smooth.Op Posted April 4 Posted April 4 Nemojte lupati glavu bzv. Eno predsednik najavio da će biti tri sata na Informer TV u subotu. Zna se gde su prave informacije iz istrage. 1
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 Je, i najavili da će pričat o slučaju tako da ne treba do tada ni pratit portale, sad svima zabrana da nešto razotkriju do subote navečer, informacije samo njemu i onda on otkriva sve pred tv kamerama.
gone fishing Posted April 4 Posted April 4 Koliko vremena je uopšte potrebno softverašims da utvrde da li je fotka prava ili fotošop i gde je snimljena, a tek ovo za obezbeđenje mesta zločina, pa ako to policajci nisu učili u Kamenici, valjda su sto puta videli u filmovima i serijama
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 Da li je prava ili fotošop - minuta. Ovo drugo (gdje je snimljena) je malo kompliciranije.
Ted Posted April 4 Posted April 4 ovo postaje nadrealno Quote "Odmah sam u nedelju otišla u policiju u Velsu i zatražila pomoć, ali su me poslali kući i savetovali da se prijavim policiji u Beču u mom okrugu. U utorak sam otišla u policiju u 21. okrug, tražila sam da mi pomognu i zaštite mene, moje dete i moju majku, samo su me poslali kući. Oni su me samo poslali kući", istakla je Rumunka. Dodala je da je u sredu situacija postala alarmantna jer je njeno lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima. https://www.b92.net/info/hronika/10870/becka-policija-rumunku-sa-snimka-vratila-kuci/vest ako je ovako bilo, onda se žena javila policiji prvo veče, ali je ta informacija prošla neopaženo i nije stigla do policije u Beču, koja u međuvremenu objavljuje nove slike, kreće u potragu i moli javnost za pomoć. odnosno, cela priča je realno mogla da bude zatvorena u nedelju ili ponedeljak ujutru najkasnije. znači, oni su tražili lice koje im se prijavilo faktički odmah 1
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 Pa da, kaos totalni. Pogotovo ovi prvi u Wellsu luđaci. Nekako mi se čini da policijsku postaju u Wellsu vode inspektori Hadžibegić, Jovanović i Horvat. Jer ako su i Hansovi tako šlampavi onda stvarno nek ide sve u onu stvar.
ducca Posted April 4 Posted April 4 Policajac je policajac, posebno koji završi na prijavnici. Nisu to neke premudre lobanje, da ne budem direktniji. 5
Carolostadien Posted April 4 Posted April 4 Septička jama ima prilično alarmantne vijesti, iako zasad ništa prekonkretno.
Mel Posted April 4 Posted April 4 36 minutes ago, Ted said: ovo postaje nadrealno ako je ovako bilo, onda se žena javila policiji prvo veče, ali je ta informacija prošla neopaženo i nije stigla do policije u Beču, koja u međuvremenu objavljuje nove slike, kreće u potragu i moli javnost za pomoć. odnosno, cela priča je realno mogla da bude zatvorena u nedelju ili ponedeljak ujutru najkasnije. znači, oni su tražili lice koje im se prijavilo faktički odmah Ovo je meni fascinantno, prvo nisam verovala da je ono dete Danka, ali poshto nije bilo nekoliko dana nikakve vesti, a logichna reakcija je da odmah sam otrchish u policiju, vec sam pochela da se bash nadam da je to to. A ustvari zena odmah otrchala u policiju i to na dve lokacije. Pa jbt. Naravno slaba shansa da je neko nestalo western dete da bi im tako odmahnuli rukicom da im se sklone sa pauze za kafu.
morgana Posted April 4 Posted April 4 kako se informeru u par sati poklopilo da se ovaj trag krvi nadje taman kad nemaju sta da pisu jer je becka prica zatvorena to je kad imas srece 2 1
Recommended Posts