma 

Samo zamisli to, ne znash a nadash se josh da ti je dete zivo, a slike sa nekim psihopatskim facama i insinuacijama da je majka to uchinila. Nesrecnica...

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

- S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su telo izbacili sa desne strane puta - kaže izvor blizak istrazi.

• Tužno 4
Posted

Detalji iz tabloida:

Spoiler

Kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

- S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta - kaže izvor blizak istrazi.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.
kurir.rs/crna-hronika/4374789/jezivi-detalji-ubistva-danke-ilic-udarili-je-autom-stavili-u-gepek-pa-bacili-na-deponiju