June 15, 2024Jun 15 Author 3 hours ago, Milošica said: Kakav hladan tuš poslednja tri posta gluposti, prvo zašto bi pričao sa muškarcima - sem u baru kao i bilo gde - drugo i bitnije, devojke su super easy going sem ako se ne predstaviš kao totalno peđa gnjatić type debil i ostaneš u okvirima prirodne komunikacije. danas sam jednu devojku na ulici edukovao da ima psa grčke rase kokoni a da ona nije znala, pritom sam joj prišao bez ideje da je ruskinja.
June 15, 2024Jun 15 2 hours ago, Ras said: @Caligulapitanje i za tebe. Da li na otežan način dolaziš do ruskih filmova, nakon što je izbio rat u Ukrajini? Ne pratim rusku kinematografiju jer sam lenj - paradoksalno, jer Tarkovski ne za mene najveci filmski genije.
June 15, 2024Jun 15 3 minutes ago, Caligula said: Ne pratim rusku kinematografiju jer sam lenj - paradoksalno, jer Tarkovski ne za mene najveci filmski genije. I Dostojevski je za tebe najveći pisac, ako se dobro sećam one večeri kad smo se oljuštili od alkohola a ti mi pričao o Miškinu.
June 15, 2024Jun 15 46 minutes ago, Milošica said: I Dostojevski je za tebe najveći pisac, ako se dobro sećam one večeri kad smo se oljuštili od alkohola a ti mi pričao o Miškinu. Takoe Rusi su moja duhovna braca A odmah za njima latinoamerikanci
June 15, 2024Jun 15 btw sad na ulici video ruskinju sa slobodnim sisama, znao sam da je ruskinja jos sa trideset metara. Dva rusa i ona - crna, mala, lepa, u beloj letnjoj haljini. Koga interesuju ruske palacinke, otvoren je lokal na zemunskoj pijaci. Ne smem da svratim tamo, komiracu se od secera.
June 15, 2024Jun 15 Just now, Caligula said: btw sad na ulici video ruskinju sa slobodnim sisama, znao sam da je ruskinja jos sa trideset metara. Dva rusa i ona - crna, mala, lepa, u beloj letnjoj haljini. Koga interesuju ruske palacinke, otvoren je lokal na zemunskoj pijaci. Ne smem da svratim tamo, komiracu se od secera. Jel ovo neka šifra?
June 15, 2024Jun 15 2 minutes ago, Milošica said: Jel ovo neka šifra? Tako pise na radnji bro. A tamo galete, debele palacinke, sirupi i razne nezdrave djakonije Evo linak https://www.google.com/search?client=firefox-b-m&sca_esv=68f81806ac2eb1bf&q=Ruske Palacinke&ludocid=17103560791677399675&ibp=gwp%3B0%2C7&lsig=AB86z5UbpLQl8AuUCPMguum8zMqZ&kgs=e9a1f9a3c2478f96&shndl=-1&shem=lrnolc%2Clsp%2Cssim&source=sh%2Fx%2Floc%2Fact%2Fm1%2F2 Edited June 15, 2024Jun 15 by Caligula
June 15, 2024Jun 15 Just now, Caligula said: Tako pise na radnji bro. A tamo galete, debele palacinke, sirupi i razne nezdrave djakonije Znači, što bi rekli, za svakog po nešto
June 15, 2024Jun 15 4 hours ago, April said: @banecare1 Bane, koliko sami prosečni Rusi gledaju svoje režisere poput Zjaginceva, Sokurova ili Kire Kovalenko i da li postoje problemi u filmskoj distribuciji njihovih radova? no idea , ja sam otisao iz moskve pre 18 godina. cesto sam tamo, ali se nisam doticao te teme
June 15, 2024Jun 15 11 hours ago, Eleniko said: na zalasku provoda na pljesku kod krojača na bulevaru i dok smo izjedali vrhunsku gurmansku spazih s leđa devojku koja skromno čeka da joj se ispeče narudžbina. mogla bi biti šta god, nikakva upadljivost, standardna obična garderoba trenutka - gore neki tesni top, pa ove farmerke što sve žene nose Iskusno, iskusno, prvi test su farmerke - tu nema laži, nema prevare. Sise su za balavce
June 18, 2024Jun 18 nisu ruskinje, verujem da mogu da prodju na ovoj temi i ukrajinke salju mi materijalne koji dokazuju da se revnosno spremaju uci u interakciju sa lokalcima