January 2Jan 2 16 hours ago, bejzbolka said: Jel bi mogle sad neke smene u tužilaštvu i policiji? Ništa, a? Kakve crne smene, ovde su policajci ubili coveka i batinama izvukli priznanja. Za to mora da se ide u zatvor. In other news, pink greskom pozvao coveka koji je rekao istinu uzivo:
March 3Mar 3 Nestala dvogodisnja devojcica u Ubu, danas oko 14h isored zgrade u kojoj je zivela. Sad na RTS, vanredno.
March 3Mar 3 dete od dve godine cuvaju deca koja su prvi i drugi razred, meni je ovo stvarno previse.
March 3Mar 3 Sad i meni stize. Ajd poruke, al prijavljen nestanak u 17, kad je krenuo kajron na rts? U 21? Ovo sa okolnostima nestanka ako je istina je tuga samo po sebi
March 3Mar 3 N1 je objavio na sajtu u 20:52, koliko vidim na brzinu na sajtu naslovi.net, oni su bili prvi. https://n1info.rs/vesti/aktiviran-sistem-pronadji-me-nestala-devojcica-u-ubu/ Edited March 3Mar 3 by vememah
March 3Mar 3 Dosta je neobično da su na pronadjime.mup.gov.rs objavili da je nestala dvogodišnjakinja Dunja visoka oko metar, što je inače prosečna visina deteta od neke 3 i po godine. Edited March 3Mar 3 by vememah
March 3Mar 3 ne znam, meni ta visina ono.. bas neka cudna nebuloza. znam da su se sada [komentari na n1] svi uhvatili te visine i mene nije mrzelo da metrom sebi predocim koliko je zapravo 1 metar visine. devojcica od dve godine 1 metar visine. ok.. inace nikakvu poruku nisam dobio, a vidim da nisam jedini.