Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

ako ne dodje do ishoda" tesko ubistvo" kako je rekao gospodar svega i svacega samo ce isti doci na tv i odrzati tiradu o tome kako nam je tuzilastvo nikakvo i onda da se ne cudimo zbog toga i toga  i onda nabroji tisuce slucejeva koje je on resio ali nisu imali sudski epilog. 

u medjuvremenu ce se desiti neka gnusnost koju ce dici u medijima na drzavni nivo i sve ce se zaboraviti

• +1 3
Posted

Mislim da su ovi kreteni krenuli autom uzbrdo da bace pogled na snajku  i tako pokrenuli lavinu tragedije 

Posted

Ako te vračare zaista znaju nešto, evo im vreća za udaranje:

• Tužno 1
Posted
2 hours ago, Mel said:

Mislim da samo jedan zna. A taj je krenuo da prica, pa stao, i od tad ne saradjuje.

Khm, onaj čijeg su brata i oca hapsili sarađuje (osim u pogledu tela), a onaj drugi se sad brani ćutanjem.

Posted
2 hours ago, Ayatollah said:

Onog trenutka kada je za ovo dete aktiviran Amber Alert, tog trenutka je ceo slučaj postao politički i od značaja za njega, da nije aktiviran Amber Alert, verovatno bi se o ovome pisalo samo u lokalnoj štampi.  

Baš to. Vučić već godinama ne krije kakvu apsolutnu vlast drži u svom sferama, govori da on gradi bolnice, hapsi zločince, oprema vojsku... A ako je odgovoran za sve dobro, jasno je da će ga javnost smatrati odgovornim i za loše.

Nije ni čudo onda što nesposobnost policije da reši ovaj slučaj najnegativnije utiče na njega, a ne na nekog poručnika, direktora policije ili ministra i sasvim je očekivati da prolaskom 10 dana slučaja o kome priča cela srbija da je postojao pritisak da se slušaj reši kako god, pa kad nisu uspeli napakovati trudnoj majci (a nju nisu smeli mučiti) verovatno naterali ovu dvojicu na priznanje (što duže prolazi a da se telo ne nalazi, sve sam sigurniji da nisu krivi) jer eto nisu znali koga drugoga, a kretanje je svakako davalo osnov sumnje.

A posebno mi nisu jasni ovi koji ne veruju u policijsko maltretiranje, a bukvalno svako ko je prošao kroz sistem vam može posvedočiti da je to još jako često, a ovde smo imali i smrt brata osumnjičenog...

A lažno priznanje se može iznuditi i raznim legalnim tehnikama ispitivanja.

• +1 3
Posted

Jbt, ovde je naš drug, forumaš, koji pri tom svakako ne deluje da je neobrazovan i neinteligentan, prebijen u MUP-u nizašta.

I onda neko ne veruje da prebija srpska policija.

Ne mogu da zamislim šta su ovima radili.

U stvari mogu otprilike jer je jedan već podlegao.

• +1 8
Posted

Hoće li neko iz policije odgovarati za prebijanje i usmrćivanje nedužnog ćoveka? I zašto neće?

Ovaj slučaj svakim danom postaje sve ogavniji. 

Posted
1 hour ago, dùda said:

Jbt, ovde je naš drug, forumaš, koji pri tom svakako ne deluje da je neobrazovan i neinteligentan, prebijen u MUP-u nizašta.

?

Posted
10 minutes ago, JozoMujica said:

?

Renne

• Hvala 2
Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Hoće li neko iz policije odgovarati za prebijanje i usmrćivanje nedužnog ćoveka? I zašto neće?

Ovaj slučaj svakim danom postaje sve ogavniji. 

Ovo je visokoprofilni slučaj, advokati su uključeni u proces, mediji su na sve strane i "njihovi" i "naši". Jajare koriste priliku da prebiju prilikom hapšenja kad nema zastupanja gde mogu da kažu opirao se itd. Čak i za Srbiju bih bio vrlo iznenađen da ga je iko pipnuo. Da su hteli nekog da tuku i izvlače priznanje gde je telo to bi radili sa optuženim za ubistvo

Posted (edited)

Koliko sam razumeo, od srčanog udara je preminuo brat jednog od osumnjičenih prilikom ispitivanja u policiji.

esid: dodao kurzive

Edited by Filozof manijak
Posted

Чак и ако га нису тукли, да смо држава која нисмо, и да та породица може да плати неког адвоката који не би био по службеној дужности, могло би да се потегне колико је начин испитивања и целокупан третман допринео да човек умре истог дана кад је ухапшен, у својој четрдесетој години.

• +1 3
Posted

Нисам присталица теприја завере и желела сам да верујем да ће се у овом случају радити по неким протоколима, а сада мислим да су сва средства дозвољена и да се границе прелазе и да ће тек бити тако. И плаши ме то

• +1 7
Posted
2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Нисам присталица теприја завере и желела сам да верујем да ће се у овом случају радити по неким протоколима, а сада мислим да су сва средства дозвољена и да се границе прелазе и да ће тек бити тако. И плаши ме то

but of course.