Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

ne slažem se

hint- pevačica

• +1 1
Posted (edited)
5 minutes ago, radisa said:

Ja ne mislim da je potpuno fabrikovano, ja mislim da je samo dodat deo o davljenju...

kada bude pronađeno telo, a želim da verujem da hoće.....biće pozat i način izvršenja

Edited by Ted
Posted (edited)

Pronašao sam prvu vest o udaranju kolima.

Ja ne znam kako se ovde ubacuje citat kad se piše sa telefona tako da ću ovako:

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Link: 

https://www.b92.net/info/hronika/10951/mediji-otkrili-ovako-je-danka-ilic-ubijena-ubacena-je-u-gepek/vest

Znači ovo je prva vest. Sat ili dva nakon toga krenula je priča o davljenju i teškom ubistvu. Sami izvucite zaključak šta se tu desilo da tužilaštvo promeni kvalifikaciju.

Edited by bejzbolka
  • +1 2
Posted

Da li se kod nas ispitivanja u policiji snimaju? Zanima me jer je to u Americi na primer standardna procedura. Gledao sam mnogo ispitivanja i uvek je policija vrlo profesionalna bez obzira ko sedi s druge strane... naravno da tome mnogo pomaže što se sve snima

• +1 1
  • Haha 2
Posted
12 minutes ago, Ted said:

ja tebi verujem 100%....ali dugačak je put od toga, do potpunog fabrikovanja ovako komplikovanog scenarija zarad nejasnih motiva

Postoje dva momenta koja ne kapiram ovde, Potpuno su neracionalni U zvaničnoj teoriji ti je momenat pre davljenja, mogli su doći u prvu bolnicu i reći da su udarili dete, nisu čekali policiju nego su je odmah povezli kod doktora. U slučaju da je dete preživelo ništa im se ne bi desilo.

U mojoj teoriji nejasno je zašno ne kažu gde je telo ako devojčica nije udavljena.

Što se tiče fabrikovanja, čoveče, to je najnormalnija stvar u Srbiji.

• +1 4
  • Hvala 1
Posted (edited)
14 minutes ago, bejzbolka said:

Ja ne znam kako se ovde ubacuje citat kad se piše sa telefona 

Kad ti se otvori prozor za pisanje poruke, klik na ikonicu dve kvačice, petu po redu.

Spoiler

IMG-1709.jpg

Edited by Patty Lee
Petu, ne četvrtu… džizs
  • +1 1
Posted
1 minute ago, Patty Lee said:

Kad ti se otvori prozor za pisanje poruke, klik na ikonicu dve kvačice, četvrtu po redu.

Hide contents

IMG-1709.jpg

Hvala ti, ali mislim da je to na kompu. Na telefonu imam manje tih ikonica i nema te za citiranje.

Posted
2 minutes ago, nautilus said:

Postoje dva momenta koja ne kapiram ovde, Potpuno su neracionalni U zvaničnoj teoriji ti je momenat pre davljenja, mogli su doći u prvu bolnicu i reći da su udarili dete, nisu čekali policiju nego su je odmah povezli kod doktora. U slučaju da je dete preživelo ništa im se ne bi desilo.

U mojoj teoriji nejasno je zašno ne kažu gde je telo ako devojčica nije udavljena.

Otac ih je zaustavio i pitao za dijete. Ako su njemu rekli da ju nisu vidili, onda ju ne mogu odvesti u bolnicu nakon sto se osvjestila

• Hvala 1
Posted (edited)
2 minutes ago, bejzbolka said:

Hvala ti, ali mislim da je to na kompu. Na telefonu imam manje tih ikonica i nema te za citiranje.

Okreni telefon u vodoravan položaj tj. pejzažni prikaz, mislim da će se onda pojaviti.

Edited by vememah
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted

@bejzbolka ovo ti pišem s telefona. Ako imaš negde opciju zoom out pomoćiće tj. pojavljivaće se sve više ikonica i meni sad pokazuje samo osnovne. Druga opcija je landscape view, treća ako imaš Request Desktop View.

• Hvala 1
Posted (edited)
9 minutes ago, nautilus said:

Još nejasnije je zašto ne kažu gde je, ako jeste udavljena, s obzirom na to da su navodno sami priznali da je udavljena.

Edited by bejzbolka
Posted (edited)
7 minutes ago, Paul Gompitz said:

Otac ih je zaustavio i pitao za dijete. Ako su njemu rekli da ju nisu vidili, onda ju ne mogu odvesti u bolnicu nakon sto se osvjestila

Ja razumem i paniku i alkohol.Ali oni su ladno mogli da izbace dete bilo gde gde ih niko ne bi video.Mogli su da ga ostave tako u nesvesti,niko ne bi ni znao mozda da je udarena,a ona bi bila ziva i pronadjena.Mozda se ne bi ni zamajavali sta se desilo...mozda bi ostalo nereseno kako je dosla tu.Ali bi bila ziva.Cak i da su produzili nakon udarca sve bi bilo bolje po dete i njih.Oni su u glavi imali neopravdan strah.Mislim ne mogu da razumem kako je ova gora opcija u njihovima glavama bila "realnija"

Edited by bestia
  • +1 2
Posted
11 minutes ago, nautilus said:

Kako je scenu opisala policija je fakat neverovatno: udarili su devojcicu i onda je suvozac istog momenta istrcao iz auta i krenuo da davi dete. Ne znam kakva istreniranost treba da tako rutinski udavis dete.

• +1 4
Posted (edited)
3 minutes ago, Venom said:

Kako je scenu opisala policija je fakat neverovatno: udarili su devojcicu i onda je suvozac istog momenta istrcao iz auta i krenuo da davi dete. Ne znam kakva istreniranost treba da tako rutinski udavis dete.

I kakav je to instinkt, poriv ili šta već da neko na udarac bilo kog pešaka, a pogotovo deteta, praktično bebe reaguje tako što istrčava iz kola i davi je.

Mada postoji i druga, malo manje neverovatna verzija da se probudila, pa je onda udavio. Zanimljivo, obe verzije su iz policije.

Edited by bejzbolka