Jump to content

Pronađi me/Amber Alert

Featured Replies

• Popular Post

Jebeni nekrofil,!!!!

• Replies 2.1k
  • Views 199.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meni da je neko rekao pre nego što sam dobila bebe da ću moći da upadnem u sleep-komu na dve sekunde STOJEĆI - mislila bih da me zajebava. Dešavalo mi se da zaspim uz bebu dok smo sami pa se u panici

• Mr.Mxyzptlk
    Mr.Mxyzptlk

zasto jebeno ovaj covek mora sve da objavi, pa i ovo. zasto je toliko govno da mi je znati.   zar nemamo nekoga iz policije, vojske, bolnice, saobracaja ko je dovoljno pametan da kaze dve tr

• Партибрејкер
    Партибрејкер

Šta smo sve imali:   "Majka namerno otišla tamo sama s decom, ko zna šta je htela, sumnjiva je."   "Guglala pre toga granične prelaze, obrisla pozive."   Karleuša kaže  -

Posted Images

2 minutes ago, dùda said:

bože me sačuvaj , zgrožena sam

+sam zgrožena za te (a ima ih gomila, tek će se pokazati) nekroprofitere, na čelu sa vrhovnim monstrumom

Koliko je to gnjusno. 

Em mi koliko god sam to i očekivao nažalost suze idu zbog te curice, em mi rastu tlak i bijes na beskonačno da uopće ide to on objavljivat i sad melje i melje o dogovorima u Francuskoj, a ovo kad dođe na red, reći će Bata, fuj koliko odvratno.

2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Samo želim da nije patila. 

Da može da se menja, dala bih joj svoj život da nastavi, da Danka odraste.

Mila mala duša. 

ja bih je, sad sa 60+ uzela sebi, jebem ti život, koliko ima ljudi koji bi uzeli i voleli to dete

Edited by dùda

Ne razumem zbog čega bi ubili dete od dve godine, jedino ako su se uspaničili kao i oni krembili iz makedonije u slučaju nesrećne tinejdžerke koju je namestio rođeni otac, drugog objašnjenja nemam

Ja sam bila mala Danka....i menjala bih se da je ona odrasla 

Tužno.

Kakav uzas, pitam se kako iko moze da ubije dete. Mukica malena, tuga.
S druge strane, nenormalno je i da to saopstava ovaj monstrum, a ne neko iz policije.

sad se prisećam da je juče, jedna od milion vesti, ne znam više ni gde, bila da je policija dovela dva lica u dvorište i da ta lica nešto pokazuju. moguće da su to upravo, ne mogu da napišem ljudi, koji su izvršili ovaj užas. odnosno, da su još juče uhapšeni.

Dabogda istrunuli živi.

E u pičku lepu materinu.

ali ko su ti ljudi ?

dođu neka dva čoveka iz iz čista mira ubiju bebu ?

ništa ne razumem, ako tu uopšte i može nešto da se razume

Edited by dùda

Just now, Ted said:

sad se prisećam da je juče, jedna od milion vesti, ne znam više ni gde, bila da je policija dovela dva lica u dvorište i da ta lica nešto pokazuju. moguće da su to upravo, ne mogu da napišem ljudi, koji su izvršili ovaj užas. odnosno, da su još juče uhapšeni.

Točno, bilo je tako nešto.

Mada i dalje je sve suludo i zvuči nemoguće i opet nešto fali (ako osumnjičeni nisu dio obitelji).

Jebem li te, živote nepravedni. Detence. Bebica, eeej!!!

ali ona dva krupna oka sa fotografije.....uhhhh.....puko sam

1 minute ago, Ted said:

ali ona dva krupna oka sa fotografije.....uhhhh.....puko sam

Kao idiot gledam te fotografije i ne mogu doć sebi.

Općenito mislim da su ljudi kao vrsta govna ali ovo nikad nikad neću moć shvatit.