Ted Posted April 7 Posted April 7 teorija da policija sve ovo radi da bi udovoljila Vučiću je verovatna koliko i teorija o otimici da bi se dete predalo rođaku/prijatelju koji nema dete a želi da ima 2
Popular Post mire Posted April 7 Popular Post Posted April 7 (edited) nije teorija, nego praksa da udovoljavaju vučiću Edited April 7 by mire 11
Filozof manijak Posted April 7 Posted April 7 11 minutes ago, radisa said: Dok nema tela, nema potvrde da je udavljena, niti bilo kakvog dokaza... Ovo priznanje će povući pred sudom, i pada optužba za svirepo ubistvo jer za nju nema nikakvog, ni približnog materijalnog dokaza... Ovo može biti plauzabilno u slučaju da dva majstora iz borskog vodovoda poznaju do tančina pravosudne procedure i procese. 2
mire Posted April 7 Posted April 7 (edited) šta god ti to značilo, lako mogu da saznaju Edited April 7 by mire
radisa Posted April 7 Posted April 7 1 minute ago, Ted said: teorija da policija sve ovo radi da bi udovoljila Vučiću je verovatna koliko i teorija o otimici da bi se dete predalo rođaku/prijatelju koji nema dete a želi da ima Zašto ti je teško da poveruješ da je neko dobio naređenje odgore™ da mora da bude određeno krivično delo? Mislim, znam da si radio u tužilaštvu, ali isto tako znam da živim u SRbiji i znam kako u javnim preduzećima stvari funkcionišu, pa mi extrapolacija toga na policuju, deluje sasvim logično... 2
radisa Posted April 7 Posted April 7 (edited) 3 minutes ago, Filozof manijak said: Ovo može biti plauzabilno u slučaju da dva majstora iz borskog vodovoda poznaju do tančina pravosudne procedure i procese. Ako su pričali sa bilokakvima advokatom, to će im reći... I student prava će im to reći, a ne advokat... Edited April 7 by radisa 1
nautilus Posted April 7 Posted April 7 9 minutes ago, Ted said: teorija da policija sve ovo radi da bi udovoljila Vučiću je verovatna koliko i teorija o otimici da bi se dete predalo rođaku/prijatelju koji nema dete a želi da ima U bar jednom mom slučaju koji je bio dnevna vest policajci su bili oduševljeni što ih je "Avala" pohvalila. 1 1
Ted Posted April 7 Posted April 7 7 minutes ago, radisa said: Zašto ti je teško da poveruješ da je neko dobio naređenje odgore™ da mora da bude određeno krivično delo? Mislim, znam da si radio u tužilaštvu, ali isto tako znam da živim u SRbiji i znam kako u javnim preduzećima stvari funkcionišu, pa mi extrapolacija toga na policuju, deluje sasvim logično... zato što to ne funkcioniše na taj način, zato što se ne radi o tzv. "političkom predmetu", zato što niko nema realan interes niti bilu kakvu korist od toga da se u potpunosti izmišlja ovakav scenario, da se troše ogromni resursi i operativa u tako dugačkom periodu, da se uključuje Interpol itd 5
Popular Post Uskebasi Posted April 7 Popular Post Posted April 7 Ali jedan od njih je u prisustvu advokata priznao tesko ubistvo. I to je priznao onaj koji nije vozio i koji bi u slučaju da je dete stradalo od udarca autom odgovarao za neko lakse delo. Priznao teško ubistvo, ali šeta policiju na 20 lokacija gde je navodno telo, čak i kad mu uhapse oca i brata, pa čak i kad brat umre u pokušaju da locira telo koje su oni sakrili. Ništa od ovoga nema logike i za to je kriva policija i država koji amaterski i kaubojski rade svoj posao. Tako da su za svaku teoriju zavere koju budemo čuli ovih dana isključivo oni krivi, jer svaka ta teorija ima mnogo više smisla nego trenutno važeća zvanična verzija koju ova ekipa prodaje. 19 4
radisa Posted April 7 Posted April 7 Just now, Ted said: zato što to ne funkcioniše na taj način, zato što se ne radi o tzv. "političkom predmetu", zato što niko nema realan interes niti bilu kakvu korist od toga da se u potpunosti izmišlja ovakav scenario, da se troše ogromni resursi i operativa u tako dugačkom periodu, da se uključuje Interpol itd Misliš da nema niko realan interes? Zanemaruješ politički interes koji AV može da vidi... To što ti i ja mislimo da to nije politički relevantna stvar, ne znači da AV to isto misli... 4
Партибрејкер Posted April 7 Posted April 7 55 minutes ago, Malvo said: Ljudi po mrežama listom ne veruju ni u šta od ovog. Bukvalno se misli da niko nije umro. Mi smo sjebani vrlo slojevito. O da, ko zna šta će se sve izroditi iz ovoga. Da su odmah ujutru nakon događaja odredili dvojicu u civilu da prate ove počinioce verovatno bi bili uhvaćeni na delu dok premeštaju telo i sve bismo brzo saznali i nikakvih teorija ne bi bilo. A roditelji bi izbegli da ih jeremićka i vučićević optužuju da su sumnjivi i imali bi telo barem da sahrane dete. Ovako će dobar deo Srbije verovati da ju je neko prodao ili da je ko zna ko udario kolima i gomila drugih teorija... 2
Ted Posted April 7 Posted April 7 (edited) 4 minutes ago, nautilus said: U bar jednom mom slučaju koji je bio dnevna vest policajci su bili oduševljeni što ih je "Avala" pohvalila. ja tebi verujem 100%....ali dugačak je put od toga, do potpunog fabrikovanja ovako komplikovanog scenarija zarad nejasnih motiva Edited April 7 by Ted
radisa Posted April 7 Posted April 7 Just now, Ted said: ja tebi verujem 100%....ali dugačak je put od toga, do potpunog fabrikovanja ovako komplikovanog scenarija zarad nejasnih motiva Ja ne mislim da je potpuno fabrikovano, ja mislim da je samo dodat deo o davljenju... 4
Ted Posted April 7 Posted April 7 (edited) 4 minutes ago, radisa said: Misliš da nema niko realan interes? Zanemaruješ politički interes koji AV može da vidi... To što ti i ja mislimo da to nije politički relevantna stvar, ne znači da AV to isto misli... mislim da predaješ previše značaja AV u ovom konkretnom slučaju kada bih trebao da stavim pare na neki scenarijo u vezi njega i ovog slučaja, stavio bih pare na to da je jedino tražio da ga redovno izveštavaju šta se dešava i kako teče istraga.....ništa više od toga Edited April 7 by Ted 1
Recommended Posts