harper lee Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 (edited) 15 minutes ago, Nikodije said: Mislim da bi cena stadiona u Leskovcu trebalo da bude bliža Aradu nego stadionu York community Trebalo bi. Ja ti samo kazem da ideja da cena stadiona moze da se racuna po stolici kao neka srednja vrednost nema smisla. Dovoljno je da je Arad gradio na zemlji koja je njihovo vlasnistvo pa da cena bude mnogo niza u odnosu na neki susedni klub koji bi morao prvo da plati zemljiste i dobije sve dozvole za gradnju. Nije ni bitno na kraju krajeva, ko moze da poveruje da se u neku gradnju u Srbiji niko nije ugradio taj verovatno veruje i u Deda Mraza. Edited August 25, 2023 by harper
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 naravno, al ako staviš jebene termalne senzore za otvaranje vrata umesto kvake, pa neki drvoseča to raspizdi jer mu se nije otvorilo onda si u problemu jer senzor nije 20€ ko kvaka nego 2000€ i to će zameniti nikada, pa će neko da dođe na ideju daj da skinemo ta vrata kad ne radi brava pa na čairu su sjebali travu posle godinu dana jer je neki atletičar kopljem raspizdio po onoj prskalici pa 1/3 nisu mogli automatski da zalivaju tu bukvalno može da se dogodi ono što ti ni u najluđem magnovenju ne padne na pamet 1 1
Ted Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 28 minutes ago, Nikodije said: Pa rekao je da će da angažuje strance da vode te stadione "jer mi ne umemo" aha, dva će da vode bosanski srbi a reći crnogorac 4
omiljeni Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 20 minutes ago, Nikodije said: Mislim da bi cena stadiona u Leskovcu trebalo da bude bliža Aradu nego stadionu York community unutar tog York stadiona ima i 25m bazen sa 6 traka, hala za košarku, dom zdravlja, biblioteka itd itd
Nevernik Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: srpski fudbal u slici, bez reči Šesta Zvezdina Zvezda Podanički/ulizivački osmeh ovog Kešelja treba staviti u udžbenike, da uče buduće generacije kakvo je bilo stanje duha u Srbiji tokom zlatnog doba. 4
Popular Post MeanM@ Posted August 25, 2023 Popular Post Posted August 25, 2023 Kolko je tuzna i jeziva ova slika 10
Constantin Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Samo da potsetim...u Milanovcu stadion 4500 mesta 3 miliona.
James Marshall Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 ovo neka aluzija ne ove elektroradove što mu jarani rade već godinama
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 mislim da je ovo logo “četnici sever”
Nikodije Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 1 hour ago, Constantin said: Samo da potsetim...u Milanovcu stadion 4500 mesta 3 miliona. E da, samo što mislim da ipak ima manje mesta. To je super stadiončić i uzoran sportski kolektiv.
zikaPantelej Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 (edited) Da citiram vođu sa obilaska Leskovačkog stadiona: "Dubočica treba da pojača upravu da bi napala superligu" "Niškom Radničkom treba više da se pomogne i stadion Čair može da počne da se gradi maja-marta iduće godine" Prevedeno kako sam ga ja skapirao: Tončev da "pojača" Dubočicu, u Radnički da dodje neki "renomirani" biznismen tipa Zvonko Veselinović, i gradnja onda može i da počne Edited August 26, 2023 by zikaPantelej
DCI Banks Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 (edited) 12 hours ago, Nevernik said: Šesta Zvezdina Zvezda Podanički/ulizivački osmeh ovog Kešelja treba staviti u udžbenike, da uče buduće generacije kakvo je bilo stanje duha u Srbiji tokom zlatnog doba. Jezivo. Apsolutno jezivo. Hajde razumem Dzajica ali zasto ovo treba Piksiju hbtt ne znamm... Edited August 26, 2023 by DCI Banks 2
fandorin Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Kad smo već kod stadiona, juče na krovu publika na jednoj tribini i na jednoj trećini druge, ostatak zatvoren zbog bezbednosti. I tako je od kada su ga napravili, koja je poenta? Od 5 stadiona koji su napravljeni u poslednjih 10 godina, 3 su neupotrebljiva. 1
Nikodije Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Da li uopšte imamo primer stadiona na svetu koji je izgrađen na krovu bilo čega? Verovatno iz opravdanih razloga to nije nikome palo na pamet.
Recommended Posts