Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

Ne postoji povlacenje iskaza kao procesna radnja. Svaki iskaz koji je dat u skladu sa proceduralnim zahtevima - ovde prisustvo branioca, poučeni o pravima itd može da se upotrebi u postupku. 

Okrivljeni često promene iskaz, pa se to ceni. 

Posted
44 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ne postoji povlacenje iskaza kao procesna radnja. Svaki iskaz koji je dat u skladu sa proceduralnim zahtevima - ovde prisustvo branioca, poučeni o pravima itd može da se upotrebi u postupku. 

Okrivljeni često promene iskaz, pa se to ceni. 

Da, vidi samo kako se Policija Srbije hvalila sta sve ima i kolike ekipe i kakve sve naprave , opremu i udesaje ima. Ima samo batinu, premlatili na smrt jednoga od osumnjicenih, drugi se branio cutanjem i ako nije vec, uskoro ce biti na slobodi.
Gde je to dete, Danka Ilic, niko ne zna.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Naravno da je istinito. Ceo grad bruji da su ljudima napakovali ubistvo i da je brat jednog  optuženih prebijen* do smrti u policijskoj stanici. Istraga je od starta vođena diletantski, i pod pritiskom medijske halabuke i struktura odozgo, policija je morala da nađe krivce

To je ono što su činjenice.

A što se tiče priča o sudbini male Danke koje kolaju gradom, bolje da ih ne prenosim ovde. Svode se na to da se okrivljuju roditelji i ex direktor Vodovoda u Boru. Čuo sam da su roditeljima upućivane pretnje preko društvenih mreža, i da ljudi izbegavaju kontakt sa njima.

* a za ovo očigledno i lako dokazivo ubistvo niko neće odgovarati, naravno.

Edited by Filozof manijak
  • +1 2
Posted

I sve te izmisljotine je mrtav ladan predsednik drzave izjavio u lajvu dok je redovno attention whorisao...

I nikom nista.

• +1 3
  • 2 weeks later...
Posted

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/uhapsen-muskarac-koji-je-na-mrezama-govorio-o-smrti-brata-osumnjicenog-za-ubistvo-danke-ilic-u-policiji/

Privedeni D. S. je i u policiji govorio o smrti Dragijevića. On je još 2. aprila poslao mejl Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) u kojem navodi da je čuo krike iz policijske stanice u Boru, odnosno da nekog tuku.

Povodom ovog je čak i u septembru dao izjavu u policiji, o čemu svedoči i službena beleška.

Savić je tada izjavio da je već govorio o tome, da sve ima u svom telefonu koji mu je, kako je u službenoj belešci naveo, oduzet.

• Tužno 1
Posted

Testiraju vodu pred novi zakon.

• 1 month later...
Posted (edited)

Rezimski mediji ne odustaju. Evo novog clanka sa detaljima tog iznudjenog priznanja u policiji
https://www.blic.rs/vesti/hronika/osumnjiceni-za-dankino-ubistvo-saslusan-4-puta-prvo-do-detalja-opisao-kako-su-ubili/13h8e9f

Ne znam ko moze da poveruje da ljudi koji prethodno nisu imali problema sa zakonom ne samo da su hladnokrvno ubili devojcicu, vec da suvozac koji vozaca zna maksimalno mesec i po preuzima na sebe da ubije devojcicu davljenjem i resi se tela (iako on ne bi bio odgovoran za udarac vozilom).

I da nakon ubistva vozac zove nekog coveka da kupi neki crep i potom i odlazi po taj crep da ga preveze tim sluzbenim vozilom (umesto da ga cisti od tragova koji nikada nisu nadjeni, ili barem sokiran ode kuci). Da sam psa pregazio, mislim da bih odlozio kupovinu crepa za sutra.

Edited by Spooky
  • +1 2