ragasto Posted April 3 Posted April 3 23 minutes ago, jms_uk said: To je bilo u petak na beogradskom aerodromu na svim onim salterima pasoske kontrole. ETA: i Dunja vec napisala. M'da, u 2024. godini, kada automatski dobijaš kaznu ako voziš auto sa isteklom registracijom jer je gomila kamera progurana i preskupo plaćena, oni štampaju crno bele fotke. Valjda im bar toneri nisu zapekli u štampačima. Meanwhile, na linku sa SMS poruke i dalje nema fotografije, pa onaj ko posumnja da je video devojčicu treba da kopa po sajtovima Kurira, Telegrafa i ostalih uglednih medija. 1
Babu Bhatt Posted April 3 Posted April 3 2 minutes ago, Svemir Zeka said: ...a i granica se prelazi na razne načine. Apsolutno, ali opet kažem, nije maleni rizik sa otetim djetetom. Naravno, ne i nemoguće. 1
189- Posted April 3 Posted April 3 zar nije logicnije da ako su vec resili da prodaju dete, da prodaju ovu jos nerodjenu bebu 1
Patty Lee Posted April 3 Posted April 3 26 minutes ago, Klara said: Ma koja je više poenta tog kopanja oko kuće? Ne sviđa mi se što je prisutna forenzika. Mislim, verovatno po nekoj dužnosti moraju da budu tamo, ali opet... Sa sajta N1 (ovo je bilo u prepodnevnim satima): Reporterka N1 javila je da danas i posle saopštenja bečke policije, nastavljena potraga za devojčicom u Banjskom Polju, na lokaciji gde je viđena poslednji put. Policija je tokom nekoliko sati prečešljavala okolinu kuće u Banjskom Polju. Novinari su videli jedno policijsko vozilo, zatim je došla i marica, pretraživali su okolinu kuće, a zatim i šumu iznad. Oni su, prema rečima reportarke N1, nekoliko puta kružili tim potezom, da bi se nakon nekoliko sati povukli. Došli su onda drugi ljudi u civilu i ponovo počeli da pretražuju taj deo, tako da su novinarske ekipe pomerene niže od kuće. 1
JozoMujica Posted April 3 Posted April 3 33 minutes ago, Klara said: Ne sviđa mi se što je prisutna forenzika. Mislim, verovatno po nekoj dužnosti moraju da budu tamo, ali opet... 31 minutes ago, dùda said: + beskonačno meni je to suludo sa tom forenzikom A tragove bi trebalo da traži ko, kuvari?
radnik Posted April 3 Posted April 3 8 minutes ago, 189- said: zar nije logicnije da ako su vec resili da prodaju dete, da prodaju ovu jos nerodjenu bebu Postoji mogućnost, da dete ima neke razvojne probleme. Spekulisalo se sa nekim spec. pregledom. Pa neko moze da se nosi sa tim, neko ne. Cisto kao opcija, promilska. 4
Carolostadien Posted April 3 Posted April 3 (edited) 15 minutes ago, 189- said: zar nije logicnije da ako su vec resili da prodaju dete, da prodaju ovu jos nerodjenu bebu Onako sad najiskrenije, problem je da je gotovo sve, znači X-1 od X slučajeva je suludo i besmisleno, nešto više nešto manje. Otmica nema nikakvog smisla, prodaja ima strašno malo smisla, to da je tako malo dijete nestalo samo od sebe i doživjelo nesreću unutar minute na selu ima jednako toliko malo smisla, itd. Jedino ono najcrnje od najcrnjeg ima malo više smisla (što ne znači da je sigurno to). Preužasno je, ali smisla u kontekstu događaja - ima. Jer se događa. I jer onda i sve drugo može imati svoje zato. A nitko ne želi da bude to. Da razmišljam realno ni s tom prodajom hrpa stvari se ne uklapa a ni dijete mi ne liči više toliko na Danku na ovim novijim fotografijama. Ali se uvjeravam da je to. Jer svaki put kad vidim sliku tog djeteta smuči mi se cijeli život od same pomisli na nešto drugo. Edited April 3 by Carolostadien 2
Carolostadien Posted April 3 Posted April 3 Onaj najgori od najgorih tabloida koji ne želim ni imenovat ima izjavu susjede koja živi u kući desetak metara dalje, da je bila u dvorištu i sadila jagode u to vrijeme i da nitko nije dozivao malu i nije znala da se išta događa dok nije došla policija.
pt 2.0 Posted April 3 Posted April 3 Taj najgori od najgorih tabloida u svom TV programu emituje reportera iz Beča koji je nezvanično saopštio da su neke osobe privedene na razgovor (ali ne i zadržane) u policiji tamo zbog sumnje da imaju veze sa ovim slučajem, kao i da se u narednih nekoliko sati očekuje hapšenje.
Carolostadien Posted April 3 Posted April 3 Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine ljudima na Blicu: "Sigurno nije sama odšetala, a ako se dogodila otmica/prodaja nije se dogodila u Banjskom Polju".
Klara Posted April 3 Posted April 3 53 minutes ago, JozoMujica said: A tragove bi trebalo da traži ko, kuvari? Čemu podrugljiv ton. Forenzika mi je bila nagoveštaj nečeg drugog u vezi sa iskopavanjem. 1
Paul Gompitz Posted April 3 Posted April 3 Mislim da to dijete u Becu moze biti nestala djevojcica jedino ako je sve namjesteno. I Rumunke i slucajni Srbin koji je sve snimio. 2
mraki Posted April 3 Posted April 3 (edited) 16 minutes ago, Klara said: Forenzika mi je bila nagoveštaj nečeg drugog u vezi sa iskopavanjem. Pritom forenzika nakon što je tuda prošla gomila ljudi, bageri, i palo nekoliko kiša. Ono ne znam, ali ja se stvarno nadam da su neke forenzičke analize uradili isti dan. Edited April 3 by mraki 6
Tsai Posted April 3 Posted April 3 10 minutes ago, Paul Gompitz said: Mislim da to dijete u Becu moze biti nestala djevojcica jedino ako je sve namjesteno. I Rumunke i slucajni Srbin koji je sve snimio. Kako to mislis namesteno?
Patty Lee Posted April 3 Posted April 3 Ja se izvinjavam, wtf is Biro za borbu protiv trgovine ljudima? Je l to neko državno telo ili je poput onog Okanovićevog Komiteta za bezbednost saobraćaja (zvuči mega zvanično, a ono udruženje građana)? 1
Recommended Posts