April 4, 20241 yr 2 minutes ago, dùda said: bože me sačuvaj , zgrožena sam +sam zgrožena za te (a ima ih gomila, tek će se pokazati) nekroprofitere, na čelu sa vrhovnim monstrumom Koliko je to gnjusno. Em mi koliko god sam to i očekivao nažalost suze idu zbog te curice, em mi rastu tlak i bijes na beskonačno da uopće ide to on objavljivat i sad melje i melje o dogovorima u Francuskoj, a ovo kad dođe na red, reći će Bata, fuj koliko odvratno.
April 4, 20241 yr 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Samo želim da nije patila. Da može da se menja, dala bih joj svoj život da nastavi, da Danka odraste. Mila mala duša. ja bih je, sad sa 60+ uzela sebi, jebem ti život, koliko ima ljudi koji bi uzeli i voleli to dete Edited April 4, 20241 yr by dùda
April 4, 20241 yr Ne razumem zbog čega bi ubili dete od dve godine, jedino ako su se uspaničili kao i oni krembili iz makedonije u slučaju nesrećne tinejdžerke koju je namestio rođeni otac, drugog objašnjenja nemam
April 4, 20241 yr Kakav uzas, pitam se kako iko moze da ubije dete. Mukica malena, tuga. S druge strane, nenormalno je i da to saopstava ovaj monstrum, a ne neko iz policije.
April 4, 20241 yr sad se prisećam da je juče, jedna od milion vesti, ne znam više ni gde, bila da je policija dovela dva lica u dvorište i da ta lica nešto pokazuju. moguće da su to upravo, ne mogu da napišem ljudi, koji su izvršili ovaj užas. odnosno, da su još juče uhapšeni.
April 4, 20241 yr ali ko su ti ljudi ? dođu neka dva čoveka iz iz čista mira ubiju bebu ? ništa ne razumem, ako tu uopšte i može nešto da se razume Edited April 4, 20241 yr by dùda
April 4, 20241 yr Just now, Ted said: sad se prisećam da je juče, jedna od milion vesti, ne znam više ni gde, bila da je policija dovela dva lica u dvorište i da ta lica nešto pokazuju. moguće da su to upravo, ne mogu da napišem ljudi, koji su izvršili ovaj užas. odnosno, da su još juče uhapšeni. Točno, bilo je tako nešto. Mada i dalje je sve suludo i zvuči nemoguće i opet nešto fali (ako osumnjičeni nisu dio obitelji).
April 4, 20241 yr 1 minute ago, Ted said: ali ona dva krupna oka sa fotografije.....uhhhh.....puko sam Kao idiot gledam te fotografije i ne mogu doć sebi. Općenito mislim da su ljudi kao vrsta govna ali ovo nikad nikad neću moć shvatit.