Jump to content
IGNORED

Pronađi me/Amber Alert

Zaboravan

Recommended Posts

Posted

teorija da policija sve ovo radi da bi udovoljila Vučiću je verovatna koliko i teorija o otimici da bi se dete predalo rođaku/prijatelju koji nema dete a želi da ima

• +1 2
Posted
11 minutes ago, radisa said:

Dok nema tela, nema potvrde da je udavljena, niti bilo kakvog dokaza...

Ovo priznanje će povući pred sudom, i pada optužba za svirepo ubistvo jer za nju nema nikakvog, ni približnog materijalnog dokaza...

Ovo može biti plauzabilno u slučaju da dva majstora iz borskog vodovoda poznaju do tančina pravosudne procedure i procese.

• +1 2
Posted (edited)

šta god ti to značilo, lako mogu da saznaju

Edited by mire
Posted
1 minute ago, Ted said:

teorija da policija sve ovo radi da bi udovoljila Vučiću je verovatna koliko i teorija o otimici da bi se dete predalo rođaku/prijatelju koji nema dete a želi da ima

Zašto ti je teško da poveruješ da je neko dobio naređenje odgore™ da mora da bude određeno krivično delo?

Mislim, znam da si radio u tužilaštvu, ali isto tako znam da živim u SRbiji i znam kako u javnim preduzećima  stvari funkcionišu, pa mi extrapolacija toga na policuju, deluje sasvim logično...

• +1 2
Posted (edited)
3 minutes ago, Filozof manijak said:

Ovo može biti plauzabilno u slučaju da dva majstora iz borskog vodovoda poznaju do tančina pravosudne procedure i procese.

Ako su pričali sa bilokakvima advokatom, to će im reći... I student prava će im to reći, a ne advokat...

Edited by radisa
  • +1 1
Posted

a i gledali smo decu zla  ili kako se već zove

Posted
9 minutes ago, Ted said:

U bar jednom mom slučaju koji je bio dnevna vest policajci su bili oduševljeni što ih je "Avala" pohvalila.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
7 minutes ago, radisa said:

Zašto ti je teško da poveruješ da je neko dobio naređenje odgore™ da mora da bude određeno krivično delo?

Mislim, znam da si radio u tužilaštvu, ali isto tako znam da živim u SRbiji i znam kako u javnim preduzećima  stvari funkcionišu, pa mi extrapolacija toga na policuju, deluje sasvim logično...

zato što to ne funkcioniše na taj način, zato što se ne radi o tzv. "političkom predmetu", zato što niko nema realan interes niti bilu kakvu korist od toga da se u potpunosti izmišlja ovakav scenario, da se troše ogromni resursi i operativa u tako dugačkom periodu, da se uključuje Interpol itd

• +1 5
Posted
Just now, Ted said:

zato što to ne funkcioniše na taj način, zato što se ne radi o tzv. "političkom predmetu", zato što niko nema realan interes niti bilu kakvu korist od toga da se u potpunosti izmišlja ovakav scenario, da se troše ogromni resursi i operativa u tako dugačkom periodu, da se uključuje Interpol itd

Misliš da nema niko realan interes? Zanemaruješ politički interes koji AV može da vidi... To što ti i ja mislimo da to nije politički relevantna stvar, ne znači da AV to isto misli...

• +1 4
Posted
55 minutes ago, Malvo said:

Ljudi po mrežama listom ne veruju ni u šta od ovog. Bukvalno se misli da niko nije umro. Mi smo sjebani vrlo slojevito. 

O da, ko zna šta će se sve izroditi iz ovoga.

Da su odmah ujutru nakon događaja odredili dvojicu u civilu da prate ove počinioce verovatno bi bili uhvaćeni na delu dok premeštaju telo i sve bismo brzo saznali i nikakvih teorija ne bi bilo. A roditelji bi izbegli da ih jeremićka i vučićević optužuju da su sumnjivi i imali bi telo barem da sahrane dete.

Ovako će dobar deo Srbije verovati da ju je neko prodao ili da je ko zna ko udario kolima i gomila drugih teorija...

• +1 2
Posted (edited)
4 minutes ago, nautilus said:

U bar jednom mom slučaju koji je bio dnevna vest policajci su bili oduševljeni što ih je "Avala" pohvalila.

ja tebi verujem 100%....ali dugačak je put od toga, do potpunog fabrikovanja ovako komplikovanog scenarija zarad nejasnih motiva

Edited by Ted
Posted
Just now, Ted said:

ja tebi verujem 100%....ali dugačak je put od toga, do potpunog fabrikovanja ovako komplikovanog scenarija zarad nejasnih motiva

Ja ne mislim da je potpuno fabrikovano, ja mislim da je samo dodat deo o davljenju...

• +1 4
Posted (edited)
4 minutes ago, radisa said:

Misliš da nema niko realan interes? Zanemaruješ politički interes koji AV može da vidi... To što ti i ja mislimo da to nije politički relevantna stvar, ne znači da AV to isto misli...

mislim da predaješ previše značaja AV u ovom konkretnom slučaju

kada bih trebao da stavim pare na neki scenarijo u vezi njega i ovog slučaja, stavio bih pare na to da je jedino tražio da ga redovno izveštavaju šta se dešava i kako teče istraga.....ništa više od toga

Edited by Ted
  • Haha 1