Constantin Posted January 23 Posted January 23 1 hour ago, Nikodije said: I Novi Pazar. Za NP mogu da razumem zašto ne podleže preporukama državnog vrha, ali za Radnički i Napredak mi nije jasno. Slabo pratiš.....
kud u maglu Simoviću Posted February 5 Posted February 5 Quote „Mi svi što smo im sponzori, od Telekoma, Dunava i svega drugog, to je reket koji se otima od države zato što je država zainteresovana da Zvezda i Partizan budu uspešni i zato što postoji veliki rivalitet između njih i zato što je lepo da budemo dobro predstavljeni i u fudbalu i u košarci“ žvalavi baca ulje na masu 1
Tresko Posted February 6 Posted February 6 Šta je sad ovo Barak Bahar žuti karton hoće lovu. Izgleda da je lagao terza 2 1
John Coltrane Posted February 6 Posted February 6 9 hours ago, Tresko said: Šta je sad ovo Barak Bahar žuti karton hoće lovu. Izgleda da je lagao terza wtf 1
John Coltrane Posted February 6 Posted February 6 1 minute ago, napadaj said: To mu je sever skandirao. Kako se lako usvajaju rasističke gluposti sa tribine... 1 2
napadaj Posted February 6 Posted February 6 Što rasističke? To su mu vikali kao upozorenje pred konačno teranje iz kluba, ne zato što je Izraelac. 5 1
John Coltrane Posted February 7 Posted February 7 E, ako je zbog jednog skandiranja sa severa zaslužio da ga i vi tako oslovljavate onda Tresko ima moje izvinjenje.
Tresko Posted February 7 Posted February 7 10 hours ago, copkillah said: dosta neprijatan ovaj pokušaj učitavanja rasizma Neprijatna situacija kad hoćeš da braniš nešto glupo i smešno a onda se u procesu uvališ u govna učitavanjem nečega ozbiljnog čega u suštini nema. 2 1
napadaj Posted February 10 Posted February 10 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/delije-poslale-poruku-drzavi-i-na-ulicama-beograda-video/ "Državo" Može i neka pesmica za Brnabu da se nađe Ahahahhaa nema ničeg bednijeg na planeti od slupa sigurnih glasača na severu. 2 6
Recommended Posts