sigurnost Posted April 2 Posted April 2 6 hours ago, Nikodije said: Prethodno je ta ista država iz Partizana iznela stotine miliona A bila im dobra država dok su se hranili u diplomatskom magacinu, a narod gutao riblji zejtin!
Ted Posted April 2 Posted April 2 3 hours ago, Nikodije said: 39-20 treba da okrenete na simboličnih 12-44
Nikodije Posted April 2 Posted April 2 1 minute ago, Ted said: treba da okrenete na simboličnih 12-44 Dobićemo vas 112:57
Leia Posted April 2 Posted April 2 Prebrojte se stvarno koliko vas ima zvezdaša vs. partizanovaca pa mi dostavite listu, sad i mene kopka 3 1
copkillah Posted April 2 Posted April 2 Just now, Leia said: Prebrojte se stvarno koliko vas ima zvezdaša vs. partizanovaca pa mi dostavite listu, sad i mene kopka oni su kvantitet, mi smo kvalitet 2 2
Lancia Posted April 2 Posted April 2 1 minute ago, Leia said: Prebrojte se stvarno koliko vas ima zvezdaša vs. partizanovaca pa mi dostavite listu, sad i mene kopka Ja navijam za Graficar, kako to prolazi kod vas?¿
Ted Posted April 2 Posted April 2 2 minutes ago, Nikodije said: Dobićemo vas 112:57 nas nema 112 ovde.....ne odlikujemo se brojnošću, već vanrednim kvalitetom 3 2
Leia Posted April 2 Posted April 2 Just now, Lancia said: Ja navijam za Graficar, kako to prolazi kod vas?¿ To su neki umetnici? Može, to je moja raja 1 1
Leia Posted April 2 Posted April 2 29 minutes ago, copkillah said: oni su kvantitet, mi smo kvalitet Ladno ću da napravim Excell tabelu i da vas udavim statistikama, profi moderacija borg propo 1 3
Nikodije Posted April 2 Posted April 2 1 minute ago, Leia said: Ladno ću da napravim Excell tabelu Ciganka, znao sam (Ne pitaj da ti objasnim, it's complicated) 6
Leia Posted April 2 Posted April 2 1 minute ago, Nikodije said: Ciganka, znao sam (Ne pitaj da ti objasnim, it's complicated) Slutim 🦆📐 , slutnja nada itd.
kud u maglu Simoviću Posted April 2 Posted April 2 17 minutes ago, Lancia said: Ja navijam za Graficar, kako to prolazi kod vas?¿ 1 7 1
Recommended Posts