warp Posted February 11 Posted February 11 Oglasio se i Savo (nije Milošević) https://n1info.rs/vesti/savo-manojlovic-kriminalna-izjava-terzica-o-rusenju-stadiona-rajko-mitic-zbog-gradjevinskog-zemljista/
kud u maglu Simoviću Posted February 11 Posted February 11 10 minutes ago, Milošica said: Savo redovan u Areni kad igra KKP, tako da me ne čudi savo sedi pored mene pa sam ga istrolovao to je bio inicijalni povod za kačenje onog terzinog bulažnjenja, samo ga izgleda ne pratim dovoljno pa sam pomislio da savo receriše na tu izjavu 2
Eleniko Posted February 11 Posted February 11 uvek je dirljivo videti glodarske vedete tipa sava ili ne daj bože grbovića pavla zabrinute za to da li će ciganji imati gde da pikaju fucu kaže li šta marijan rističević
Tresko Posted February 11 Posted February 11 3 hours ago, napadaj said: Kolko bi bilo dobro da Ultra kop doo i Brigate doo ruše sopstveni stadion. Još bolje da se sruši, da se pokrije zemljom i da se pospe solju.
copkillah Posted February 11 Posted February 11 52 minutes ago, Eleniko said: uvek je dirljivo videti glodarske vedete tipa sava ili ne daj bože grbovića pavla zabrinute za to da li će ciganji imati gde da pikaju fucu kaže li šta marijan rističević Super što si ga pomenuo, možemo da podelimo posao, ti prati njega, a mi ćemo gorepomenute vedete, može?
Ted Posted February 12 Posted February 12 10 hours ago, warp said: Oglasio se i Savo (nije Milošević) https://n1info.rs/vesti/savo-manojlovic-kriminalna-izjava-terzica-o-rusenju-stadiona-rajko-mitic-zbog-gradjevinskog-zemljista/ Surčin trenutno ima status koji garaža ili ostava ima za veliki broj domaćinstava. mesto na kome se skladište stvari sa kojima, u datom trenutku, nemaš pojma gde bi (razne sprave za vežbanje koje po pravilu kupuju ljudi koji nikada neće vežbati ništa, aparat za pomfrit bez ulja, tosteri, tiganji, escajg, višak pločica, ostatak farbe, sanke, bicikl, trotinet, isl). na višem nivou tu su sada stadioni, sajmovi, a videćemo šta budućnost donosi. inače je tačno da je Beograd pred katastrofom. to postaje grad koji je zagađen, prenaseljen i preskup, regionalni centar za privlačenje najgoreg investitorskog šljama. jednom, kad svi skakavci dođu i prođu, ostaće samo zgarište i spomenik tragedije. 7
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted February 12 Popular Post Posted February 12 službatm se izvinjava 11
Tresko Posted February 12 Posted February 12 To je trebalo da bude srušeno kao divlja gradnja, još odavno. 3 1 1
napadaj Posted February 12 Posted February 12 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: službatm se izvinjava Kolko su ludi cigani 4
levi Posted February 12 Posted February 12 rekao je da hoće da prave Surčinelo kod aerodroma, a ne stadion 1
Nikodije Posted February 13 Posted February 13 https://www.danas.rs/dijalog/navijaci-zvezde-prozivaju-drzavu-zbog-kosova/ 3
kud u maglu Simoviću Posted February 13 Posted February 13 Quote Dirigent Zvezdan Terzić najpre je uspešno otkupio prava na repertoar u kome je bilo njegovo ime, a potom i ono drugo ime – mnogo bitnije. highlight mada mislim da drugo ime nije zvedan otkupljivao 2
Recommended Posts