December 17, 2024Dec 17 20 minutes ago, Fakundo Sava said: Stigao mi amber na sms isto takođe, pre dva minuta a u spejsu kod bore konja još pre pola sata objavljeno da je dečko pronađen
December 17, 2024Dec 17 2 minutes ago, giuseppe said: Joj bre Živka, spejs kod bore konja pa vidiš da je efikasniji od države
December 17, 2024Dec 17 Meni nije stigao sms, njima to uopšte ne funkcioniše kako treba, jbte. Ali srećna sam što je mali pronađen! <3 Hvala na inormaciji, nisam videla.
December 17, 2024Dec 17 17 hours ago, Klara said: Meni nije stigao sms, njima to uopšte ne funkcioniše kako treba, jbte. Ali srećna sam što je mali pronađen! <3 Hvala na inormaciji, nisam videla. Ja sam mislio da to salju geolokacijski - stigao je meni taj SMS juce na srpski broj, na telefon koji je u romingu ovde (UK).
December 17, 2024Dec 17 Jel to bolje funkcioniše u inostranstvu, ako tamo građanima šalju sms obaveštenja (ne znam)? Vidim u medjima da se potencira kako je dečaka pronašla devojka koja je dobila sms. -_-
December 18, 2024Dec 18 Mislim da u savremenom svetu to funkcionise na posebnom nivou, Wireless Emergency Alerts (WEA): https://www.gov.uk/alerts/how-alerts-work Ili neka slicna tehnologija. Pojavi se poruka na ekranu telefona nevezano za SMS, na svim telefonima odjednom. Kod nas operateri salju poruku na svaki mobilni broj posebno, i onda to bespotrebno dugo traje i plus ne stize recimo strancima koji su kod nas, kako sam razumeo. Zasto ne koriste WEA, pojma nemam, mozda zato sto nema svuda bar 4G, ili treba da se investira u neki dodatni hardver/softver.
December 18, 2024Dec 18 On 17. 12. 2024. at 3:29, slepa živana said: pa vidiš da je efikasniji od države neke stvari su no-no, bora konj se zaobilazi kao da je okužen
December 18, 2024Dec 18 On 17. 12. 2024. at 21:15, jms_uk said: Ja sam mislio da to salju geolokacijski - stigao je meni taj SMS juce na srpski broj, na telefon koji je u romingu ovde (UK). Meni ništa nije stiglo (trenutno sam u romingu u Italiji) Možda je do operatera (ja sam kod Yettela)
December 18, 2024Dec 18 8 minutes ago, dunja said: Možda je do operatera (ja sam kod Yettela) Moguce, moj broj je MTS.
December 31, 2024Dec 31 Popular Post Današnja vest iz Blica Normalno i za očekivati, kad država pokušava da nategne krivicu bez dokaza, zbog rejtinga vrhovne Žvale Quote Apelacija ukinula rešenje o potvrđivanju optužnice za ubistvo Danke Ilić Rešenjem Apelacionog suda Kž2.br.991/2024 od 30.12.2024. godine ukinuto rešenje Višeg suda u Zaječaru Kv.br.117/24 od 06.11.2024. godine o potvrđivanju optužnice Višeg javnog tužioca u Zaječaru Kt.br.16/24 od 24.09.2024. godine, podignute protiv okr. D.D. I drugih, zbog krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu iz čl. 114.st.1.tač.9.u vezi čl.33.KZ i dr - saopšteno je iz Apelacionog suda u Nišu. Još sam da neko odgovara za ubistvo svedoka u policijskoj stanici....