Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted (edited)
55 minutes ago, ducca said:

Policajac je policajac, posebno koji završi na prijavnici. Nisu to neke premudre lobanje, da ne budem direktniji.

slažem se.....a ovde nije trebala nikakava mudrost ili iskustvo, nije trebao da rešava slučaj i razmišlja, slučaj je došao kod njega, kucnuo na vrata, identifikovao se i opisao u čemu je probem. sve da lik nije imao pojma o bilo čemu i da ne prati ništa, pretragom interneta je mogao za manje od dva minuta da provali o čemu se radi. da ne kažem da je mogao da kontaktira kolege iz Beča i informiše ih da se pojavilo lice koje izjavljuje to i to i da zatraži proveru

Edited by Ted
Posted (edited)

Jebeni užas. 

(a isto tako bolesno i pod A da to saopćava predsjednik države, a još neusporedivo više pod B da on prvo melje svoje o Macronu i glupostima a "to će Bata posle")

Edited by Carolostadien
  • +1 6
Posted

isuse. uzas.

on javio...

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

Gospode bože......jezivo

• +1 1
Posted

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas na vanrednoj sednici Vlade, koja je počela danas u 10 časova u Palati Srbija, rekao da je policija uhapsila dva lica koja su izvršila ubistvo male Danke.

"Imamo loše vesti za ovo naše dete, policija je uhapsila dva lica koja su izvršila ubistvo male Danke i priznali su ovo delo. I sad ih vode na mesto ubistva... S kakvim monstrumima mi imamo posla", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

:sad:

Posted

Od svih neverovatnih scenarija, ovaj je najgori. 

• +1 6
Posted

evo hoću da crknem bukvalno

pa zašto neko ubija dete ??? 

• Tužno 4
Posted

Jebem ti život i sve, sranje sranje sranje

• Tužno 1
Posted (edited)

Samo želim da nije patila. 

Da može da se menja, dala bih joj svoj život da nastavi, da ta mala Danka odraste.

Mila mala duša. 

Edited by Svemir Zeka
  • Tužno 3
Posted

zašto, zašto, zašto......ja ne mogu da razumem. šta je kome skrivilo nesretno dete.....kakvi neljudi mogu to da urade

očaj

• +1 3
  • Tužno 3