Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 2 minutes ago, dùda said: bože me sačuvaj , zgrožena sam +sam zgrožena za te (a ima ih gomila, tek će se pokazati) nekroprofitere, na čelu sa vrhovnim monstrumom Koliko je to gnjusno. Em mi koliko god sam to i očekivao nažalost suze idu zbog te curice, em mi rastu tlak i bijes na beskonačno da uopće ide to on objavljivat i sad melje i melje o dogovorima u Francuskoj, a ovo kad dođe na red, reći će Bata, fuj koliko odvratno. 3 2
duda Posted April 4 Posted April 4 (edited) 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Samo želim da nije patila. Da može da se menja, dala bih joj svoj život da nastavi, da Danka odraste. Mila mala duša. ja bih je, sad sa 60+ uzela sebi, jebem ti život, koliko ima ljudi koji bi uzeli i voleli to dete Edited April 4 by dùda 3 1
ubibobi Posted April 4 Posted April 4 Ne razumem zbog čega bi ubili dete od dve godine, jedino ako su se uspaničili kao i oni krembili iz makedonije u slučaju nesrećne tinejdžerke koju je namestio rođeni otac, drugog objašnjenja nemam
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 Ja sam bila mala Danka....i menjala bih se da je ona odrasla 3
LaLinea Posted April 4 Posted April 4 Kakav uzas, pitam se kako iko moze da ubije dete. Mukica malena, tuga. S druge strane, nenormalno je i da to saopstava ovaj monstrum, a ne neko iz policije. 6
Ted Posted April 4 Posted April 4 sad se prisećam da je juče, jedna od milion vesti, ne znam više ni gde, bila da je policija dovela dva lica u dvorište i da ta lica nešto pokazuju. moguće da su to upravo, ne mogu da napišem ljudi, koji su izvršili ovaj užas. odnosno, da su još juče uhapšeni. 5 1
duda Posted April 4 Posted April 4 (edited) ali ko su ti ljudi ? dođu neka dva čoveka iz iz čista mira ubiju bebu ? ništa ne razumem, ako tu uopšte i može nešto da se razume Edited April 4 by dùda 2
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 Just now, Ted said: sad se prisećam da je juče, jedna od milion vesti, ne znam više ni gde, bila da je policija dovela dva lica u dvorište i da ta lica nešto pokazuju. moguće da su to upravo, ne mogu da napišem ljudi, koji su izvršili ovaj užas. odnosno, da su još juče uhapšeni. Točno, bilo je tako nešto. Mada i dalje je sve suludo i zvuči nemoguće i opet nešto fali (ako osumnjičeni nisu dio obitelji).
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 1 minute ago, Ted said: ali ona dva krupna oka sa fotografije.....uhhhh.....puko sam Kao idiot gledam te fotografije i ne mogu doć sebi. Općenito mislim da su ljudi kao vrsta govna ali ovo nikad nikad neću moć shvatit. 5
Recommended Posts