Eleniko Posted June 15 Author Posted June 15 3 hours ago, Milošica said: Kakav hladan tuš poslednja tri posta gluposti, prvo zašto bi pričao sa muškarcima - sem u baru kao i bilo gde - drugo i bitnije, devojke su super easy going sem ako se ne predstaviš kao totalno peđa gnjatić type debil i ostaneš u okvirima prirodne komunikacije. danas sam jednu devojku na ulici edukovao da ima psa grčke rase kokoni a da ona nije znala, pritom sam joj prišao bez ideje da je ruskinja.
Caligula Posted June 15 Posted June 15 2 hours ago, Ras said: @Caligulapitanje i za tebe. Da li na otežan način dolaziš do ruskih filmova, nakon što je izbio rat u Ukrajini? Ne pratim rusku kinematografiju jer sam lenj - paradoksalno, jer Tarkovski ne za mene najveci filmski genije.
Milošica Posted June 15 Posted June 15 3 minutes ago, Caligula said: Ne pratim rusku kinematografiju jer sam lenj - paradoksalno, jer Tarkovski ne za mene najveci filmski genije. I Dostojevski je za tebe najveći pisac, ako se dobro sećam one večeri kad smo se oljuštili od alkohola a ti mi pričao o Miškinu. 1
Caligula Posted June 15 Posted June 15 46 minutes ago, Milošica said: I Dostojevski je za tebe najveći pisac, ako se dobro sećam one večeri kad smo se oljuštili od alkohola a ti mi pričao o Miškinu. Takoe Rusi su moja duhovna braca A odmah za njima latinoamerikanci 2
Caligula Posted June 15 Posted June 15 btw sad na ulici video ruskinju sa slobodnim sisama, znao sam da je ruskinja jos sa trideset metara. Dva rusa i ona - crna, mala, lepa, u beloj letnjoj haljini. Koga interesuju ruske palacinke, otvoren je lokal na zemunskoj pijaci. Ne smem da svratim tamo, komiracu se od secera.
Milošica Posted June 15 Posted June 15 Just now, Caligula said: btw sad na ulici video ruskinju sa slobodnim sisama, znao sam da je ruskinja jos sa trideset metara. Dva rusa i ona - crna, mala, lepa, u beloj letnjoj haljini. Koga interesuju ruske palacinke, otvoren je lokal na zemunskoj pijaci. Ne smem da svratim tamo, komiracu se od secera. Jel ovo neka šifra? 1
Caligula Posted June 15 Posted June 15 (edited) 2 minutes ago, Milošica said: Jel ovo neka šifra? Tako pise na radnji bro. A tamo galete, debele palacinke, sirupi i razne nezdrave djakonije Evo linak https://www.google.com/search?client=firefox-b-m&sca_esv=68f81806ac2eb1bf&q=Ruske Palacinke&ludocid=17103560791677399675&ibp=gwp%3B0%2C7&lsig=AB86z5UbpLQl8AuUCPMguum8zMqZ&kgs=e9a1f9a3c2478f96&shndl=-1&shem=lrnolc%2Clsp%2Cssim&source=sh%2Fx%2Floc%2Fact%2Fm1%2F2 Edited June 15 by Caligula 1
Milošica Posted June 15 Posted June 15 Just now, Caligula said: Tako pise na radnji bro. A tamo galete, debele palacinke, sirupi i razne nezdrave djakonije Znači, što bi rekli, za svakog po nešto
banecare1 Posted June 15 Posted June 15 4 hours ago, April said: @banecare1 Bane, koliko sami prosečni Rusi gledaju svoje režisere poput Zjaginceva, Sokurova ili Kire Kovalenko i da li postoje problemi u filmskoj distribuciji njihovih radova? no idea , ja sam otisao iz moskve pre 18 godina. cesto sam tamo, ali se nisam doticao te teme 1
April Posted June 15 Posted June 15 11 hours ago, Eleniko said: na zalasku provoda na pljesku kod krojača na bulevaru i dok smo izjedali vrhunsku gurmansku spazih s leđa devojku koja skromno čeka da joj se ispeče narudžbina. mogla bi biti šta god, nikakva upadljivost, standardna obična garderoba trenutka - gore neki tesni top, pa ove farmerke što sve žene nose Iskusno, iskusno, prvi test su farmerke - tu nema laži, nema prevare. Sise su za balavce 1 1
banecare1 Posted June 18 Posted June 18 nisu ruskinje, verujem da mogu da prodju na ovoj temi i ukrajinke salju mi materijalne koji dokazuju da se revnosno spremaju uci u interakciju sa lokalcima 1
Caligula Posted June 22 Posted June 22 Evo za @Eleniko ruskinja s receptima https://www.instagram.com/arina__ch/reels/ 1 1 1
Recommended Posts